חגןכע

גויבה

New member
מה זה אמור להביע???

לא ברצינות מה זה ומי אתה אתה חדש כי אם כן אז ברוכים הבאים!!!

Ez sLeeP

New member
שני דברים שמטרידים אותי..

טוב, בעצם - אולי יותר.. - הפורום הזה הוא ה'הומ-פייג' שלך? כי אתה פשוט עונה בתכיפות מפליאה. - ברוכים הבאים, תודה לאל, הוא ביטוי עברי שהתברך גם בצורת יחיד, כשם שהוא שם-עצם ככל השאר, בעל נטייה של כל גופי-הבינוני (יחיד, יחידה, רבים, רבות) - אז על-כן, אנא התאם לסיטואציה! 'ברוך הבא'. - ישנם אנשים שמעדיפים לנשום טרם יעוטו עליהם. ולדעתי, זה היה ביקור רנדומלי. סלח לי על העוקצנות, זה אני. *לנשום עמוק..*

shanyz

New member
למה אתה ככה תוקף אותו?

מה הוא עשה לך? אז הוא נמצא פה הרבה? אז מה.? זו לא סיבה לרדת עליו... וזה שהוא אמר ברוכים הבאים ולא ברוכה הבאה זה לא ממש ביג דיל.. מה אתה לקוח קשה? באמת בואו ננב\סה לשמוע על יחסים יפים- בשביל מה להיות צינים1?

גויבה

New member
תגובה בשבילך

א. צודק אני עונה לפורום בתכיפות וזה רק בגלל שאין פה כמעט נפש חיה ואני מנסה להחיות את הפורום ואני ממש לא רוצה שיסגרו אותו אבל זה לא ההום פייג שלי ומצד שני מה אכפת לך אתה מעדיף שבכלל לא יהיו הודעות בפורום? ב. צודק וכבר כמה פעמים אפילו אמרתי את זה אבל אני מעדיף להגיד ברוכים הבאים (יותר קליט בשבילי כך שאם עוד פעם תראה אותי חוזר על זה אל תעיר) ג. כן אתה צודק שזה היה סתם ביקור אבל מה זה התמונה הזאת ומי זה לעזאזל??? ד. שמתי לב שאתה אוהב לריב ושמצב הרוח שלך לא מרומם לאחרונה ודווקא שלי כן (אז אל תהרוס)

ERonny

New member
אממממ ../images/Emo12.gif

הדמות שבתמונה היא מהמורדים...מה זה קשור לפה? בכל מקרה!איפה המנהל/ת של החדר הזה?חי?

למעלה