חגי קן!!

abusername

New member
אני לא יודע אם פרסמו פה אבל

חג קן קרית שרת. אנחנו לא נפסיק והאימפריה מכה בפעם 24ית. חג קן עולים על מדים. בואו לחוויה של פעם אחת בשנה. מי שלא בא זה לא סבבה ומי שלא זורמת לא קיימת. מקווים שההזמנה תגיע עליכם בקרוב או שלפחות נעלה אותה לפה כי אין לי את ההזמנה על המחשב

the mush

New member
חג קן 73 - מסעותיו של שרוליק

קן כפר סבא
ב24.5 [יום שבת הקרוב] ב18:30 בואו

הודעה סופר חשובה:]

חג קן שיכון עבר ל21.6 בעיקבות אילוצים (בגרות בתנך וזה יום אחרי זה...) ,אז כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם באים!! יהיה מגניב =] מי שלא בא,מרובע

היי, אני רוצה לבוא :p

מישהו יכול לעזור לי? יש אוטובוס שמגיע מתל אביב צפון לאיזור של הקן (ק"ש)?? כי אני ממש רוצה לבוא, לראות ולפגוש אנשים שאני מכירה!

תודה :D אבל....

זה של אגד נכון? נכנסתי לאתר של אגד ואני לא מוצאת מסלולים ואני לא יכולה לראות איפה הוא עובר :S אני לא יודעת מה לעשות....

ואוווו ממש יפה!

היה מאוד מצחיק גם, והיה מאוד כיף לפגוש אנשים וגם באותה הזדמנות פגשתי את המדריך הקודם שלי, לירון החייל :) אהבתי את הקטע של הקומונרים!! הוא היה ממש טוב! דר"א- זה בר הקומונר או בר אחר?

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifובין היתר הבגרות בלשוןP:

עדיייייייייייייייייייייייייייייי!! קוקי שלי, מדוע איני יודעת שאת מניחה עינייך בפורום זה? בושי והיכלמי לך! אני אוהבת אתך! 33>

למעלה