חגי פגירסקי-

חגי פגירסקי-

אחרי שהסתבר לנו שאתה מקבל גביע אפילו לא הלכנו להתקלח.תפסנו מקומות בטקס. חיכינו,חיכינו... ומי לא בא?? נקרעו לי הידיים ממחיאות הכפיים כשקראו בשמך. אין ברירה,תצטרך לזכות שוב בגביע.

לאהיחי ולעמוס מור היקרים../images/Emo51.gif

קודם כל אני שמח ששמתם לב שלא הגעתי . האמת היא : א. לא ידעתי בכלל שאני אמור לקבל גביע. ב. כידוע לכם באתי עם שלושת ילדיי הקטנטנים אשר קמו ברובם יחד איתי כך שנאלצתי להסתלק מייד עם סיום התחרות... אני מאוד מקווה שעמוס לקח את הגביע בשבילי בכל מקרה כל הכבוד על התוצאה וגם לך עמיחי מגיע מילה טובה על התוצאה וכל זאת בטריאתלונך ה- 1 . בכל מקרה מודה לכם על תשומת הלב. ד"ש ושבוע טוב חגי

amosmor

New member
מר פגירסקי הנכבד

מה זאת אומרת לא ידעתי שאני צריך לקבל גביע, לא היתה בשיעור שפלצ´י לימד שבטריאתלון העיקר זה לא הההשתתפות אלא ההישג, אפרופו פלצ´י נראה לי שהבן אדם נשפך, לקח לו שעתיים להתחיל לדבר אחרי החצי, מה שלומו? לגבי הגביע, באיגוד שום דבר לא נותנים בחינם, הגביע שלך כבר ממוחזר ללהבים. חוץ מזה באמת כל הכבוד היה אח´לה.

מזכיר שוב לכולם שמי שלא יכול

לכבד את הטקס בנוכחתו לא יוכל לקבל את הגביע ו/או הפרסים למעט בעיות שלא עלינו .

כיבוד הטקס - למייקי היקר

אתה כנראה שכחת את התקופה שהיה לך ילדים קטנים או שמא אתה רוצה לחסוך את הגביע לתחרות הבאה ???????????? בכל מקרה לשמחתי ילדיי אינם בעיות שלא עלינו ואם זה כרוך בלוותר על הגביע של איגוד הטריאתלון אני מוכן "לשלם" את המחיר ה " כבד " ...

למעלה