חגי, סיכום הליגה...

ג ל נ ט י

New member
חגי, סיכום הליגה...

מה השתתקת ? לאחר הגעה לעמדה, ניכרו החל מהשעה הראשונה תנאים להתחלת משימה. חגי זרק לגיא ש"יכול להיות לך אחלה ליגה רק אם נצא מהר". ואכן המשימה ניתנה מהר (יחסית לליגות קודמות) ונפתח חלון. אני היתי מאד עצבני ולא הבנתי מאיפה הביאו לנו את הנ.צ "גינוסר" המאניאק הזה וכבר דמיינתי את עצמי נוחת על תחנת החשמל ולא מוצא שדה נחיתה. עוד עיצבן אותי הקומפאו וה"קלות" של הכנסת נצ חדש. בקיצור כמעט התחרבנה לי הליגה מעצבים. כשהיגעתי לגלשן ראיתי את ירון (להלן "הצב" - הסבר יבוא) תקוע מאחורי המון גלשנים ומתבאס. ירד לי קצת מהבאסה בזה שאני לא חסום ויכול לצאת מיד. טירמול פה, טירמול שם, צעקות קצת מגיא על התקרבות יתרה (ואללה בחיי שלא ראיתי) וממשיכים. מעל הארבל אני מתאר את האלה מ "רצים לדירה" מתזזים במעלה ההר ומגיעים לגינוסר שם הטרמיקות לא משהו והרוח מתחזקח - אין ברירה צריך לנחות. נחיתה, ואחכ ירון נוחת ... על הבטן, הוא לא הצליח להיחלץ מהריתמה (ואללה נראה כמו צב שהפוך על הגב ולא מצליח לצאת מזה). סובבתי את הגלשן ורצתי אליו לעזור. איך שאני מגיע, ירון אומר לי "הגלשן שלך הולך להתהפך... הגלשן שלך התהפך..." הגלשן שלי על הגב (כמו צב...). נאלצתי לזוז מהר ולא לאסוף טרקים (נא לשלוח באימייל) בשל בת מצווה משפחתית. הצטערתי לשמוע על הריתמה של עמיר שלום שנשכחה בזמן העמסת הגלשן לאורך הכביש ופוצצה על ידי המשטרה, מדובר באלפי שקלים (ריתמה, קסדה "פיצוצית", שני ואריואים ושני גיפיאסים). מזכיר קצת את המקה של ורד בורוכובסקי מהאולימפיאדה ששכחה משקפת (רק נגרמה לה פדיחה ולא נזק כספי רב). מקרה מצער לכל הדעות. אני שמעתי שמס רכוש מפצה על דברים כאלה ושמעתי על מקרים דומים (פוצצה מזוודת דיסקים של תקליטן ששכח אותה...) רכיב הרוח כן נלקח בחשבון (לפחות לפילון הראשון), אני מאד נהנתי, במיוחד בקטע מעל הארבל. חבל שרק התהפך לי הגלשן, למישהו יש פאצ'ים ? (יש לי איזה נזק קטן למפרש).

שוב פעם טעות של מנהל הליגה

איפה נעלמת חגי? יאללה יש לך כותרת תמשיך.. משה לא טסתי בכלל לידך אתמול,זה כנראה היה בר-טוב. ליגה שעברה טסת קרוב אלי מבלי להיות מודע לקיומי ופעמיים פשוט ברחתי. נראה לי שאתה מסתכל 30 מעלות למטה קבוע.

חגי

New member
לא התעמקתי עדיין במה שכתבתם אבל

אכן - שוב נבחרה משימה שגוייה. בימים שאין תנאים טובים וברורים לעין (עננים !) אין שום סיבה לעבור את קו גולני טבריה צפונה. לגיא- ששוב לא הקשיב , הצעתי את צומת פורייה ולך זה לא היה מספיק ק"מ וחבל. בכל אופן הליגה בפרוש לא הציגה את היכולת האמיתי של המשתתפים שרובם נתקעו בגינוסר עם בעיית בטיחות שלא איפשרה להמשיך .

חגי

New member
לידיעתך מס הערות!

1. שלחתי אליך את הטרקים של אילן ירון וחגי 2. משיחות עם החברה הטובים הוחלט כי יש להתרחק ממך באויר מאחר ואתה פשוט טס בלי להסתכל סביבך אלא במכשיר הטיסה וחבל! הצעקות שקיבלת מוצדקות לדעתי וחליפה קרובה שהיתה לי איתך (בשליטה מלאה שלי) בכלל לא הטרידה אותך - פשוט כי לא ראית אותי למרות שהיינו קרובים במשך לפחות 4-5 סיבובים. 3. בטח יש עוד אבל אני ממהר כרגע.

ג ל נ ט י

New member
טרקים בבקשה

אני לא יודע למה אני נכנס לזה ומתווכח איתך אבל היתה פעם אחת שלא שמתי לב לגיא, וזהו. מי שדיבר איתי בקשר זה ברטוב והוא שאל אם אני בקשר עין איתו, הינו קרובים אבל בשליטה מלאה ואפילו נופפתי לו שאני שומע ושהכל בסדר (כי אין לי פי.טי.טי). ואתה כמובן ממהר לקפוץ על המציאה כי שמעת משהו בקשר. בקשר לטרקים, לא קיבלתי אף טרק מלבד של עמיר עד עתה (הגיפיאס שלו שרד איכשהו את רובה הצייד של החבלן). הטיסה של עמיר מאד מענינת ומרשימה, עושה רושם שהוא לקח את הפילון הראשון ומיד רץ לשני עם רווח גובה שאיפשר לו לחצות מעל הכינרת (נראה לי גלייד קצת לחוץ לפי מספר הסיבובים המועט באיזור הנחיתה), חגי אתה מוזמן לנתח את הטיסה הזו ולהיתחרפן מחדש... חבל שרק עמיר לא מגיש טרקים מהגיפיאס השני שבו יש נתוני גובה, אולי אפשר ללמוד משהו אבל אולי הוא לא רוצה ללמד..., וזה חבל מאד כי בטח אפשר ללמוד משהו לטובת הכלל.

חגי

New member
הוכחת עכשיו בדיוק מה שטענתי!!!!

תקרא שוב את מה שכתבתי ומה שכתבת! עכשיו אתה מבין?

למעלה