חגי, לא זכור לי מקרה בו ביקשתי ממך
אישור להשאיר הודעה, להיפך, זכור לי מקרה בו צנזרתי אותך אבל אני לא מתגאה בזה כלל. ולנושא אחר באותו שרשור, הרשו לי לקחת אתכם מספר שנים אחורה כאשר הייתי בשנות העשרים לחיי (מה שלא יימשך עוד הרבה זמן) כשעוד היתה לי הרבה מוטיבציה לתרום לאגודה, הקמתי את אתר האגודה לגלישה אוירית. מספר נשרים השולטים בשמיים ראו גוזל שלומד לעוף החליטו שזה לא המרחב האוירי בשבילו וחשבו שהוא לוקח לעצמו החלטות קשות מדי כמו: איזה פרוטוקול או איזו התכתבות לפרסם. בתקופה זו התעופפו מכתבי השמצה על אי סדרים בניהול האגודה בין הארי ומספר אוכלי מוות. משהחלטתי לא לפרסם את ההתכתבויות המגעילות האלה שלא תרמו למטרות האתר והספורט בכלל, מיקי טען שלא בסמכותי להחליט מה לפרסם ומה לא, אלא הנהלת האגודה תחליט (ובצדק). עמדו בפני מספר אפשרויות שהפשוטה והקלה היתה לשבור את הכלים - לא רוצים? לא צריך! מכיוון שבניית האתר היתה בהתנדבות ללא כל התחייבות מצדי או מצד האגודה החלטתי שהספורט והספורטיביות חשובים לי יותר מההתנצחויות והכעס, לכן פשוט שיניתי את השם ל"אתר הגלישה האוירית בישראל" והוספתי שורה ברורה שאומרת כי אין קשר בין התכנים באתר לאגודה. כך, האתר יהיה בהנהלתי, הוא יהיה האתר שלי (לפעמים אפילו נקרא "האתר של דודו" למרות שאני מעדיף שלא ייקרא כך) ואני אחליט מה יפורסם. התכנים לעומת זאת לא ישתנו בכלל. כולם למעט שניים או שלשה ממורמרים יצאו נשכרים והרוחות רגעו. והנה, האתר התפתח וקיבל צורה חדשה, המוטיבציה חזרה ונרשמתי לחברת "תפוז", רואיינתי אצליהם (ממש במשרדיהם) כדי לקבל פורום וחשיפה לספורט מול המוני גולשי אינטרנט (יש פה הרבה הרבה הרבה יותר צופים ממה שאתם חושבים). ועכשיו אתה בא שוב ואומר לי שנראה כאילו הפורום הזה שלי (ושל חגי ושל ולנסי)?! מה ברור יותר מזה? מיקי, אתה רוצה שאומר לך שהאתר פרטי? הוא של כולנו אבל כן, אני מנהל אותו. אני מחליט מה יפורסם וכמה הודעות כל אחד יכול לשרשר, אני מחליט אם ההודעות הן פוגעות או מיותרות ואם להסירן. ואם נוצר הרושם שזה הפורום שלי, אז נו בסדר - הוא שלי והשם שלו הוא גלישה אוירית כי אני אוהב את השם הזה. אני שמח שאתה פה ועוד הרבה אחרים ואני אפילו יכול לדבר עם חברים שלי ולהביע את דעתי וללמוד וללמד ו... וכל זה ב ז כ ו ת י
כי זו יוזמה שלי ואני לא חייב לאף אחד ואני עושה את זה בשבילי כדי שלא יהיה לי משעמם. אז ראבק, אולי פעם אחת תגידו תודה שיש לכם את האפשרות ללמוד משהו כאן, לספר משהו ולחלוק עם צעירים, לצחוק באמצע היום, להתעצבן או לבכות. איפה הייתם לפני 5 שנים הא?! היה לכם משהו יותר טוב מזה? עזבו, אל תגיבו אני נהנה כאן לפחות כמוכם (חוץ מחגי
)... אגב, גיא גם אנחנו נתנהג ככה עוד כמה שנים?