חגי כמטפורה לרמזור

חגי כמטפורה לרמזור

חגי, אני דווקא בעד ההערה של עמירם אליך, מעבר להתיחסות לתוכן הדברים, יש לי הרושם כי כל הודעה עוברת דרכך, ואתה משמש מעין צומת שכל מי שעובר בה, חייב לקבל ממך איזו צ'פחה. תן גם לאחרים להתבטא וכבה את הרמזור. אתה יודע שאין כאן כל עניין אישי, אבת תבדוק לאחור ותראה, זה נראה לפעמים כאילו זה האתר הפרטי שלך, של וולנסי ושל דודו. ועוד משהו, נראה אותך מתאפק ולשם שינוי - לא עונה...

חגי

New member
לא נראה לי שחסר מקום פה ואם תשובותי

מטרידות אותך אתה בהחלט מוזמן להתעלם מהם. קשה לי שלא להעיר שלהערתך יש גוון אנטישמי מובהק וכדאי שתקרא את מה שכתבת בין השורות ואולי תבין.

שוב לא הצלחת להתאפק?

חגי יקירי, אין בי כל רצון להכנס איתך לעימו אישי כי אני רואה בך איש טוב. חשבתי רק שתהיה מספיק נאור למילת ביקורת שברור שיש לה בסיס (שאל אחרים). כנראה שבעיות אגו, הן שדוחפות אותך לתגובה תוקפנית תוך שימוש במושגים שממש לא שייכים לכאן (אני תמה אם אתה מודע למושג "אנטישמי") זאת גם לא בעיה של מקום, אלא של טיפת צניעות שאתה כנראה לא מצטיין בה.

חגי

New member
לא הצלחתי להתאפק? למה בכלל לנסות

לשם שינוי אענה לך הפעם לעניין כי את ההומור שלי כנראה לא הבנת. זה אכן נכון שכל הודעה עוברת דרכי בפורום ולמעט 3 ותיקים (עמירם אברון ואתה) כל אחד חייב לקבל ממני אישור טרום פרסום הודעתו. אפילו DOD - מנהל האתר נאלץ לודא שהודעותיו מקבלות את אישורי ורק גיא עדיין לא הסתגל לנורמה. נכון שיש לי דעה בכמעט כל נושא שקשור בספורט (או לא קשור...) ואני ממהר להציגה לשם יראו ויראו. אחרת נהיה כאחינו משקיות הזבל - דוממים ויבשים כקערת דבלות לטו בשבט שנשכחו בחום יולי אוגוסט. שלחת אותי לעשות משאל- אנהג כמוך ואשלח אותך לעשות משאל. מקווה שלא תתאכזב מהתשובות. אני כבר מודיע לך שאני לובת עצמי בעניין. האנטישמיות התאפיינה בהכללות גורפות על קבוצה דתית ומפיציה נהגו לתלות את מכאובם וסבלם באותה קבוצה - מאחר ורק מעטים הצליחו לזהות את עצמי כקבוצה אולי קשה להבין למה השתמשתי במושג כה קיצוני ומיותר אבל אני בשמחה חוזר בי בעניין . חוזר ומוחק - ירוחם ...אחרת מה הטעם? עדיין לא ברור לי מה רצית להעיר - האם בפורום יש הגבלה על מספר ההתבטאויות המותר ביום, האם יש פה עניין יחסי בהתאם להתבטאויות שאר המשתתפים? האם בתגובותי והודעותי אני תופס זיכרון יקר ומונע מאחרים להתבטא? יאללה- את שלב השאלה הרטורית אסיים פה בשאלה עניינית - מה באמת מרגיז אותך מיקי ? (חוץ ממני כמובן)

jusThink

New member
ביקורת לכותבים ממישהו שעוקב מבחוץ

חשוב לציין כי הביקורת אינה מופנית כלפי מישהו ספציפי ונאמרת בהקשר ליום הכיפורים הקרב ולתגובות האחרונות. הרבה פעמים אני נכנס לפורום בכדי להנות מאיזה סיפור נחמד על תרמיקה שנשאה אחד מכם למעלה, או על איזה יציאה לא מוצלחת שנגמרה בטיסת קרוס של שעתיים וכו.... עם כל תמונה או סיפור קטן כזה, אפילו של כמה שורות אני מפליג בדמיון ונהנה עד לשד עצמותי (עד שגם אני בעצמי יעשה את זה - אבל זה סיפור אחר) אבל לצערי לפעמים אני נתקל בהודעות שמשאירות טעם רע שמקלקל להרבה אנשים את ההרגשה, גם אם זה לא היה מכוון אליהם כלל (כמוני למשל) ,לא כדאי שהפורום היחיד בתחום יתדלדל בגלל שטויות מסוג זה. זה הבית של כולנו,שלכם ושל עוד עשרות שלא משתתפים ורק קוראים להנאתם את סיפורי ה"גבורה" :) אז לפני שאתם כותבים משהו תעצרו רגע ותחשבו מה המטרה, האם יש במה שאתם כותבים התנשאות, גאווה, האם זה עלול לפגוע וכו... שתהייה לכולכם שנה טובה ובטוחה באויר וביבשה.

חגי

New member
אני אעשה , אני אתנשא , אני אתגאה

ולא - אני יעשה , אני יבקר , אני יברבר.... JUST LEARN זה כל כך בסיסי....

גלעד HPAT

New member
חגי, חגי, גי, עליך אני מתפלא

אתה האורים והתומים של הביקורת, לרבות זו של שגיעוט החטיב אני "יעשה"? "יבקר" "יברבר"? - אותיות איתן בראש מילה כך: אני אעשה, אבקר וכן כולנו נוכל לשמוך על דבר אחד המצטרף למוות ומיסים... על ההיגד: "אני אברבר". חג שמח וגמר טוב (מסתבר שכך יש לאחל בין יום כיפור לסוף סוכות, אז שיהיה לכווולם. גלעד

שיהיו לך חיים ארוכים וטובים, אבל...

על המצבה שלך ייכתב כנראה" הוא תמיד צדק!!! אם אתה מתעקש לא לרדת לסוף דעתי, אני מוותר ויורד מהעניין, אין טעם. חתימה טובה.

אכן, לא הבנתי את ההומור שלך...

יש לי חבר שלא ראיתי את אשתו מעולם צוחקת או מחייכת. פעם שאלתי אותו אם יש לאשתו הומור, הוא חשב רגע ואמר: כן יש לה הומור, אבל ההומור שלה לא מצחיק. אני לא יכול לחשוד בך בחוסר אינטליגנציה, לכן אני (כמעט) בטוח שהבנת את האנלוגיה.

חגי

New member
כנראה שצריך להתחיל לחשוד...../images/Emo1.gif

ולתרצה- אני לא גר בפורום ... אני גר באור יהודה.

חגי, לא זכור לי מקרה בו ביקשתי ממך

אישור להשאיר הודעה, להיפך, זכור לי מקרה בו צנזרתי אותך אבל אני לא מתגאה בזה כלל. ולנושא אחר באותו שרשור, הרשו לי לקחת אתכם מספר שנים אחורה כאשר הייתי בשנות העשרים לחיי (מה שלא יימשך עוד הרבה זמן) כשעוד היתה לי הרבה מוטיבציה לתרום לאגודה, הקמתי את אתר האגודה לגלישה אוירית. מספר נשרים השולטים בשמיים ראו גוזל שלומד לעוף החליטו שזה לא המרחב האוירי בשבילו וחשבו שהוא לוקח לעצמו החלטות קשות מדי כמו: איזה פרוטוקול או איזו התכתבות לפרסם. בתקופה זו התעופפו מכתבי השמצה על אי סדרים בניהול האגודה בין הארי ומספר אוכלי מוות. משהחלטתי לא לפרסם את ההתכתבויות המגעילות האלה שלא תרמו למטרות האתר והספורט בכלל, מיקי טען שלא בסמכותי להחליט מה לפרסם ומה לא, אלא הנהלת האגודה תחליט (ובצדק). עמדו בפני מספר אפשרויות שהפשוטה והקלה היתה לשבור את הכלים - לא רוצים? לא צריך! מכיוון שבניית האתר היתה בהתנדבות ללא כל התחייבות מצדי או מצד האגודה החלטתי שהספורט והספורטיביות חשובים לי יותר מההתנצחויות והכעס, לכן פשוט שיניתי את השם ל"אתר הגלישה האוירית בישראל" והוספתי שורה ברורה שאומרת כי אין קשר בין התכנים באתר לאגודה. כך, האתר יהיה בהנהלתי, הוא יהיה האתר שלי (לפעמים אפילו נקרא "האתר של דודו" למרות שאני מעדיף שלא ייקרא כך) ואני אחליט מה יפורסם. התכנים לעומת זאת לא ישתנו בכלל. כולם למעט שניים או שלשה ממורמרים יצאו נשכרים והרוחות רגעו. והנה, האתר התפתח וקיבל צורה חדשה, המוטיבציה חזרה ונרשמתי לחברת "תפוז", רואיינתי אצליהם (ממש במשרדיהם) כדי לקבל פורום וחשיפה לספורט מול המוני גולשי אינטרנט (יש פה הרבה הרבה הרבה יותר צופים ממה שאתם חושבים). ועכשיו אתה בא שוב ואומר לי שנראה כאילו הפורום הזה שלי (ושל חגי ושל ולנסי)?! מה ברור יותר מזה? מיקי, אתה רוצה שאומר לך שהאתר פרטי? הוא של כולנו אבל כן, אני מנהל אותו. אני מחליט מה יפורסם וכמה הודעות כל אחד יכול לשרשר, אני מחליט אם ההודעות הן פוגעות או מיותרות ואם להסירן. ואם נוצר הרושם שזה הפורום שלי, אז נו בסדר - הוא שלי והשם שלו הוא גלישה אוירית כי אני אוהב את השם הזה. אני שמח שאתה פה ועוד הרבה אחרים ואני אפילו יכול לדבר עם חברים שלי ולהביע את דעתי וללמוד וללמד ו... וכל זה ב ז כ ו ת י
כי זו יוזמה שלי ואני לא חייב לאף אחד ואני עושה את זה בשבילי כדי שלא יהיה לי משעמם. אז ראבק, אולי פעם אחת תגידו תודה שיש לכם את האפשרות ללמוד משהו כאן, לספר משהו ולחלוק עם צעירים, לצחוק באמצע היום, להתעצבן או לבכות. איפה הייתם לפני 5 שנים הא?! היה לכם משהו יותר טוב מזה? עזבו, אל תגיבו אני נהנה כאן לפחות כמוכם (חוץ מחגי
)... אגב, גיא גם אנחנו נתנהג ככה עוד כמה שנים?

glider1

New member
דודו!! מסכים איתך ב 100% וגם ../images/Emo108.gif

אני חושב שללא חגי החיים (בגלישה) ובכלל היו הרבה פחות מעניינים. אז עזבו אתכם משטויות...זה ספורט,לא? לא צריך להנות ממנו במקום להתנצח עם כולם? דודו יישר כח... חגי יישר מוח...(ד"ש לפליצי ונעמי) ולכולם שתהיה שנה טובה וחתימה טובה ברטוב...אתה יודע מה הולך לבוא עכשיו... תרמיקות ל...

אברון

New member
תרצה דוקה נהנית מהבידור

תרצה דוקה נהנית מהבידור. או כדבריה: "איזה משעשע הפורום, חגי כנראה גר שם. זה מדהים איזה שיחות הוא מנהל עם עצמו" מיקי, בדוק פורומים אחרים ותראה שזה יחסית מעולה. ברובם יש מריבות עקובות דם. זה האופי של הפורום. בלי חגי לא יהיה אופי. אברון

אני דווקא אוהב את חגי, אבל...

הוא בעצם עובד על כולנו, הוא פשוט זקוק לתשומת לב, ומעורר פרובוקציות קטנות לשם כך, וסוחט מאיתנו בסופו של דבר את מה שתכנן מראש. בניגוד לו, אני חש שליום אחד מיציתי את עצמי בפורום הזה. אתה בא לטוס מחר? דש לתרצה.

כמה צופים פה בפורום! אני מתחיל לקבל

פחד במה. שיהיה לכולם צום קל ו/או חתימה טובה!

אלון, קרעת אותי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צום קל ונעים.. ותרים טלפון, אל תתבייש

חגי בפורום

תשמעו-לא נשנושים,אני הולך לקנות כסא יותר נוח עם מקום לרגליים. חגי-לא שאני מסכים אם כל מה שאתה כותב,אבל אני בהחלט חושב שהפורום לא פורום בלעדיך(זה כמו גן חיות בלי אריות..)חזק ואמץ.

למעלה