חג לילדה?
לילדה היקרה שלום רב, חופשות וחגים הולכים בגרך כלל יחד. חגים נועדו לאנשים שמחים. אנשים שמחים בדרך זו או אחרת טוב להם. כדי שיהיה לך טןב הנך נתבקש להתעלם ולוותר על הרבה דברים. לאנשים שלא (רע) כל כך טוב להם החגים והחופשות עושות בדיוק את הפעולה ההפוכה והבלתי רצוייה. אנו הצטרפנו למשפחת השכול (רותם נפל בפעילות מבצעית ב- 15 בפברואר 1999)ומאז השתנו כל דפוסי החיים. ביניהם קיום החגים ואופן ההתייחסות אליהם. נכון, הוא שחג הוא לא אותו חג, אך לפעצים הנך חייב ללבוש מסכה ולשחק את המשחק של הפופיי או המאצ'ו. זאת למה? מאחוריך משפחה עניפה של הורים, אחים ובנות בוגרות (עם חברים)וכולם מודאגים מאופן קיום חייך ה"חדשים". כולם דואגים ומחבקים אותך עד כלות נשמתך. אני מתאר לעצמי, שאילו היינו חיים על אי בודד וודאי אופן וצורת החשיבה וההתנהגות הייתה אחרת (כמקובל בחיי נזיר). לסיכום: כאב שכול, שהשכול מהווה אצלי את מרבית מעיסוקי היום יומיים, אני בטוח שכולם רוצים רק בטובתנו. אנו מה אנו רוצים? אנחנו יודעים? תנו לנו, רק שקט כדי שנוכל להתאבל על יקירנו לפי המתכון שלנו. לכל אחד מאיתנו יש את המגוון המיוחד שלו. זאת ההזדמנות וכאן המקום, לאחל לך ולכל באי הפורום חג שמח ושקט. שמואל אגבר (אבא של רותם)
גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שכול ואובדן במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!