חגים והלבד.?

חוזרת בי- לא מתחלפת ../images/Emo178.gif

חשבתי שאת מתכוונת לשלושה שבתות מתוך ארבעה... למה הוא לא לוקח את כולם? דרך אגב בקשר לשבועות, אני נשארת בסוף עם הבנות לבד אז דיברתי עם חברה טובה שלי בצפת שקפצה על ההזדמנות שנתראה. היא גרה ברובע האמנים בצפת. הבית שלה נראה כמו רחבת הכותל... הכל אבנים, כל קיר בעובי מטר. יהיה לנו כיף

touti

New member
יופי שמחה שהסתדרת:)

4 ביחד זה פצצת זמן מתקתקת, למה להקשות? הרעיון שיהיה להם בכייף, לא?

למלכה לתותי היקרה לגמדים ושאר סופרי הילדים...

למלכה שבלולית . רוב המילים שאמרת נכונות מאד אבל..... כמו כל דבר בחיים יש גם את הצד השני. אם היה בידי לבחור בין לקחת כל פעם ילד אחד מתוך ה 8 להורים שלי ( כי אין יכולת אחרת לקחת יותר ולארח אותם ) או לגדל 8 הייתי בוחר לגדל 8 בשניה!!!!!!!!!!!! לקום כל בוקר בבית ההורים ( זה לא המקרה שלי אלא מה שאת תיארת ) לבד ,בלי חיוך של הילדים ובלי המריבות על הבגדים והכיור לצחצוח שיניים, בלי לשמוע אותם צוחקים בשבת ,ולשחק איתם ביחד,ולדעת שאתה נאלץ להתקיים אצלם רק כ אבא של שבת כמו בגן אחת לחודשיים בממוצע?! לא יודע אם הייתי שורד !! אני מוריד דמעות כרגע רק על המחשבה הנוראית הזאת. הלב נחמץ לדעת שלא תזכה להיות שם ממש בשבילם ולהיות שותף בגידול שלהם. הרי חלק גדול מחיינו הבוגרים אנו משקיעים בשביל ילדינו.ולזכות לכך רק אחת לחודשיים? איזו תחושת אפסות ודיכאון זה לגור אצל ההורים בגיל מבוגר ,לשלם הון (שוב לא אצלי אלא משער במקרה שלך ) עבור גידולם אבל לא להיות חלק מילדך!!! צריך להיות סופר סופר חזק בכדי לשרוד כזה דבר. הייתי מוכן לסבול ולחיות חיי דוחק וקשיים ובלבד להיות חלק מחיי הילדים ולא מבין איך יש אבות שמבחירה מעדיפים לנתק קשר כמעט לגמרי כמו אצל גמדים

נשים יקרות

מצדיע לכם ( ולקב"ה שנתן את הכוחות הפיזיים והנפשיים לנשים ) לכל אלו שמגדלות לבד את הילדים ללא מעורבות הבעל ולא מצליח אפילו כשמנסה להבין גברים שלא רוצים לקחת חלק בגידול ילדהם בכלל. זה נשמע לי אגואיסטי וחולני בצורה חריגה.

touti

New member
חבר יקר, יש לזה יתרון חזק:)

אני בכל אופן רק מברכת על כך. אומנםם עבדתי והשקעתי כדי לחזק את הקשר בין האבא לילדים, והיום אחרי 5 שנים אני רואה פירות בדמות שיתוף הפעולה בחינוך. אבל יש לזה רק יתרון כמו שכבר כתבתי, קול אחד בבית. בנות, אל תשכחו שהאבא גם עובר משבר בגרושים, פתאום הוא צריך להתמודד עם כלכלה אישית וכלכלה לילדים, עם דרישות ורמת חיים שונה והפוכה ממה שאליה רגיל בנשואים. גם הם צריכים את הזמן להתאקלם ולהתאושש וגם הם חווים משבר. אז עם סבלנות טיפה ואולי יותר, אצלי לדוגמא התהליך התפתח בהדרגה ועם מינימום צפיות. ממליצה לא לדון את האבות האלה :)

ידידי - קח את הדברים בהומור

ברור שיש שני צדדים למטבע. אבל בטר שאל למי יותר קשה. אני יודעת שגם לכם הגברים קשה אך לנו, לעניות דעתי הקובעת, מעט יותר קשה. יש לי אפילו רעיון.. אני אבקש מהאקס שלי קונטרה למה שכתבתי? מה דעתך? בשביל האיזון...

touti

New member
ובכן כל אחד חושב אחרת:)

אם אני יודעת שיהיה לו קשה עם ארבעה, למה להקשות מלכתחילה? אני רוצה ששבת במחיצתו תשאיר לו ולהם טעם של עוד, לא כך? אז לא כולם ביחד. אגב, עד היום הוא היה לוקח רק אחת או 2, השנה לא מזמן התחיל לצרף את השלישית, הקטנה(8) , פרגנתי לו על היחס והתשומת לב ועודדתי אותו להכניס עוד ילד לתוך המעגל. אז לבינתיים לא בשבת, אבל ערב שבת שעבר לקח את הילד עד כניסת שבת ואז החזיר ולקח את היתר לשבת. כך שזה נהנה וזה לא חסר. :)

touti

New member
אני כבר לא מנסה להבין

אלא זורמת ואומרת תודה על מה שיש.

גמדים

New member
הבעיה שבדברים האלה

שלא אני סובלת אלא הילדים סובלים , הוא חסר להם לםפי דעתי גם הוא מחמיץ המון אבל זה בעיתו

למעלה