חגים והלבד.?

גמדים

New member
חגים והלבד.?

איך אתם מסתדרים הרי החגים הם הזמן הכי משפחתי , ובעצם אנחנו חצי משפחה לי עשוה הכל כמו תמיד, סועדות גדולות , אוירת חג , הולכת להתפלל (משתדלת ), הכל כמו כולם , אבל עדין יש את הצביטה בלב , שאני מקדשת או בבית כנסת שראוה את הנשים עם הבעלים , זה רגעים קטנים של התמודדות בחגים ובשבתות שיותר קשה מיום רגיל שבשגרה פחות מרגישה את הלבד, אך אצלכם<? מה עושים לכם החגים ?

אצלי המזל שכל המשפחה שלי גרים

קרוב כ"כ אליי אז כולנו ביחד בחגים ובשבתות, אין מצב שאני עושה חג או שבת לבד. אין ספק שבן הזוג מאוד חסר ברגעים האלו של החגים, אבל אין מה לעשות ואם בורא עולם שם אותנו במקומות הללו סימן שאנו מספיק חזקים/ות להתמודד עם המצב. מה שנותר זה לקוות שאת החג הבא לא נעשה בלי בן זוג.

בחיים הכל עובר , אבל ...

לגברים הכי קשה , זאת עובדה ! יש לזה הסבר נכבד ...בהזדמנות . אולי אחרי הארוחה ... בתאבון למי שעדיין ...

הממלכה ...

למי קשה יותר ? הגבר עמד בראש `ממלכה` שכללה אשה וילדים , והופקד על שלומם וטובתם . האשה גם היא עומדת בראש `ממלכה` , קרי, הילדים והבית . וביום שחור אחד הממלכה ( בלי מרכאות ) נשבתה ביד אשמדאי , שסילק את מן הבית את הגביר לבית שאינו שלו ... והגברת הושארה בממלכתה שנתכווצה מעט . אז תגידו לי ותשפטו ... למי קשה יותר ???

אל תספר לי על מלכים עצובים

למי קשה יותר? אישה, עומדת בראש הממלכה, וגם היא הרבה סבלנות צריכה. בנוסף ל- 4 ילדים וחרא <פרדון> של בוס, היה לה גם מלך על הראש. רוב היום היא בחוץ עובדת, למלך בפרנסה הארמון עוזרת. ושכהיא חוזרת הביתה בסופו של יום- הכביסה, הכלים והשיעורים לא הלכו לשום מקום. הגבר, גם הוא עמד בראש הממלכה, מכניס משכורת יפה ומגיע בערב לדרוש ארוחה. שואל בשלום הקטנים, אם היו נסיכים טובים, ומדי פעם גם מופקד על האיומים. (חכה חכה שאבא יגיע ) ביום בהיר אחד היא ביקשה ממנו יפה, לסגור את הבאסטה כי הזוגיות שלהם זה כבר פאסה. המלכה נשארה בממלכתה, שהוצאותיה לא פחתו עם לכת הגביר <שגם לקח את הכרכרה>.... יש משכנתא, חשמל וחובות - וגם הנסיכים <שיהיו לי בריאים> הרי לא אוכלים פחות. ולכי תספרי בעבודה שלהיעדר <שוב פעם> את צריכה כי היום יש טיול בי"ס עם הנסיכה, מחר לנסיך יש מסיבת חנוכה והאמצעית חולה עם גרון אדום ותשברי את הראש מי ישאר איתה בבית היום. ובזמן שהמלך עושה בטן גב בשבת, היא מסבה לשולחן עם ארבעתם לבד וכשהם רבים והולכים מכות, היא תולשת לעצמה את השערות. בשעה שהוא על כרכרתו הממונעת נוסע בנחת, המלכה רצה לבתי ספר וקופת חולים בכרכרות ציבוריות וקורעת את הת... אמת, גם למלך לא קל, אין לו מלכה בבית שתבשל והוא יאכל. אין לו מלכה שתחכה לו בחדר השינה באופן קבוע ואת הנסיכים הוא רואה רק פעמיים בשבוע. אבל איפה היית, נסיך יקר שלי כשעוד היינו זוג מלכותי? כשהנסיכים היו בשבת מסביב לשולחנך ואתה היית אוכל והולך למיטה? כשהמלכה זעקה לעזרה ואתה לא היית שם בשבילה? אז אל תספר לי על מלכים עצובים תהיה רק ליום אחד מלכה מבטיחה לך, אתה מחזיר את הכתר ועוד אומר תודה

שבלולית שיחקת אותה

touti

New member
מחכה בקוצר רוח לתגובה של המלך העצוב

שאפו למלכה שלנו:)

touti

New member
חגים והלבד

נדמה לי שכבר דנו בנושא הזה, דעתי לא משתנה, הכל שאלה של גישה, זוית ומחשבה. אפשר להפוך את הלבד למשהו משפחתי נטול מתחים ואפשר להיות ביחד ולחכות ללבד. חגים או שבתות לא מזיזים לי, השכנים מקנאים בזמירות השבת שלנו, באווירה הרגועה. אנחנו אצל ההורים רוב הזמן והילדים ממש מתגעגעים לבית. הבעיה היחידה שלי בשבתות, זה כשאבא שלהם לוקח שלושה מתוך ארבעה, ואז הייתי שמחה אם היה לי בן זוג ללכת ולעבור שבת באיזה מקום אחר לבד. כי לבד לבד בבית לא אשאר.(חוץ צפעם אחת שעשיתי זאת ונהנתי מאוד, אבל לקראת סוף השבת כבר צעמם לי) וללכת להורים עם הילד הרביעי, לא תמיד לי מסתדר(בסוף הולכת), רוצה את הלבד ואת החופש אבל שיהיה בביחד. חיבוק ללבד וחיבוק לשבת וחג:)

אולי `שבת` אחת מתוך שמונה .../tapuzforum/images/emo12.gif

אפשר `להפיל` עליו את חוק המשמורת ...צריך לבדוק, האם חייב להוסיף ב`מזונות` על כל שבת שמסרב לקחת ...

ברור ששבת אחת משמונה....

אין לו לאן לקחת הוא גר אצל ההורים ואין לי חשק להתחיל עם בתי משפט, הקשר שלנו יהרס וזה לא שווה את זה

touti

New member
חחחחחח שבת אחת מתוך שמונה:)

ואת רוצה להתחלף? אצלי זה אולי פעמיים עד ארבע בשנה בהגזמה:) ואת צודקת, כמוך-כמוני, לא שווה לריב על כך, לא שווה להעכיר מערכת יחסים בשל כך.

לא יאומן כי יסופר ...

ואת , נותר לך איזה שהוא קשר עימו ? כדי להביא אותו לידי זה ... או ע`י קשר טלפוני בשיחת וידאו ... או שמא הבחור סובל בבעיה ריגשית כל שהיא ?! כמה חבל ... משתתף בסיבלך

למעלה