חגים במשחקי תפקידים

דרגורן

New member
חגים במשחקי תפקידים

האם אתם מתייחסים לחגים/לוח שנה במשחק שלכם? האם יצא לדמויות שלכם להיות בחגיגות של חגים שונים?

לפיליפ יצא

פיליפ הוא הדמות שלי מהמערכה שהסתיימה לפני כמה חודשים, ויצא לו להיות בחגיגה של ליל אמצע החורף שנקרא בתרבות שלו "פסטיבל המסכות", חגיגה שדומה מאוד לפסטיבל המסכות בוונציה: מקובל מאוד ללבוש מסכות, איכות המסכה ורמת העיטור שלה מעידים על בעליה, מסיבות, מנגינה, ושכרות מאוד מאוד נפוצות. בפעם הראשונה פיליפ פגש את מי שהיתה כבר הארוסה שלו(נישואים מאורגנים) בלי שהיא תדע בפעם הראשונה ע"י כך שהוא וחבר הצליחו להתגנב למסיבה הכמעט הכי מבוקשת של האצולה. בפעם השנייה הוא והחברים שלו רדפו אחרי קוסמים ממסדר יריב דרך כל העסק, לפיליפ היה מזל והוא פשוט היה צריך לתקוף מישהו שישב בבית יתומים, ולא להסתובב ברחובות דרך כל הבלגן.

DDN

New member
אני זוכר שיצא לי לא פעם

לתכנן אירוע של חג במערכות שהרצתי, ולא זוכר פעם אחת שבאמת יצא לי להריץ את זה. אני לא זוכר חג או אירוע מתוזמן זמן שכזה במשחק ששיחקתי בו לצערי. אבל אני כן זוכר מסיבה פרועה של סקס ואלכוהול של צוענים, אבל לא זוכר למה היא הייתה.

DIDGIN

New member
אצלי

בקבוצה שהרצתי כמנחה, יצא לי להפגיש את הדמויות עם חגיגות ואירועים שנתיים, ואחת מדמויות השחקן ארגנה לדמות שחקן אחרת מסיבת הפתעה ליום ההולדת. כשחקן, יצא לי לחגוג חגים אצל קבוצה של הבלש, אבל אני לא זוכר דוגמאות

גורבש

New member
בקוניה יש מספר לוחות שנה של פנתאוני אלים

שוניפ וכמעט בכולם קיימים ימי "חג", חלק מהחגים לא כל כך נחמדים. הקבוצה שלנו בדיוק עכשיו הגיע ל"אימפריה" כל שהיא שבה יש "חג" קורבנות אדם כל 3 חודשים. חלק נכבד מהחיים באותו אזור זה לדאוג לא להיות המוקרב בחג הקרוב.

Blue Beetle

New member
לא בדיוק חג

בפנלטהורן ציינו את המאורע של בו החורף. כולל "האכלת החורף" שזו הקרבה טקסית של פר.

DDN

New member
נכון! שכחתי מזה.

מאכל החג - עיני אמדיאה.

Serpent Axis

New member
סוכריה על מקל?

Lollipop!

הממ פעמיים

פעם אחת שרום פתח רשמית את המקדש שלו ועשה משתה גדול שכלל בשר והרבה יין (ככה הירואינוס רוצה שנחגוג) פעם שניה ביום הולדת שנה של העיר שלהם, שהוטה כמה ימים שמאלה ע"י חבר מועצה מסוים כדי שיפול על חג נוסף של הירואינוס לכן DDN יקר, אני לא מבין איך לא חגגת חגים בזמן משחק?

DDN

New member
לא הייתה לזה הרגשה של חג

לציין שזה חג זה לא מספיק. צריך להעביר את זה במשחק. אם אני לא זוכר, כנראה שזה לא השאיר רושם, כנראה שזה לא קיבל את המיקוד הראוי.

בפעם הראשונה היה לזה הרבה מיקוד

ערכנו משתה שהוכן בשבוע שרום לא היה בעיר, כשרום חזר בדיוק התחיל הסכסוך בין הפועלים לשומרים ושם במשתה של הירואינוס הוא איחד בניהם והמנהיגים משני הצדדים עלו לבמה ולחצו ידיים כאות לשלום. הפאלדין שלך שהיה אמור להיות פלאדינית ובסוף הפך לקליי פגש את רום שם.

DDN

New member
את הסכסוך אני כן זוכר. אווירת חג, לא זוכר

שהייתה שם. מצד שני, אם זה היה בפגישה ההיא שאתה מתאר, יש לי נסיבות מקלות.

למעלה