חגיגת 5 שנים יחד

שירלית28

New member
חגיגת 5 שנים יחד

אני ובן זוגי חוגגים 5 שנים יחד, ומחפשים דרך טובה לחגוג את זה. אין אפשרות לנסוע לצימר לסופ"ש או משהו דומה והוא לא אוהב מסז'ים... ובכל זאת רצינו משהו מיוחד יותר מסתם מסעדה. ANY IDEAS?

KarinDi

New member
וואו!

5 שנים יחד זה הרבה זמן! כל הכבוד לכם. כמה רעיונות: - מדורה (על החוף או ביער)- יש "מדורות מוכנות" קטנות, שלא צריך לאסוף עצים ולהסתבך וזה ממש נחמד ורומנטי - מצפה כוכבים - ספארי לילה - טיול לילי קצרצר (תלוי איפה אתם גרים) - את יכולה לארגן לו חפש את המטמון קטן עם נקודות משמעותיות בקשר שלכם - לעשות יחד סדנה: בישול, אלכוהול, שוקולד, חימר, נגינה ועוד ועוד - לבשל יחד ארוחה רומנטית עם המון מנות ותפריט - לעשות "צימר בבית"- לקנות שמנים ופינוקים לאמבטיה, שמן מסג' (האמת? גם אני לא אוהבת את זה, אבל בשבילך), שוקולדים על הכריות, אפשר לצייר/להדביק נוף על החלון משהו בכיוון?

שירלית28

New member
אחלה רעיונות!!!

אמבטיה אין לנו (רק מקלחת...) וחבל, דווקא אנחנו אוהבים את הדברים האלו... אבל מצפה כוכבים וספארי לילה הם רעיונות מעולים, אשמח אם תפרטי קצת איפה יש דברים כאלו (אנחנו מרמת גן) וקצת פרטים על מה עושים שם- אף פעם לא הייתי לא בזה ולא בזה. מדורה היא בהחלט רעיון מעולה אם מזג האויר יהיה מדהים, דווקא אנחנו אוהבים להתעסק בכל המסביב, העצים והדלקת המדורה ככה שיכול להיות ממש נחמד. אהבתי גם את הרעיון של ארוחה, אבל אולי אני אכין לו משהו כזה בהפתעה (הוא שונא לבשל, אני אוהבת), גם סדנה יכולה להיות רעיון טוב, אולי סדנת שוקולד. גם פה, אם את יודעת עוד פרטים, מכירה מקומות וכו'- אשמח לעזרה. המון המון תודה, רעיונות פשוט מעולים! איזה כיף

KarinDi

New member
רמת גן זה טוב

בדיוק ספציפית לשני הרעיונות שאהבת :) מצפה הכוכבים הכי רציני בארץ נמצא בגבעתיים, ברח' גולומב. חיפוש קצרצר באינטרנט יוביל אותך לשעות פתיחה. בגדול עכשיו פתוח לקהל הרחב רק בימי חמישי, אבל שווה לברר פרטים מדוייקים. דמי הכניסה סמליים, יש הסברים והדרכות וכו'. לגבי ספארי לילה, מתקיים כמעט בכל גן חיות, גם בספארי ברמת גן. צריך לברר, כי לא בטוח שהם מצליחים למלא סיורים בתקופה הזו. המחיר פה קצת פחות סימלי, אבל זו ממש אחלה חוויה (מניסיון). מדורה זה טוב גם אם די קר (כמה כבר קר בר"ג?!?!), כל עוד לא יורד גשם- זה מתאים לגבי סדנאות מדובר במקומות מסחריים ולכן הפרסום אסור...מציעה לך להציץ ברשת, יש המון אופציות, חפשי משהו קרוב... שמחה שעזרתי! ואגב- יש צימרים במרכז, שאפשר לשכור גם ללילה אחד באמצע השבוע. סתם אופציה לרעיון האמבטיה...

שירלית28

New member
ממש מעולה ../images/Emo13.gif

הרעיונות נהדרים ואני ממש מעריכה את העזרה!! אתייעץ עם הבנזוג ונחליט על איזה רעיון ללכת.. שוב תודה
שירלי

למעלה