חגיגת תקציב

ליהי22

New member
חגיגת תקציב

תשע בבוקר, חדר הישיבות מלא כמעט, כל אחד במקומו, רק הוא מאחר, כמובן מגיע דקה אחרי כולם. מתיישב בכיסא שלו והמבט, המבט הזה שיש לו בעניים לא עוזב לרגע, כל בחורה במשרד מתמוגגת כשהוא נותן לה את המבט הזה, מרגישה כאילו הוא חושב רק עליה, אבל מה לעשות עלי הוא לא עושה רושם, לא הטיפוס שלי, הוא שם לב לחוסר היחס מצידי, דבר שרק מדרבן אותו יותר להמשיך ולנעוץ מבטים. "בוקר טוב לכולם" הוא אומר, וחיוך של מנצחים על פניו, "אני שמח להודיע לכם רישמית כי כל העבודה שכולכם השקעתם בחודשים האחרונים, נשאה פרי, והחברה זכתה בתקציב הפרסום של הלקוח הגדול ביותר, שהיה לנו עד היום". כמו תמיד בנאומים שלו, קודם כל חנופה לעובדים, אחרת איך ימשיך מסע הערצה אליו? ועדיין לא פוסקים המבטים החודרים, הממוקדים שלו, הוא ממשיך לדבר ואני כבר מפליגה למקומות אחרים, מקווה שיסיים לנאום מהר. וואוו כבר כמעט שבע בערב ואני עדיין פה במשרד, אין כאן אף אחד מלבדי, לא פלא שאין לי שום חיים אחרי העבודה, החיים הם בעצם רק העבודה, אני אוספת את הדברים ומתכוננת לצאת, סוגרת את דלת המשרד, לפתע נשמע רעש מוזר מאחד המשרדים, מי זה כבר יכול להיות אני חושבת לעצמי, מתגברת על הפחד שאולי זה פורץ והולכת לבדוק. פתחתי את דלת המשרד וראיתי אותו, עומד עם הגב אלי, "אוייש איזה תחת סקסי יש לו, אף פעם לא שמתי לב לכך, הרי הוא לא הטיפוס שלי". "היי זה אתה" אמרתי והוא נבהל מעט והפיל את הכוס שהייתה לו ביד. "מה את עושה פה בשעה כזו?" שאל, "חשבתי שאני המשקיען היחיד פה" אמר והעלה חיוך זדוני על פניו. "מסתבר שטעית" עניתי, "טוב אין מה לומר, אני שמח שטעיתי דווקא לגבייך", "אוף איזה פלרטטן אני חושבת, מה הוא חושב לו, מישהי צריכה להעמיד אותו במקום פעם אחת, אבל בטח לא אני, אין לי צורך באויב מספר אחד בחברה". "אם את כבר פה, אז בואי תשמעי בשורה משמחת שאת הראשונה ששומעת עליה מפי, אני פה כי חיכית לשיחה חשובה, שהגיעה לפני כמה דקות, והבשורה היא שקיבלנו את התקציב." "נהדר קראתי" קצת בקול רם לדעתי, אבל לא יכולתי לעצור את ההתלהבות, " אני שמח שאת שמחה" אמר, "בא לך לחגוג על כוס יין? יש לי יין מצוין במיוחד לאירועים כאלו, רק שאת הכוס היחידה שהייתה לי ליין גרמת לי לשבור עם ההתגנבות שלך מאחורי." "אין בעיה, בשורה כזו משמחת גם כוסות פלסטיק, לא ימעיטו את השמחה" עניתי. ישבנו במשרד שתינו כוס אחת, דיברנו קצת והנה אנחנו כבר בשנייה, אני מרגישה את הראש קצת מסתחרר, אומנם רק קצת יין אבל בלי ארוחת ערב, הקצת משפיע הרבה. "אני חושבת שאני יזוז" אני אומרת "למה מה בוער? חכי הזמנתי סינית, הארוחה בדרך יהיה גם מספיק בשבילך" אני מתלבטת לשנייה ומחליטה להישאר. לא קשה להרגיש שהוא דיי שמח שנשארתי, הוא קם למזוג לי עוד יין ואי אפשר לא להבחין בבליטה שבמכנסיו, וואו איזה גודל, שוב אני שמה לב שלא שמתי לב לפרטים האלה עוד קודם, אני מתחילה להאשים את היין שעושה את שלו, חם לי פתאום, אני ניגשת קרוב אל החלון, כדי לפתוח אותו קצת, בדרך כמעט ומועדת, אבל בשנייה האחרונה הוא אוחז בידי ומייצב אותי, "מה קרה?" הוא שואל "קצת יין ואת מסתחררת?" צחקתי את אחד הצחוקים הכי טיפשיים שלי והרגשתי כל כך נבוכה. פתאום אני שמה לב שהוא עדיין אוחז בידי, עובר אל כף היד, מחזיק אצבע אחת ובשבריר שנייה מחדיר אותה לפיו ומתחיל למצוץ אותה, זרם חזק וחם עובר בתחתית הבטן והפיטמות מזדקרות ובולטות דרך החולצה ההדוקה שלבשתי. הוא מיד מבחין בשינוי שחל בי והחיוך הזדוני שלו עולה שוב על פניו, הראש אומר לי לצאת משם ועכשיו, הרגליים נעוצות במקום, כאילו ששכחתי איך ללכת. הוא משחרר את האצבע, אוחז בישבני ומצמיד אותי אליו, אני מרגישה את הזיקפה שלו, כל כך חזקה וגדולה ועובר בי רטט בכל הגוף. הוא לא מפספס כלום, כל תזוזה כל נשימה שלי, הוא יודע מה עובר עלי, הוא לוחש לי באוזן "אין לך מושג מה עובר עלי כל יום בעבודה, את משגעת אותי, מטריפה לי את החושים, לא מפסיק לחשוב עליך, כל פעם שאת בסביבה, יש לי זיקפה שלא תיאמן. ואת?, את רק מתעלמת ממני כל הזמן, המבטים שלי החיוכים שלי, כלום, אני אוויר בשבילך." לא יודעת אם הוידוי שלו נכון או לא, באותו רגע לא שלטתי בעצמי, התחלתי לנשק אותו, יותר נכון לטרוף אותו, והמגע של שפתיו,מדהים, אם הייתי יודעת שכך זה יהיה, לא הייתי מתעלמת ממנו כל כך הרבה זמן. הנשיקה נראתה לי כאילו נצח, הלשונות שלנו לא הפסיקו לחפש אחת את השנייה להתחכך אחת בשנייה, למצוץ לינוק, כמו שני ילדים שרק גילו את ההנאה בנשיקה. היד שלו גולשת מתחת אל החצאית שלי, ומשחררת אותי מתחתוני, אני נשארת עם החצאית הקצרה ונעלי העקב, הוא אוחז בי ומרים אותי אל מותניו, רגלי נסגרות סביבו והוא מחכך את זיקפתו בי, כשהוא עדיין לבוש. ושוב הוא חוזר ללחוש באוזניי "כל כך הרבה זמן חלמתי על הרגע הזה ועכשיו שהוא הגיע, לא תתחרטי עליו בחיים, אני הולך להעניק לך את אחת החוויות הכי מענגות שהיו לך אי פעם" חייכתי לעצמי וקיוויתי שלא אתאכזב, ביני לבין עצמי כבר שמעתי הצהרות שיתגלו כריקות מתוכן......... המשך יבוא.....

ליהי22

New member
החגיגה ממשיכה

הוא ממשיך לאחוז חזק באחורי ומצמיד אותי עוד יותר אליו, אני נעה קצת אחורה כך שהחלק העליון של גופי מתרחק ממנו, אך רגלי ממשיכות להיצמד למותניו ואני מרגישה היטב את עצמת זיקפתו. הוא מתחיל לנוע לעבר השולחן שלו, מושיב אותי על קצה השולחן, רגלי מרפות מעט ממותניו אך לא לגמרי, לא רוצה להתנתק מהחום שנפלט מאיברו, הוא מפנה את השולחן מהבלגאן שיש עליו ומשכיב אותי לאורך השולחן, משחרר את קשר העניבה שלו, אבל רגע לפני שהוא מסיר אותה מעליו, אני מושכת בעניבה לכיווני ומרגישה את כל משקלו עלי. שפתיו סוגרות על פי, נשיקתו חודרת ומענגת, לשונו מוצאת שוב את לשוני ויוצאת איתה לריקוד סוער. לאט לאט הוא מתחיל לגלוש לעבר צווארי, מנשק נשיקות קטנות ועדינות, כל כך נעימות ומגרות עד שיגעון, הוא מתרומם מעט, גופו נתמך על ידו השמאלית וידו הימנית נלחמת עם כפתורי החולצה שמסרבים להיפתח, הוא מפעיל קצת יותר כח וקורע את הכפתורים מעל החולצה, אני עוזרת לו להוריד ממני את החולצה, הוא מרים אותי אליו ומוריד את כתפיות החזייה עם שיניו, אני מפנה אליו את הגב בחצי סיבוב והוא ממשיך עם עבודת השיניים ופותח את החזייה, השדיים חשופים לגמרי, עומדים זקורים ועגולים, הפיטמות קשות ומגורות עד כאב, הוא מתחיל ללקק את פיטמותיי, מעניק ליקוק שווה לכל שד, לא מקפח אף אחד, הוא ממשיך ללקק, למצוץ ולינוק את שדיי, אני נשענת לאחור על השולחן ומפקירה את גופי ללשונו, פתאום צלצול באינטרקום, הוא נעצר לשנייה ונזכר בשליח, "נתעלם ממנו הוא ילך, אין שום דבר בעולם כרגע, שאני רוצה לאכול יותר ממך". הוא ממשיך ויורד אל הבטן, לא מפסיק ללקק לרגע, אני מרגישה את ידו מגששת בקצה השולחן, מחפשת משהו, לבסוף אני מרגישה את היין שנמזג על ביטני, הוא שותה ממנו וממשיך ללקק ללא הרף, לאחר שלא נשארה אף טיפת יין לליקוק הוא עובר אל גן העדן שבין רגליי, לא מתמהמה מסביב אלא ישר מחדיר את לשונו המענגת אל בין רגלי, חודר ונשאר מספר שניות מסובב את הלשון בתוכי ואני מתחילה לאבד את הצפון, "שלא תעיז להפסיק" אני מזהירה אותו והוא בתגובה מתגרה בי ומוציא את לשונו מעט מלקק מעט את הדגדגן וחוזר פנימה לעבודה שהוא כל כך מצטיין בה, הפעם אני אוחזת בראשו, מנסה למנוע ממנו להפסיק שוב ולגרום לי להתחנן שימשיך. לשונו ממשיכה לחפור לעומקי ואני מרגישה את הרעד המוכר כל כך, מתקרב ומגיע, אני הולכת לגמור בצורה שכבר המון זמן לא גמרתי, הוא מרגיש ברעידותיי ומעודד אותי לגמור, "אני רוצה שתיגמרי בפי, רוצה לטעום אותך, לשתות אותך." אני נאנקת כל גופי רועד ללא שליטה ואני מרגישה נפלא. הוא נשכב חצי לצידי חצי עלי ואני עדיין מרגישה את הזיקפה המדהימה שלו, "אתה מדהים" אני אומרת לו והוא מחייך כמי שאומר "כן אני יודע". חלפה דקה נשימתי הוסדרה וידיי מגששות לעבר רוכסן מכנסיו, הוא כבר ללא חולצה ואני מגלה גוף שרירי בלי אף טיפת שומן מיותר עליו, שוב בפעם המי יודע כמה מתחילת הערב, אני חושבת לעצמי איך לא שמתי לב שיש בו כל מה שאני מחפשת להגשמת הפנטזיות שלי. איברו כבר בין ידיי, שעולות ויורדות בקצב הולך וגובר, הוא מתחיל להאנח, ולרגע מסיר את ידי מעל איברו הזקור כתורן, הוא מתרומם ומגיע לתנוחה בה כפות רגלי עוטפות את איברו, אני מתחילה לשחק בו בין כפות הרגליים ומרגישה את החום הנפלט ממנו, "כן, תמשיכי כך" הוא מבקש "אין דבר שאני אוהב יותר מזה ועוד עם כפות רגלייך שלא הפסקתי לפנטז עליהן מאז שראיתי אותך", אני מרגישה שהוא קרוב לשיא, אבל רוצה אותו בתוכי, שימלא אותי ויגמור עמוק בפנים, אני מפסיקה להניע את כפות הרגליים, לרגע מבט קל של אכזבה על פניו, אך אני הודפת אותו לעבר כיסא המנהלים שלו, מתיישבת עליו ומחדירה אותו אליי, אני מרגישה אותו בוער בתוכי ומתחילה להתנועע באיטיות, הקצב הולך וגובר, אני כבר ממש דוהרת עליו ומרגישה אותו ננעץ בי שוב ושוב , שנינו נאנחים וגונחים בקצב היסטרי, אני ממשיכה בדהירה עליו שהופכת כבר ממש פראית, לוחשת לאוזנו שאני עומדת לגמור, וכאילו בכך נתתי את האות, אני מרגישה זרם חם עמוק בתוכי, אני משחררת צעקה וגומרת שנייה אחריו. פתאום אני מקיצה ממחשבותיי ושומעת מחיאות כפיים קלות, "תודה, תודה לכם הוא אומר בקולו החנפני, אני מאחל לכולנו המשך דרך צלחה ויותר חשוב מכך, היום כולם מסיימים לעבוד ב-12:00 בצהריים, לכו לחגוג, זה מגיע לכם, אני את החגיגה שלי כבר מימשתי, הוא מחייך ומגניב קריצה לעברי" ואני אוחזת חזק בכיסא כדי לא לקום, רק שיצא כבר מהחדר!! שיצא!! רק כך אצליח להתגבר על הרצון להתנפל עליו שם לפני כולם..........

ביגבן

New member
החגיגה ממשיכה

יושב לי בישיבה...ומביט בך מעברו של השולחן...חצאית המיני שלך מתנוססת ותחתונייך הצרים מבצבצים קלות... רוצה אותך...לגמוע את הצוף שבין רגלייך...עכשיו..לא יכול להמתין רוצה לחדור אלייך עמוק...זיפתי עולה לה ואת מרגישה את המתח המצטבר... וואו... "נפגש אצלי במשרד היום ב-7 בערב? היין עליי ואולי עוד משהו"

eranshv

New member
כל הכבוד...

שיגעת לי תמוח עם הסיפור הזה ו....שיגעת לי עוד משהו... אני חייב לציין חבל שאני לא יכול עכשיו כרגע לממש את מה שאני מרגיש....

למעלה