חגיגת בת מצוה

1 עדידי

New member
חגיגת בת מצוה

שלום רב. לא בטוחה שפה מתאים לשאול , ובכל זאת אולי אוכל להעזר במידע כלשהו

שאלתי, היכן ניתן לערוך מסיבת בת מצווה בגוש דן ( ר"ג , גבעתיים, פ"ת , ראשון לציון, וגם ערי השרון )

במחירים סבירים ( שפויים)

בתנו מתקרבת לגיל מצוות. המסיבות בת מצווה בימנו נערכות באולמות, לאולם עצמו יש להוסיף תוספות נלוות כגון :

תקליטן, בר אקטיבי, צלם וכו'. סך הכל המחיר מרקיע שחקים.

אני רוצה לציין שמדובר בבת מצווה לילדי השכבה (50 ילד) ועוד מספר קטן של משפחה (בוגרים)

אשמח לקבל המלצות\רעיונות כדי שאפשר יהיה לחגוג בשמחה ( וללא רגשי נחיתות )

מה התקציב?

יש מועדונים שאפשר לעשות בהם מסיבת בת מצווה, "הכל כלול". לא צריך להביא תקליטן או "בר אקטיבי".

אני מאד לא ממליצה לעשות ל50 ילדי השכבה + מספר קטן של בני משפחה
אם הייתי בת משפחה, הדבר האחרון שהייתי רוצה זה לחגוג עם 50 בני 12....

מסיבה לחברי הכיתה אפשר ורצוי לעשות עם עוד ילדה. גם ככה לילדי כיתה ו יש המון מסיבות בת מצווה ללכת אליהן, לפעמים זה מגיע לשתיים ואפילו שלוש בשבוע. הרבה יותר מדי.

ושאלת השאלות - על איזה תקציב את מדברת?

נומלה

New member
זה מה שאנחנו עשינו

נכנסנו לגוגל וכתבנו "מקום לאירועים קטנים". זה נותן אתר עם המון מקומות לאירועים עד 150-200. אחר כך צריך ללכת לבדוק. אנחנו אשינו אירוע לכ-70 איש והיה נחמד מאוד. על תקליטן ובר אקטיבי וויתרנו. הספיקה לנו מוסיקת רקע מפלייליסט שבחרנו לנו. עם כל כך הרבה ילדים צריך לדאוג להם לפעילות וזה נוסף.

XמXלה

New member
אני עשיתי בר מצווה לבכור

במסעדה בפתח תקווה שנקראת מול דן. בקומה שמעל המסעדה יש מקום חמוד לאירועים קטנים. האוכל היה ממש טעים (זה היה לפני 6 שנים).
את בת המצווה של מתבגרת #3 ואת בר המצווה של מתבגר #4 עשיתי בטראבין בהרצליה. מכיוון שהייתי צריכה גישה לכסא גלגלים שלא במסעדה בפ"ת. היה מוצלח מאוד. הבעיה היחידה זה שהם לא סוגרים את המקום בשביל פחות מ- 100 איש. למקום יש 2 קומות ושווה לבדוק אם הקומה העליונה תספיק לכם מבחינת כמות האנשים ואז תהיה לכם פרטיות.

בהצלחה

1 עדידי

New member
בת מצווה

תודה על התשובות. אז ככה במועדון הארוע עולה 3000 ש"ח וזה כולל כיבוד קל חטיפים לילדים + לחמניה עם נקניקיה, מזרקת שוקולד ,תקליטן, וצלם, הדגש על 50 ילדי השכבה. הבנתי מהמשפחה (גם הקרובה) שמעדיפים להשאיר את הארוע לנוער בלבד (לא מתאים, רעש, ילדים קטנים וכו)
בעצם באופציה הזו יש לטעמי בסיס יפה בתוספת ה"כל כלול" שציינתי.
האופציה שה"כלה" רוצה ( כי כך מקובל בקרב חברותיה...) זה אולם שהעלות עליו היא 10.000 ש"ח. ועל זה קרוב לעוד 5000 ש"ח שוב הה"כל כלול" אבל בסדר גודל מפואר, כולל הכיבוד הרגיל בר אקטיבי, בר מתוקים, הפעלה, בלונים, צלם עם תמונות מגנטים , בלונים....ו...מה שנראה בעיני מוגזם בצורה מוחלטת.
ולכן שאלתי היא, האם אפשר לקבל המלצה על מקום נחמד כולל ה"הכל כלול" הבסיסי, ל כ 50 ילדי השכבה ועוד כ- 10-15 מבוגרים
(הדגש על הילדים)
והמחיר שינוע בסביבות ה- 5000 ש"ח . (את הרעיונות המוצעים כמו לצאת מתוך לב, או לנחות מאליקופטר כבר נשאיר ליום הנישואים)
אישית אני חושבת שאנחנו ההורים צרכים לדעת להציב גבולות,להתאים בפרופורציה, גם על ארוע כזה .כי מה שקורה אצל בני הנוער הוא להרשים מה שיותר, לעשות את,הכי מיוחד,ף הכי מפואר ואולי גם הכי יוצא דופן. והתוצאה היא שאנו ההורים אמורים לשאת בנטל הכבד הזה של התחרות בין החברותה.

נומלה

New member
אין ארוחות חינם

את רוצה הכל כלול במחיר שרוכי נעליים. ואולי זה באמת הזמן להתחיל להציב גבולות ולומר: אצלנו זה כן וזה לא.

אני מכירה מישהי שעשו לה בת מצווה ב25,500 ש"ח

כן אתם קוראים נכון. אבא שלה אמר לנו שכל בקשה שלה הוא מילא. הכל היה לה שם.

1אילת2

New member
תעשי ארוע במועדון, תוסיפי עוד 1000 ש"ח

לשנים שלושה שולחנות משחק.
את המבוגרים תזמיני אלייך או למסעדה ביום אחר. הם לא בעונש.

1 עדידי

New member
בת מצווה

סליחה..."הכל כלול" הוא לא במחיר שרוכי נעלים. זוהי הוצאה כבדה ומכובדת. הכל כלול קיים במועדונים במחירים די סבירים
בהשוואה לאולמות. ששם המחיר ההתחלתי הוא 10.000 ש"ח .
יתכן שמה שנכון לנו, הוא באמת להפריד בין הכתה (השכבה ) למשפחה.

ובכן מה שביקשתי הוא....המלצה על איזה מועדון נחמד , ובמחיר נחמד... ( כמובן עם תוספות כלשהם מה שנקרא "הכל כלול")

צריך להבין שהאופציות כל כך רבות, השמיים הם הגבול.... ( כמו נחיתה מאליקופטר, לימוזינה וכו' ) אבל אל נשכח שהארוע הינו בת מצווה לבת הכי מקסימה בת 12 שנה. .

אצלנו כולם עשו אותו דבר. בלי הליקופטר

אצלנו כולם עשו באחד המועדונים, סכום של כ5000 שקלים

לא מבינה למה את מרגישה שבתך איכשהו מקופחת בגלל שאין לה לימוזינה

אי אצלכם איזה מועדון שהוא פופולרי בקרב בנות המצווה? אצלנו יש איזה שלושה, שכמעט כולם חגגו בהם.

קחי בחשבון שמועדון מחוץ לעיר - ההורים מארגנים גם הסעה.

רוני810

New member
גם אצלנו אף אחד לא הפגיז בדברים מטורפים. אם

מישהו היה עושה את זה נראה לי שהיו מסתכלים עליו כמגזים. בת מצווש כמו בארץ נהדרת וכזה...
גם אני לא מבינה למה להשוות לאירועים של 15 אלף שקל. זה לא הסטנדרט ברוב המקומות.
זה מזכיר לי שקראתי פעם ראיון עם טלי מורנו (שדרנית הטלויזיה), וכל הראיון היא הדגישה כמה היא לא בסטנדרטים של הרצליה פיתוח וסביון וכו' (אני לא מצטטת ישירות אלא מהזיכרון). ואני חשבתי לעצמי כל הזמן - למה היא בכלל משווה את עצמה לאלפיון העליון ומרגישה שזה יוצא דופן שהיא לא כזו? הרי האלפיון העליון הוא היוצא דופן. כמעט כולם הם לא מסביון, לא רק טלי מורנו.

בקיצור, צריך לדעת גם למי להשוות את עצמך. זה כמו הדוגמניות היפהפיות שאומרות שבהשוואה לדוגמנית אחרת הן לא משהו... (גם כאלה ראיונות קראתי). למה להשוות את עצמך למיקרי קיצון? עדיף להשוות לרוב רובה של האוכלוסיה. אחרת חיים בתחושת קיפוח.

adif11

New member
בשכבה של הבן הצעיר שלי (כיתה ז' השנה)

היו כמה זוגות של בנות שחגגו לשכבה במשותף. כלומר מסיבה משותפת (רק לשכבה ללא קרובי משפחה) לשתי הבנות.
אם מתאים לבת שלך לחגוג עם חברה טובה זה יכול להיות מאוד כיף לבנות והנטל הכלכלי מתחלק בין שתי משפחות.

החגיגה של זוג הבנות האחרון היתה בחוף ארטיק בחבצלת השרון. לא יודעת בדיוק מה עשו שם אבל הבן שלי אמר שהיה מאוד נחמד.
זה מחייב עלות נוספת של כ 1500 ש"ח לאוטובוס שיקח את כולם אבל אולי כארוע זה יוצא הרבה פחות יקר וגם יותר מיוחד ?

lavendula

New member
יש מועדונים עם מפלס/קומה נפרדים

למבוגרים, ואז הם לא סובלים מהרעש מחד, וכן מעורבים בשמחה מצד שני.
אנחנו עשינו אירוע כזה בהרצליה, במועדון voice, אבל זה עלה יותר מ-5000 ש"ח - בסביבות 8000 רק עבור הילדים (כיבוד, הפעלה וכו'), ולמבוגרים דאגנו לכיבוד בעצמנו (לא קייטרינג - ארגנתי לבד סלטים, שתייה, מאפים, נקניקים, סושי, פתי-פורים וכו').
באותו סגנון יש את מועדון imagine, גם בהרצליה, ובטח צצו עוד כמה כאלו מאז שחגגנו
.

3000 לחגיגה זה מחיר מאוד אטרקטיבי - אולי בגלל שזו לא "עונת הבת-מצוות" עדיין. כשאני חיפשתי, לא היו בפחות מ-5000.

למעלה