חגיגות ה3 חודשים לGMR

SainTonix

New member
חגיגות ה3 חודשים לGMR

אז האלבום GMR יצא במרץ, לפני שלושה חודשים כבר היה אפשר כבר לקנות אותו בארץ .. בעקבות האירוע המאוד משמח, הצביעו לשירים מתוך האלבום : שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: שיר פחות אהוב מהאלבום: מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה? מה אתם חושבים עליו עכשיו? מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום? מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור) איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים? האם האלבום עמד בציפיות שלכם? דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין) (הרעיון לסקר נלקח מפורום LP עם קצת שינויים)

PerfectSP

New member
איפה בילי?!?![= חיחי

הייתי עונה אם הייתי מספיקה לשמוע את הדיסק,כי המחשב שלי דפוק.... ואי אפשר לשמוע ממנו לרוב,כי הוא יתקעD:

Pushoka

New member
עונה D:

שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: Something Else שיר פחות אהוב מהאלבום: Beautiful Place מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה? מדהים! כ"כ התלהבתי מה אתם חושבים עליו עכשיו? שהוא עדיין מדהים. מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום? כ"כ יפה.. דאמיט! לג'ואל יש קול כ"כ יפה ובנג'י כ"כ חמוד! מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור) ממש אהבתי
איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים? Broken Hearts Parade ו-Something Else האם האלבום עמד בציפיות שלכם? זה האלבום הראשון ששמעתי של גוד שארלוט. האמת שהכרתי רק את KYHOMGולא הכרתי עוד שום שיר שלהם...אבל איך שראיתי אותו בחנות ממש התלהבתי [משום מה], קניתי, והתאהבתי בהם על השניה שהתחלתי לשמוע את הדיסק! XD דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין)10!

חן זוהר

New member
=]

שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: the river שיר פחות אהוב מהאלבום:kyhomg מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה?מהמם! אבל אני מעדיפה שסגנון הקודם שלהם מה אתם חושבים עליו עכשיו?כנ"ל מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום?שרים מצויין!!!=] מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור): נחמד נחמד=] כוסונים חחח איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים?vol, bhp האם האלבום עמד בציפיות שלכם?מממ ת'אמת לא ממש...צפיתי ליותר טב...=S דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין) 8

אני../images/Emo181.gif

שיר אהוב מהאלבום לרגע זה:Break apart her heart שיר פחות אהוב מהאלבום:Beautiful place מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה?שהוא מעולה,הם קצת השתנו אבל מתרגלים
מה אתם חושבים עליו עכשיו?הוא עדיין מעולה. מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום?לגו'אל יש את הקול הכי יפה בעולם
,ובנגי' שר גם טוב. מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור)ממש השקיעו בקליפים,באמת אני עוד אהבתי כתום ואפור לפני!@# איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים?All Black,Break apart her heart האם האלבום עמד בציפיות שלכם?אהאה^_^ דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין)9.9

עונהP:../images/Emo176.gif

שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: break her heart apart, all black שיר פחות אהוב מהאלבום: KYHOMG- חרוש ונמאס. מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה? לא הצלחתי להתחבר לשירים משמיעה ראשונה, אלא רק אחרי הרבה שמיעות הצלחתי לגלות את השירים האהובים עליי והשנואים. מה אתם חושבים עליו עכשיו? שהוא נחמד+ מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום? אמממ, זה לא שהקול השתנה או משהוD: בקיצור, אהבתי^^ מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור) לא אהבתי. אהבתי יותר את הקאבר ואת העיצוב בשאר האלבומים ובפרט בדה כרוניקלזP: מה שמפריע לי בעיצוב של GMR שהוא ריק מדי וכתום מדי:\ איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים? אלא שאהובים עליי כרגע. האם האלבום עמד בציפיות שלכם? בערך. דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין) 7. כאילו שמישהו קורא את זה בכללD:

RiMiK

New member
אחלה רעיון!

שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: All Black שיר פחות אהוב מהאלבום:Beautiful Place מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה? שהוא מעולההה מה אתם חושבים עליו עכשיו? עדיין מעולה חחח רק אני מצטערת שחרשתי יותר מדי על שירים מסוימים כי נמאס קצת מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום?
מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור) ממש נחמד איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים? Break Apart her Heart, Misery האם האלבום עמד בציפיות שלכם?מצידי שיוציאו ת'אלבום הכי מסריח בעולם, אני תמיד אתלהב ממנו ואוהב אותם חחחח דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין) 10 וחצייי

noy flat

New member
:p

אני עושה את הכל בראשי תיבות אז תבינו בעצמכם... שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: WWWBN שיר פחות אהוב מהאלבום: KYHOMG מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה? מדהים!!!! מה אתם חושבים עליו עכשיו? אחרי שחרשתי עליו ממש... אני מעבירה את השירים לשיר 7 ומשם שומעת את שאר האלבום מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום? טובה ממש מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור) זה ממש יפה אבל רציתי מילים... איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים? AB BHP האם האלבום עמד בציפיות שלכם? כהה דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין) 9 כי כל השירים עשויים בצורה טובה אבל יש 1-2 שלא מתתי עליהם...

xoLiaty

New member
אני :)

שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: Where Would We Be . מההתחלה ולתמיד . שיר פחות אהוב מהאלבום: אין . מכל שיר לקחתי משהו אחר ומדהים מג"ש . מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה? לא יודעת אני לא ממש זוכרת. אני חושבת שהייתי חסרת הכרה . מה אתם חושבים עליו עכשיו? עדיין מנסה להחזיר תדופק בכל שמיעה . מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום? מדהימה מדהימה מדהימה כתמיד ! גם בהופעות האקוסטיות של האלבום החדש .. הם לא מפסיקים להפתיע אותי כל פעם . מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור) : בהחלט יותר בוגר ויותר רציני .. לא ממש יודעת .. באלבומים האחרונים לא ראו אותם בעטיפה (חוץ מהגרסה הראשונה של האלבום הראשון), אז זה תמיד טוב שרואים אותם . יפים שלי D: איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים? All Black , Broken Hearts Parade .. בכלל .. שיקחו דוגמא מביונסה, שיעשו לכל שיר קליפ :) האם האלבום עמד בציפיות שלכם? עמד ועוד איך. חיכיתי לשינוי הזה, כמו שהם עושים בכל אלבום מחדש . מדהימים ! דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין) : 12154875789743216549874615879843215645.. קלטתם ?

עונה:)

שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: Broken Hearts Parade
שיר פחות אהוב מהאלבום: Where Would We Be Now מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה? וואוווווווו
מה אתם חושבים עליו עכשיו? שהוא עדיין טובD: מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום? טובה. כרגיל.[: מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור) ממש ממש יפה
איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים? ברוקן הארטס פאראייד! ומיזרי! האם האלבום עמד בציפיות שלכם? אהא :)

נה:)

שיר אהוב מהאלבום לרגע זה: misery שיר פחות אהוב מהאלבום: ממ.. BHP בפעם הראשונה ששמעתי אותו פשוט נקרעתי מצחוק, מה זה כל החצוצרות האלה?! זה נשמע כמו שיר מפסטיגל או משהו. מה חשבתם על האלבום בשמיעה הראשונה? האמת שבשמיעה ראשונה לא התלהבתי בכלל ממנו. חשבתי שאין ספק שהדיסקים השני והשלישי של ג"ש הרבה יותר טובים ממנו. מה אתם חושבים עליו עכשיו? שיש בו שירים מבריקים ביותר, והוא יותר טוב מהשלישי, אבל לא מהשני. מה אתם חושבים על השירה של ג'ואל ובנג'י באלבום? לא ממש השתנתה מהדיסק הקודם. מה אתם חושבים על הצילומים והקטע האומנותי באלבום ובכלל? (כל העיצוב הכתום/אפור) לא אהבתי אותו. הכתום הזה מחריד איזה שירים הייתם רוצים שיהיו סינגלים? misery, march on ,WWBN האם האלבום עמד בציפיות שלכם? כן, זאת רמה שבהחלט מתאימה לג"ש והם קצת חזרו לכיוון הכללי שלהם, לא כמו שהיה בTCOLAD דרג את האלבום מ1-10 (1-גרוע,10-מצויין) 7.5

הוא מרגיז אותי!

הוא מצחיק כזה.. והמנגינה שמחה מידי בשביל תהלוכה של לבבות שבורים. זה לא מסתדר.

חחחחחחח

אני חושבת שכל היופי בשיר שהם בעצם מציגים את כל הקטע של הלבבות השבורים כשמח.. :) והמילים גם ממש יפות.. זה ממש מיוחד שבשיר יש אפילו איזושהי אופטימיות. לא יודעת איך כ"כ להסביר, הם מציגים את הלב השבור בצורה חיובית יותר XD

אף פעם לא חשבתי על זה ככה..

האמת שדי פסלתי אותו אחרי הפעם הראשונה ששמעתי אותו. במיוחד בגלל החצוצרות ובגלל ה :"אווו אוו" בהתחלה שנשמע כמו קרנבל לילדים מפגרים.. אולי אני אנסה להקשיב לו שוב:)

למעלה