חגיגות השבוע

nogao10

New member
חגיגות השבוע

כן, כולנו יודעים כי בשבעה ימים הקרובים קורים שני דברים שמאוד קשורים אחד לשני 1. הפינה ההזויה מסיימת 5 חודשי כתיבה 2. לירון עוזבת. אז בשביל לציין את השבוע, הכנתי קליפ של ג'ון, אמנם לא הכנסתי התייחסות מיוחדת ללירון (כן, אני מצטערת על זה, אבל אני מנסה להנהיג כאן שיוויון לכל הבנות והבנים, העיקר שאת יודעת למה ולמי הכנתי את זה, לא?) אבל זה מוקדש לה ולפרידה שלה מהמחשב (כן, ההתמכרות כואבת...חחחח) ומשמיעת בונג' בכל זמן שהיא רק תרצה, הגיע הזמן לגלות את החיים האמיתיים- מקומות שאם תשימו בון ג'ובי בMP ומישהו יקלוט אתכם אתם תאלצו לסבול את השאלה הרשמית של בון ג'ובי: "מה? הוא לא מת??" גררררררר....... אה, חדשות טובות, אני מקבלת בקרוב את 2 הדיסקים של ריצ'י, אני רק צריכה ללכת לאסוף אותם... אז אני מתחדשת, הנה הקליפ, מקווה שתאהבו... יש שם המון המון המון המון ג'ון... אז איך אפשר לא?!!! http://www.youtube.com/watch?v=nqjM3NQ35uY

LIRONSH100

New member
נוגה!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה :1. והכי חשוב- אני לא עוזבת!!- את מעדכנת אותי כל יום בטלפון מה חדש- (וככה את תעדכני את שארי חברי הפורום..) אני לא עוזבת כי אני אהיה פה בסופי השבוע כשישחררו אותי- ואחרי הקורס- בכלל כבר אני אהיה הרבה יותר.. (אמרתי לך איזה פטור קיבלתי אז אל תגידי שאני עוזבת- תגידי הולכת להמאיט את הפעמים שהיא נכנסת לפורום במקום מאה פעם לפחות ביום ל כמה שיותר בסוף שבוע אחד מסכן... 2. נוג תודה....... וזה בסדר- זה שאת לא הכנת לי הגדשה אישית זה בסדר גמור.. (אל תשכחי שזה ביוטוב אז...) 3. טוב אז נכון שאמרתי לך שאני צריכה לנסוע לקחת את ברק לוטרינר- אז למסכן הקטן יש דלקת חריפה באוזנים (בשניהם!!) ובגלל זה אנחנו כל יום צריכים לנסוע לוטרינר שינקה לו את האוזניים... מה שאומר מחר אני בקושי אהיה בבית...- בבוקר -אניעסוקה- ולשם שינוי לא בשינה.. -פירוט במסנ'..- צוהריים- השלמת שעות שינה!! ערב- קבעו לנו תור בתשע בערב אצל הוטרינר ואנחנו יוצאים בשמונה וחצי..- אני חוזרת מתארגנת ליציאה -בשם -הופעה של היהודים- שעבורי תהיה מאוד מיוחדת... אני יחזור באיזה חמש בבוקר.. ירדם- וכשאני יהיה לי בדיוק שעה כמו שאני מכירה אותי - תהיה לי שעה שאני יצטרח להכין משהו..- ואחרי שעה- אני יחזור להיות עסוקה...(תבינו יום חמישי...) בקיצור יומים עמוסיים!!! (וכן למי שלא הבין ברק זה כלב המקסים שלי- וכתבתי את זה כאן בשביל כל אלה שרוצים לדבר איתי- אז מצטערת אם אתם לא תופסים אותי במסנ'..) טוב ועכשיו אני יצפה בקליפ ואחר כך אני יגיב עליו- למרות שאני בטוחה שהוא יפיפה.. (וזה ברק- וחסר לכם שמישהו אומר שהוא לא יפה!!!)

LIRONSH100

New member
וצדקתי- זה היה מדהים..

וגם אהבתי מה שכתבת בסוף... (אה ופתאום חשבתי- יש לי תאוריה למה ג'ון עונד את השרשר שלו... הרי יש כאלה שאומרים שכל פעם שחושבים עליך ויש לך שרשרת- אז הסוגר נמצא איפה שהתיליון צריך להיות...- אז בטח נמאס לג'ון מזה כי כל הזמן חושבים עליו- (טוב אני מודה הרוב אני..)אז אולי הוא חשב שאם זה הסוגר לא יעבור צד? הינה אחת השאלות שאף פעם לא שואלים את ג'ון... -למה לעזאזל הוא עונד את האסון האופנתי הזה!!!!

למעלה