חגיגות הפרידה ממני.
אז לקראת עזיבתי ביום שישי לדרא"מ אני מוזמנת כל פעם ע"י מישהו אחר לארוחת פרידה
אחרי שבשבת הייתי עם ההורים ברפאל. הלכתי אתמול בצהריים עם אחותי לעסקית בבריו דה קובה ובערב עם חברים לקופי בר. בריו דה קובה- עסקיות מאוד משתלמות יש ב55ש"ח ויש ב78 ש"ח כוללים מנה ראשונה ועיקרית. לצערי שמות המנות היו בספרדית ולא רשמתי
אז אנסה לתאר. אני למנה ראשונה לקחתי כנפיים והחלטתי שפשוט אסור להזמין כנפיים לא בדיקסי כי שום דבר לא משתווה להן. היו חריפות וקצת סתמיות. אחותי הזמינה מעין טורטיות במילוי רוקפור וטל העמק עם סלסת עגבניות- נחמד מאוד. למנה עיקרית הזמנתי את האנטריקוט שזכרתי לטובה מהפעם הקודמת. בשר באיכות מעולה חבל שעשו אותו יותר ממידת הצלייה שביקשתי אז הוא קצת התיבש אבל סטייק מעולה. לצדו הגיעו תפוחי אדמה. המלצר המליץ לאחותי על אסקלופ עוף בקרמל, עם תפוחים ובטטות והזהיר שהמנה קצת מתוקה. טוב לדעתי היה לזה טעם של פנקייק, ממש טעים אבל פנקייק. מנת עוף (נדיבה) עם קינמון קרמל ותפוחים היתה לטעמי מתוקה מדי מדי ( למה עיקרית לפחות אולי למה אחרונה...) אבל אחותי נהנתה מאוד. למנה אחרונה חלקנו קינוח שוקולד דמוי סופלה שהיה מעולה. המקום בצהריים היה שומם לחלוטין ( רק אנחנו ועוד שני זוגות במסעדה ענקית). והמלצרים היו כל כך נכונים לעזור עד שזה היה טיפונת מעיק. הם ממש צפו בנו ובשניה שסיימנו את הביס האחרון טסו לשלוחן לפנותו. עד כדי כך שהמלצר שלנו התאכזב שהמלצרית השניה פינתה לנו את השולחן לפניו.... ובערב- גוד אולד קופי בר. אני הזמנתי צלחת פירות. זיהיתי שם תפוזים צימוקים שזיפים תפוחים ענבים ודובדבנים עם גלידת וניל ורוטב תות. מנה מרעננת גדולה מאוד וטעימה. החברים חלקו ספגטי פירות ים ולקקו את האצבעות. לקינוח סופלה שקולד מדהים. לצערי הפעם לא שמתי לב למחירים או גישה לנכים
. יתוקן בביקורת הבאות
אז לקראת עזיבתי ביום שישי לדרא"מ אני מוזמנת כל פעם ע"י מישהו אחר לארוחת פרידה