חגיגות המכירה ה400 שלי!

papalupa

אני אתחיל ואומר שאני לא פיצחתי שום סוד.... אבל אני קוראת המון חומר בזמן האחרון ונראה שזה מורכב מהמון המון דברים.... אני חושבת שזה המון ניסוי ותהייה. קודם כל אני אפתח בזה שהעבודות שלך מדהימות ברמת צורפות גבוהה וזה ניכר :) , אבל.... אין מספיק פריטים בחנות! הייתי מנסה לעשות קצת שינוי בצילומים, זה נראה יותר מידי שחור ולבן. ומה שהכי הכי חשוב ונראה שלא אומרים את זה מספיק זה שאי אפשר לסמוך על אטסי ויביאו לך לקוחות, יש כ24.000 חניות באטסי.... את חייבת לעשות לך מערך שיווק: טוויטר, פייסבוק, אולי בלוג ועוד. איך? לקרוא, לקרוא ןלקרוא! תחפשי באינטרנט יש עשרות כתבות על אטסי.

papalupa

New member
נויה תודה על התגובה ועל הפרגון

את נורא צודקת לגבי החשיפה ואני בימים אלו אני מחפשת קורס או מישהו שמתמחה בשיווק באינטרנט על מנת ללמוד כיצד ניתן להגביר את החשיפה של החנות. בנוגע לכמות המוצרים - מהשיטוט בחנויות באטסי אני לא תמיד רואה שיש קשר ישיר בין כמות המוצרים לבין המכירות, ככה שאני לא לגמרי בטוחה לגבי התיאוריה שבגלל שיש מעט מוצרים אז לא קונים. יש לי תחושה שבשלב זה זה בעיקר קשור לכך שעדיים אין מכירה ראשונה ואנשים מעדיפים שמישהו אחר יעשה את הצעד. כמובן שבלי קשר למה שאמרתי אני מתכוונת להעשיר את החנות עם פריטים חדשים ולרענן אותה עם צילומים נוספים. אני חושבת שלעשות אוצרות הכרחי, כיוון שכל פעם שהפסקתי לעשות אוצרות מפאת חוסר זמן וקצת יאוש הרגשתי שהחנות שלי שקופה. אל אף החידושים היותר סיביים שעשיתי לא זכירי אפילו ללבלובים על החנות. אני מבינה לגמרי שהכל באטסי הוא עניין של ניסוי ותהייה וצריך להקדיש לזה המון זמן, זמן שלא תמיד ברשות מי שיש לו ילדים קטנים ועבודת בוקר. קיטורים קיטורים קיטורים. יאללה מספיק! בנימה אופטימית אני מאחרלת לכולם הרבה מכירות ולמי שעוד לא הרגיש את התחושה של המכירה הראשונה, שזה יקרה לו ומהר, כי בעיני אחד הדברים המדהימים למכור באטסי זה לדעת שמישהו אי שם בעולם אהב את האומנות שלך ועכשיו רוצה שחלק ממנה תהיי שלו.זה נורא מרגש לדעת שמישהו יענוד משהו שיצרתי בכל מקרה, נוי שוב תודה לאנה

חגיתל

New member
פאפאלופה, יש לך פריטים מאוד יפים בחנות. אם זה

מנחם אותך, אצלי אין מכירות כבר חודשיים ויותר. גם אני לא מבינה למה. אבל אני רק מחדשת ולא עושה אוצרות וטוויטר.

papalupa

New member
חגית תודה על הפרגון

אבל במקקרה הזה אין זה מנחם אותי שאני לא לבד שאין לה מכירות, מאחלת לך שזה יקרה ולפני שהרוח תצא מהמפרשים. בהצלחה, לאנה

nbrosh

New member
תודה גדולה על השיתוף

בהצלחה! את נפלאה! הייתי שמחה לקרוא עוד ועוד ממה שכתבת. איתגרת אותי מאד. הכל מסוכם כעת במחברת שלי.. יוצאת לעבודה..
נעמה

anatbarshalom

New member
קולולולולו..../images/Emo106.gifמזל טוב ותודה רבה על השיתוף

תובנות ועצות ממצליחנים זה תמיד טוב ואף פעם לא מלאה! מבחינתי, את מוזמנת להעלות פה עוד טיפים ולחלוק איתנו את הידע שלך. שימשיך להיות בהצלחה!!!!

למעלה