חגיגות בין האזעקות.. ..

חגיגות בין האזעקות.. ..

הורי שיהיו בריאים.. חגגו היום 43 שנות נישואין.. הם ניסו לחגוג בארוחה אך המסעדה שאוהבים בחיפה סגורה.. אז אמא הכינה להם ארוחת ערב רומנטית.. לאור הנרות.. התיישבו לאכול ו.. נסראללה ניגן מוסיקת רקע של אזעקות ופגיעות.. .. אבא הציע לאמא לחגוג במרחב המוגן הכי מוגן שהוא מכיר.. מתחת לשמיכה.. .. לפחות שם נסראללה לא מגיע.. .. מזל טוב אמא ואבא.. שתזכו לעוד הרבה שנים של אושר ואהבה והרבה בריאות.. .. .. ..

ועוד מזל טוב קטנטן.. .. .. .. .. ..

לי.. .. .. .. .. (יום שישי התקדמה עוד סיפרה לקראת החלפת קידומת.. .. ) (ואיזה כייף זה לאחל לעצמי ראשונה מזל טוב בפורום.. .. .. .. .. :/ )

אחתוש מזל טוב כפול ../images/Emo77.gif

מזל טוב לך יקירה, מקווה שתמצאי את השלווה והרוגע, מאחלת לך שהאהבה תשרה בביתך המון רגעים של אושר וקסם
|
ולהורייך אאחל עוד המון שנים יפות של אהבה ובריאות <אגב, הקדמתי אותם ביום...למרות שיש הפרש שנים מסוים לטובתם
>

צילוש43

New member
מזל טוב גם ממני../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

ריגשת אותי בתיאור על הוריך, מי יתן שימשיכו כך לחגוג עוד שנים רבות.... והאהבה תשרור במלוא העוצמה לשנים טובות
ולך מזל טוב מקסימה
הינה הינה שולחת לך ברכה
תפתחי בעדינות את העטיפה.... והופפפ קופצת לך
שאת הלחי היא מאדימה
מזל טוב אחתוש
שפע של בריאות
שפע של אושר ועושר
והמון אהבה

טאKילה

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

שהלב תמיד יהיה שמח ומלא אהבה. יום נשואים שמח
אהבה אושר ובריאות
והלוואי שהרקע המלחמתי הזה יסתיים במהרה.

רחלי39

New member
מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב עד 100 כ-20 אושר ועושר בריאות וכושר

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב אחתוש

טוב שיש רגעים של שמחה לברוח אליהם מתוך כל רגעי הכאב שאנו חווים לאחרונה

ערב טוב לאנשי הקסם../images/Emo104.gif

אתמול היה היום הקשה ביותר של המלחמה לדעתי... החיילים בכפר גלעדי... והתקפת הטילים על חיפה והסביבה. כבד על הלב לראות את ההרס של המשפחות ההרס של הבתים .... נקווה שבמהרה יבוא פתרון והמלחמה תסתיים... בגלל כל האלימות וההרס דווקא מתחשק לי לדבר על אהבה...זה הדבר הנחוץ לכולנו בימים אלה...לחזק אחד את השני ולהיות מאוחדים...ולאהוב .... חבקי אותי מילים ולחן: שלמה ארצי חבקי אותי עוד פעם מי יודע כמה זמן נשאר לנו, חבקי אותי עוד פעם בואי נתיישב נאכל בואי נעשה אהבה בואי נתרחץ בזרם ויהיה לך קר חבקי אותי אני בא זה אני חבקי אותי בסביבה של הרבה יונים מחוץ לעיר ליד הנחל יש הרבה קניונים לא רואים לא שומעים. חיבוק פתטי וצעיר עם רגש על חשבון השכל. אם את צריכה לך זיונים, אז קחי אחד שאת אוהבת. ההורים רצו הילדים נולדו, אז אנחנו כאן. חבקי אותי אני שלך. חבקי אותי זה אנושי על האדמה על מיטת טרשים. נותן לך את כולי היונים צווחות ישועה. תפרמי אותי מצד שמאל משם עד למטה עד לבוא האהבה. חבקי אותי עוד פעם מי יודע כמה זמן נשאר חבקי אותי כמו פעם בואי נתיישב נאכל בואי נעשה אהבה. בואי נתרחץ בזרם ויהיה לך קר. חבקי אותי אני בא זה אני חבקי אותי בסביבה של הרבה יונים מחוץ לעיר ליד הנחל יש הרבה קניונים לא רואים לא שומעים.

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

המון בריאות אושר והמשך חיים נפלאים להורייך. כל שיבקשו ..לו יהי.

נורית44

New member
לאחת שאוהבת מזל טוב../images/Emo65.gif

שפע איחולים וברכות נחת אושר ושמחה יחד עם כל בני המשפחה נורית

תודה לכל המברכים/ות..

שנדע רק ימים אוהבים שמחים מלאים בחגיגות.. חיבוק ענקי מכל הלב לכולם.. .. תודה

שמים1

New member
קצת האיחור אבל מכל הלב ../images/Emo23.gif

מזל טוב ליום הנישואים של הורייך
רב אושר , עושר ובריאות.

למעלה