חגיגה בסנוקר-פרק א

חגיגה בסנוקר-פרק א

סוף הערב מועדון סנוקר אפלולי שולחנות גדולים וירוקים אורות עמומים בגוונים של כחול ואדום אחרוני המשחקים הלכו הבייתה. נשארנו שלושה.אני,הברמן המדהים עם החיוך הכובש,החזה השרירי ,שבולט מתחת לחולצה השחורה ומבט ממזרי בעיניים והמלצרית השניה,בחורה קומפקטית,בולנדינית עם עיניים חומות,חזה כמו שיכולתי רק לחלום שיהיה לי וישבן קטן וחצוף. סיימנו להרים את כל הכסאות על הבר,שאפשר יהיה לנקות מחר בקלות,ספרנו את הטיפים והתיישבנו על השולחן המרכזי,מחכות לברמן שיסיים לסדר את הבר ויקח אותנו הבייתה. אבל כנראה שלו היו תכניות אחרות בשבילנו להמשך הערב. הוא הכין לשלושתנו עוד שוט של משקה ובא להתיישב ביחד איתנו על השולחן הירוק. היה חם בסנוקר באותו לילה הזוי,אמצע הקיץ.אחרי לילה עמוס עבודה ישבנו שם שלושתינו מזיעים מחום,שותים ומעבירים חוויות מהערב. לא היה לי שום חשק לחזור לדירה התל אביבית שלי, אז הזמנתי את הבלונדה למשחק בזמן שהברמן הכין לכולנו עוד סיבוב של שתיה. בשלב הזה כבר הייתי דיי שיכורה.הסתכלתי עליה רוכנת לעבר השולחן עם מקל הסנוקר בידה,ישבנה החצוף מתוח לאחור מוכן למכת הפתיחה,שדייה המלאים נמחצים אל דופן השולחן.היא הייתה סקסית בטירוף. ביד מיומנת היא נתנה את מכת הפתיחה. שלושה כדורים נכנסו בתנועה חדה לשלושה מחורי השולחן. הגיע תורי לתת מכה. הסתובבתי סביב לשולחן,מחפשת את הנקודה הטובה ביותר להכות ממנה.נשענתי על השולחן,מקל הסנוקר ביד אחת,יד שנייה מכוונת,ישבן מתוח לאחור.. הרמתי עיניי מהשולחן לעבר הברמן והבלונדה שעמדו מולי בשולחן וחייכתי לעברם חיוך מלא בטחון. נתתי מכה. שני כדורים נכנסו. ניגשתי אליהם בחיוך של מנצחת והנחתתי מכה הגונה על שני הישבנים המדהימים שלהם. הבלונה צחקה ונישקה אותי בשפתיי"סחטיין עלייך",אמרה וקרצה לעברי.הברמן לא התבלבל והחזיר לי מכה הגונה על התחת. קפצתי והתיישבתי מולם על השולחן,שתי רגלי מושטתות קדימה בפיסוק קל. "מה את עושה?"שאלה הבלונדה"אנחנו באמצע משחק" "נמאס לי לעמוד"עניתי ונשכבתי לאחור על השולחן."משעמם לי וחם לי ודביק לי.." היא עלתה בקפיצה על השולחן ונשכבה לידי. הברמן הלך להחזיר את הכוסות למטבח,בזמן ששכבנו שם שתינו והבטנו במבט שיכור בעשן הסיגריות,שנראה מאוד חושני באור האדום כחול של הפאב.

חגיגה בסנוקר-פרק ב

היה לי חם,מאוד חם. הרגשתי איך הזיעה מטפטפת לי בין השדיים.בלי לחשוב פעמיים הורדתי את החולצה השחורה והצמודה שהפריעה לגוף שלי לנשום בחופשיות. הבלונדה הסתכלה עליי,צחקה קצת והורידה במהירות גופיה גברית לבנה. הסתכלתי על השדיים שלה,הם עמדו כל כך יפה בתוך החזייה הלבנה ,שתי פטמות חומות וגדולות הציצו מדוגמת התחרה.רציתי לגעת בהם,ללטף אותם... "מה את מסתכלת?"שאלה הבלונדה בלי שמץ של מבוכה,כשהבחינה במבטיי החודרים בזוג השדיים המדהים שלה "החזה שלך מטריף"עניתי"נראה נעים כזה" "רוצה לגעת?"שאלה הסתכלתי בעינייה וחיוך התפשט על פניי"אפשר?" היא מתחה את חזה כלפי מעלה ובתנועה מיומנת פתחה את סוגר החזייה והורידה אותה מעלייה. היא שלחה מבט חודר לעברי.ממתינה.. הושטתי יד והנחתי אותה על השד,שהיה כל רך ונעים למגע. התחלתי ללטף אותה,מעסה בעדינות את שדייה,לא יכולה להוריד מבט מהפטמות הגדולות והזקורות. נישקתי אותה.הלשון שלה הייתה כל כך חמה וטעימה.טעם הרוק שלה התערבב בטעם של אלכוהול ועירפל את חושיי. היא שלחה יד,הורידה מעליי את החזיית הסאטן השחורה שלבשתי והצמידה אותי אל גופה. תחושת השדיים המלאים שלה נמחצים אל גופי מילאה אותי עונג. חיבקתי אותה,לחצתי אותה אל גופי,לשוני משחקת באוזנה,מלקקת את צוארה ואת פניה. היא הטריפה אותי.. פתחתי את אבזם החגורה והורדתי אותה מעלייה. מכנסי הג'ינס הכהים נפתחו בין אצבעותי וידי גלשה פנימה אל תוך תחתוניה.היא הייתה רטובה כולה,נאנחת..מתענגת על היד שלי שמשחקת בשפתי הקוס הרטוב שלה. מצצתי בהנאה את שדיה,מלקקת את הפטמות המדהימות. ירדתי עם לשוני אל הבטן הלבנה והחלקה שלה,מתעכבת מעט על הפירסינג שהיה מחובר לטבורה. היא הייתה מדהימה...כל סקסית...כל כך אישה.. בעודי מורידה מעליה את מכנסי הג'ינס הכהים,מתכוננת לטעום את נשיותה הרגשתי ליטוף קל על גבי. הרמתי את עיניי.הברמן עמד שם,מחזיק בידו מקל הסנוקר ומסתכל עליינו בחיוך מגורה. חייכתי אליו ופניתי חזרה לעבר הקוס היפה והמגולח שחיכה לי על שולחן הסנוקר.

חגיגה בסנוקר-פרק ג

התחלתי לקק את ירכייה.ליקוקים גדולים ורטובים,מסובבת את הלשון שלי סביב לקוס שלה.מלקקת את השפתיים החלקות שלה. הריח שלה שיגע אותי. התקרבתי עם לשוני והתחלתי לשחק עם שיפולי הדגדגן החשוף שלה.היא התחילה להתפטל מתחתיי. מבעד לאנחות העונג שלה יכולתי לשמוע את רוכסן המכנס של הברמן נפתח מאחורי,מדמיינת לעצמי איך הוא מלטף את הזין שלו שבטח עומד כבר מזמן. המחשבה הזאת הלהיטה אותי ולשוני החליקה לה פנימה,לתוך הקוס הרטוב של הבלונדה.שפתיי נצמדו אל הקוס וינקתי אותה בתשוקה מתפרצת. היא צעקה וגנחה...היא התחילה לרעוד. הרגשתי את הזין הקשה של הברמן נצמד אליי מאחור.משתפשף עליי בעדינות,כאילו לא רוצה להפריע לתשוקה הגוברת. הרמתי פניי מהקוס הנוטף והבטתי אחורה. הוא הושיט את ידו,והגיש לי את הכדור השחור. בעודו משתפשף בחושניות על אחוריי, התחלתי לשחק באיטיות מחושבת עם הכדור השחור והקר,סביב סביב לקוס המגולח שלה. היא הרימה ראשה,נשענה על מרפקייה והביטה אליי משחקת בכדור הסנוקר בין רגליה הפתוחות לרווחה.

חגיגה בסנוקר-פרק ד

הקוס שלה היה פתוח למולי,משתוקק כולו לחדירה הגונה.. הרגשתי את ידו של הברמן מגששת לעבר כפתור מכנסיי. הוא פתח את הכפתור והוריד מעליי את המכנס. הייתי רטובה כולי,הקוס הפתוח לכבודי על שולחן הסנוקר והזין המשתפשף על אחוריי הרטיבו אותי לגמריי. הכנסתי את הכדור השחור אל תוך הקוס של הלבונדה.כל גופה נמתח לאחור..היא צעקה לשמיים. הברמן החדיר בהפתעה את הזין שלו אל תוך הקוס שלי.צרחתי מעונג. מוצפת בריחות זיעה וסקס התחלתי מסובבת את הכדור בתוכה,בקצב אחיד עם תנועות הזין שלו.במערבולת חושים מטורפת, הרגשתי אותו מזיין אותי... שמעתי אותה צורחת עם כל תנועה שלו בתוכי.נשכתי את יכיה שהחלו לרעוד בלי שליטה,מסובבת את הכדור בתוכה ומחדירה עוד קצת את הכדור,בעדינות, עמוק עמוק פנימה.מסובבת..ודוחפת...עוד סיבוב..עוד דחיפה. היא גנחה מולי,הוא נאנח מאחוריי ואני צרחתי בטירוף,מרגישה אותו חודר לתוכי,מזיין אותי. ידעתי שהוא מזיין אותי ומסתכל איך היא גומרת,מתחרמן ממה שאני עושה לה. הוא זיין אותי חזק,בכח.דופק עוד ועוד,מגביר את קצב התנועות. הכדור השחור כמעט ונבלע בתוכה. היא צרחה מכאב ומעונג..הרגשתי את האורגזמה מתקרבת במהירות מסחררת.איך הוא כמעט מתפוצץ בתוכי.איך היא כולה כבר רועדת,ממש עכשיו היא גומרת,צועקת ..גונחת במלוא הגרון. הצעקות של שלושתינו התערבבו באויר, ביחד עם ריח של סקס משכר. הוא גומר בתוכי,ידייה מושכות בשערי.כולי רטט וצמרמורת אני גונחת..נאנחת.. .משתגעת..נטרפת.משחררת צרחה אדירה לאויר. אני גומרת,משתחררת. הגוף מתחיל להרגע... אני מוציאה לאט את הכדור מתוכה ונושקת לקוס הנוטף הוא אוחז בשדיי ויוצא מתוכי,מעביר בי עוד רעד קטן אחרון... כבר כמעט הגיע בוקר אבל פה בסנוקר,עם אורות כחולים אדומים,על השולחן הירוק שבאמצע שלושה אנשים שיכורים נרדמים.

ואלו שלא נרדמו שיכורים

והתעוררו לסיפור שלך. יסתובבו כל היום מעורפלים :) יופי של פנטזיה

Seaman

New member
איזה קטע...כאילו מישהו ראה אותי...

היה לי בדיוק כזה, טוב לא בדיוק עם תיאורי האנשים, אבל קטע דומה מאוד. זה מעולה. מיס קוקי, היתכן שהזדיינו בעבר? או שזו רק פנטזיה מצויינת?

למעלה