חגורת גב..

ZZofeR

New member
חגורת גב..

אהלן התחלתי לפני מס' חודשים לרכב עם חגורת גב 4 חוליות.. קיצר.. זה ממש נוח ברכיבות ארוכות ומן הסתם עשוי לתת הגנה במקרה של
קיצר.. אני רוכב עם החגורה תמיד! לכל מקום..רוב הנסיעות שלי הם בין ערוניות.. השאלה שלי - זה מזיק לגב לרכב עם תמיכה תמיד? זה אמור ליהיות בריא יותר ממאמץ של הגב בישיבה מתמשכת..האמנם? קיצר.. די התרגלתי..השאלה אם זה טוב בכלל וזה לא מזיק יותר ממועיל.. יאלה תרבחו ותסעדו.תודה יום טוב עופר

T0MERKE

New member
../images/Emo178.gif קיצר, קיצר...

טוב שלא כתבת לנו את הגירסה הארוכה המקורית.

Slavoy

New member
אתה לא אמור לשבת על המגן-גב ../images/Emo70.gif

או לישון איתו...

Doctor Junior

New member
חגורת גב....

נכוןשרכיבה עם חגורת גב מגנה על הגב במקרה של
אבל היא מחלישה את שרירי הגב. אני לא חושב שזה יכול לפגוע כל עוד אתה לא הולך שם אותה יותר מידי זמן במהלך היום. מלבד זאת מספיק שתעשה קצת תרגילי גב ולא תיהיה שום בעייה. ותפסיק לכתוב קיצר כל שנייה. מקווה שנפגש בשישי.

yarivos

New member
אולי תיקחו את הרפש שלכם לקומונה?

9. לא להכניס את הרפש של הקומומור לתוך הפורום..

ZZofeR

New member
אבל שאלתי ברצינות.. ../images/Emo7.gif

חוץ מכמה מושעממים שכל היום לוחצים על "החלפת שם" יש פה כמה רצינים? התשובה צריכה ליהיות עיניינית וממוקדת. תודה בבכרה.

M O R M

New member
תתרכז בנושא ההגנה לכליות

נכון חגורת גב (במיוחד אילו לכל הגב - כפי שקנינו במרוכז בקומומור) אכן מגינה על הגב במקרה תאונה. אולם לטעמי התפקיד החשוב יותר ביום יום הינה ההגנה על הכליות. לאורך זמן חשובה יותר ההגנה על הכליות בפני זעזועים בלתי פוסקים במיוחד ברכיבות ספורט ממושכות . רכב עם החגורה וחזק שרירי גב בחדר כושר. נכון שהתמיכה בגב מאפשרת ניוון מה של שרירי הגב אולם מי שעוסק בעוד ענפי ספורט אחרים אשר מחזקים את שרירי הגב לא צריך לדאוג.

למעלה