חגורות

DREAM111

New member
חגורות

אני ראיתי בעונות ובמתאים לי בעבר. הצעתי פה בעבר פשוט שאפשר לעשות חגורה לבד ע"י חיבור שתי חגורות ובכלל לנסות לגוון.

החורזת**

New member
יש חנות בביאליק ברמת גן שעל

המקום הוא עושה לך חגורה מכל חומר שאת בוחרת ובכל גודל ובמחיר מצחיק. אני למשל עשיתי חגורת עור בעשרה שקלים. זה בביאליק ליד כיכר אורדע, לא יודעת את הכתובת המדוייקת. ובהזדמנות זו ברצוני לבשר לכן שהיום מצאתי בגד ים כלבבי ולא תאמינו היכן, בחנות של הקאונטרי של נוה אביבים, זו חנות פצפונת שמוכרת בעיקר ציוד ספורט שמתאים לפעילויות בקאונטרי, כמו בגדי ים, בגדים לאירובי וכו'. סתם נכנסתי וחשבתי שבטוח לא יהיה להם במידתי. אז נכנסתי ושאלתי מהי המידה הכי גדולה של בגדי הים שיש להם והיא ענתה לי 54. בקיצור אני מצאתי בדיוק את בגד הים שחיפשתי, שחור חלק עם מעין חצאית מקדימה, תוצרת גוטקס. המחיר אמנם לא היה זול (249 ש"ח) אבל גם לא בשמיים. המוכרת אמרה לי שיש להם טייצים באורכים שונים ואימוניות ובכלל בגדי ספורט במידות גדולות. אז שוב המחירים בהחלט לא זולים, אבל האיכות טובה והשירות נעים.

Agnetta

New member
וואו - איזה מגניב...תתחדשי!

אני ידועת שהרבה מאוד בחורות מ"שמנות ויפות" חיפשו בגד ים כזה, תמליצי להם על הקנייה שלך.

מון שרי

New member
תודה רבה על המידע

על חנות החגורות, נשמע ממש משתלם. ותתחדשי על בגד הים.

דבר ראשון תתחדשי

דבר שני תסבירי קצת יותר איפה החנות בדיוק היום חשבתי על זה שאני צריכה חגורה

DREAM111

New member
היי חורזת

אני שמחה לשמוע שמצאת לך בגד ים ואת מרוצה ממנו. תגידי שהיית אצל ליז בראשון לא ראית משהו

החורזת**

New member
אני לא הייתי אצל ליז.

לראשון טרם הגעתי. השארתי אותה כאופציה אם אני לא אמצא במקום אחר אבל בסוף לפני הנסיעה לאפיק לקחתי אחד במתאים לי באלנבי. לא הכי מצא חן בעיני מההתחלה, אבל זה היחיד שהיה להם במידה שלי. אז החלטתי שאני אשאיר אחד בתל אביב ששם אני הולכת עם האחיינים לבריכה ואחד יהיה בביתי.

DREAM111

New member
עכשיו הבנתי

לא יודעת למה היה נדמה לי שאת גם היית אצלה ועניין אותי. אני שמחה שמצאת לך ועוד עכשיו יש שניים אחד בבית זה והשני בבית זה ממש אחלה סידור.

למעלה