חגורות SOS

חגורות SOS

איפה? איפה משיגים חגורות למידותינו? ולא של בנים, תודה. בא לי על חגורה אופנתית עם אבזם שווה. שתהיה גם אביזר ולא רק "תחזיק".

החורזת**

New member
יש ברחוב ביאליק ברמת גן אחד

שעושה חגורות עור לפי הזמנה. באים אליו ובוחרים את העור שרוצים כולל צבע ורוחב, את הצורה והאבזם והוא עושה בצ'יק. ובמחירים מצחיקים. אז אני לא יודעת בדיוק את המיקום, כי אחותי קנתה לי אצלו חגורה ולהבין מממנה כתובת זה מסובך. אבל היא אמרה לי שזה קרוב לכיכר אורדע. ובינינו, לעבור את כל ביאליק לכל אורכו זה עשר דקות, אז אפשר פשוט ללכת ולחפש.

DREAM111

New member
חגורות

אין דבר יותר קל מלהכין חגורה. אז זו גם דרך. באמת ראיתי במתאים לי. ספרי לנו אם מצאת או מה עשית בנדון.

אוח דרים ../images/Emo51.gif אבל לא

אין מצב לעשייה עצמית. מדובר בשני איברים שהם יוזלס לגמרי בענייני מלאכת יד. סתם מונחים בחוסר תועלת מוחלט לצידי הגוף שלי. אני בקושי כפתור מצליחה לתפור כמו שצריך אבל אופציית ביאליק נשמעת מפתה. כיכר אורדע זו זותי של שבוע הספר נכון? איפה שהאוכל?
עכשיו רק נשאר למצוא זמן להגיע לשם. לגבי מתאים לי - אין על מה לדבר בכלל. אני כבר שלוש שנים מחרימה את החנות הזותי על מוכרותיה האפטיות ומחיריה המופקעים (הידעתן? צעיף במתאים לי עולה תשעים שקלים חדשים! תשעים! לשם השוואה בשוק הכרמל לוקחים על צעיף בין שלושים לחמישים שקלים)

שרון58

New member
ביאליק פינת נורדאו אם אני לא טועה

נכנסים בנורדאו שמאלה וקוראים לחנות איב אני כמעט בטוחה במיקום, אם באים מכיוון כופר הישוב לכיוון עוברים את אורדע במדרכה המקבילה לה, וממשיכים הלאה.

ויק1

New member
אכן צודקת איך לא חשבתי על זה

אני עובדת ברח' נורדאו בר"ג ואכן יש כאן חנות שעושים חגורות אני לא זוכרת את שם החנות אבל במשך היום אבדוק את שמה ואודיע לכם. זה באמת נמצא כמעט בפינת ביאליק תכף אחרי החנות של ג'אמפ.

שזה מצוייאן

ככה אני אוכל גם להעיף מבט בנושא של המבצע של ג'אמפ. ועוד דיווחים חמים מהשטח: H&O - חגורות עד מידה 58 ואפילו יפות. המחירים: 90 לחברי מועדון ו 100 לפשוטי העם. רכשתי אחת צבאית כזותי, דווקא נחמדה. אבל זה רק פיתרון זמני. אני בהחלט מעוניינת לעצב לעצמי חגורה.

ויק1

New member
ואכן בדקתי ולחנות החגורות בביאליק

פינת נורדאו קוראים EVE אתן מוזמנות לבקר בה.

אל תתפסי אותי במילה...!!!

זוכרת שגם בדיזינגוף, קרוב לכיכר - בסמוך לחנות התכשיטים של קאשי וחנות הנעליים, היתה גם חנות שעושה חגורות בהזמנה.... Break a leg....

למעלה