חגורה

חגורה

תגידו, מה ההיתרון בשוטים?
הרי חגורת עור הרבה יותר פשוט להשיג, לכל אחד כמעט יש חגורה כזו וזה ספונטני והולך איתנו לכל מקום

ordol

New member
אין יתרון לכאן או לכאן

ההבדל הוא בסוג הכאב שכל אחד מהם מפיק ולאיזה סוג כאב המוצלף מתחבר יותר

A לוןA

New member
כי זה לא אותו דבר

גם סוג הכאב, גם העוצמות וגם המשמעות האירוטית שונים לחלוטין.
יש כמה סוגי שוטים, שכל אחד מעניק כאב שונה- שוט זנבות, שוט רכיבה, בולוויפ וכו'
אני מניח שאתה מתכוון לשוט זנבות. טווח הפעולות והתחושות שאפשר להעביר עם שוט כזה- מליטוף ארוטי עד כאב חזק- לא תוכל להעביר עם חגורה וגם- כמו שכבר אמרתי- סוג הכאב שונה לגמרי ועם השוט הנכון ביד הנכונה- אפשר להעביר גם כמה סוגי כאב.
&nbsp
עם חגורה אתה יכול ליצור סוג כאב אחד- ברמות משתנות- ותו-לא.
&nbsp
נכון שזה יותר זמין- אבל אלו שני עולמות שונים.
&nbsp
&nbsp

blackberry2015

New member
כמו שאני רואה את זה

ואולי זה קצת פשטני,
חגורה היא פשוט עוד סוג של שוט.
לכל סוג יש את התכונות שלו (באתי לכתוב יתרונות ו חסרונות אבל לא באמת הצלחתי לחשוב על חסרונות ) לחגורה כמו שציינת יש מצד אחד את הזמינות ו הנגישות ומצד שני את הפרימיטיביות, יש שיטענו שהיא כלי "פשוט" מידי שבין "ליטוף" עדין להצלפה תקיפה אין הבדל וזה נכון אבל מצד שני יש לה מנעד אירוטי לא מבוטל בייחוד במשמעות של חינוך, יחסי מורה תלמיד/ה, אב/בת וכדומה.

שוט וחגורה

השתמשתי בשניהם ובעוד כמובן. לדעתי חגורת עור טובה. מעור עבה ומעט גמיש, טובה מאוד וניתן לעשות בה שימוש משובח אם שולטים בה היטב. זהירות עם האבזם!!

ExLibris499

New member
נדמה לי

שמלבד ההבדלים הנכונים שאלון פירט עליהם בהרחבה, זה גם עניין של העדפה (של שני הצדדים).
יכולה להעיד על עצמי, שבתחילת המפגש, כשמתחממים.....אני מעדיפה את שוט הזנבות. הוא רך. הוא אירוטי. הוא מחמם אותי ומגדיר אותי ואת גבולות גופי.
בהמשך, אם יש צורך וחשק בכאב, אז החגורה תעשה עליי עבודה טובה.

אין כמו יד חזקה

גם מרגישים את עוצמת המכה,
גם מסמנת את דרכה,
והכי חשוב שיש מגע.

NSW2

New member
עניין של העדפה

כשאני חושב על שוט זה גורם לי להרגיש כאילו זה סרט פורנו ולא כל כך בא לי להשתמש בזה.
חגורה מאוד מגרה ואירוטי, במיוחד להוריד את החגורה לאט בזמן שהנשלטת מחכה מלאת ציפיה.

UltraL

New member
כי זה זול?

לא צריך להשקיע ולא תדע את ההבדל בין מכה עוצמתית של חגורה לבין מגוון השימושים של שוטים שונים.
לחגורה יש מעט אפשרויות ולא תתאים לעצמות נמוכות. ישר "יאללה מכות"

גם לרוב אם הבחורה חדשה עם תחת לבן זה ישאיר סימנים בשלל צבעים לכמה ימים. שזה טוב או רע תלוי במצב שלה.

Dan_Kap_

Active member
כלים שונים, תחושות שונות, יכולות שונות

אלו כלים שונים שמעבירים תחושות שונות לגוף, יש להם יכולות שונות כמו היכולת לדייק היכן המכה נוחתת והשליטה בעצמה.
&nbsp
בנוסף, יש גם הצד הפסיכולוגי - צעצועים שונים יוצרים אצל אנשים שונים תחושות שונות.
מישהי סיפרה לי שהיא אוהבת חגורה כי אצלה בבית האבא היה מכה כך את הבנות.
יש גם משהו בטקס בשלב שבו שולפים את החגורה.
&nbsp
וכדאי לזכור שלא חייבים לבחור רק בין שני אלו, יש הרבה יותר צעצועים חובטים מאשר רק שני אלו - החל מכפות הידיים, כלי מטבח, סרגלים, סנדלים וכיד הדמיון הטובה עלייך.
&nbsp
חשוב לזכור שאחרי החבטות מגיעים הסימנים ולוקח כמה ימים עד כמה שבועות עד שהם נעלמים.
לכן חשוב לברר מראש האם ניתן להשאיר סימנים ואם כן, היכן אפשר והיכן אי אפשר - קצת קשה לטעון בבריכה, במקלחת בחדר הכושר או במקווה ש"נפלתי על כף היד של השכן".
&nbsp
חפשו גם בהודעות הנבחרות של הפורום את רמזור ההצלפות כדי לדעת באילו איזורים אפשר, אילו אזורים מסוכנים ובאילו צריך לפעול בזהירות.
&nbsp

לכל אחד יתרונות

השוט מאפשר רמות שונות של מגע, מליטוף חושני ומטריף ועד הצלפה פרועה.
החגורה יכולה להיות יותר חזקה בהצלפות "כבדות" יותר ומשמשת גם לקשירה והובלה, כחלק מהכיף.

למעלה