חגורה לריבועים בבטן

אייל555

New member
חגורה לריבועים בבטן

האים החגורה שמורידה את הבטן שווה משהו מה שמוכרים בערוץ הקניות שאומרים עבודה של10דקות שווה ל600כפיפות בטן למישהו יש את החגורה הזאות שיתן לי הסבר עם זה נכון

לא נכון! וחכה לאלי המנומס שיבוא

ויתן לך הסבר נוסף

שאקל

New member
בקיצור התשובה היא לא

חבל על הכסף שלך. לדעתי זה מוצר טפשי שמוכר לך ולעוד מליונים לוקשים. אתה לא תרזה מזה רק תגדיל את המינוס בבנק לריבועים בבטן צריך להזיע ולהתאמן. אין שום דרך אחרת.

Darren

New member
עוד משהו בקר לאותן חגורות בטן...

קראתי את התגובות לשאלה בנוגע ל ABTRONIC , אותה חגורה ששולחת פולסים חשמליים ומכווצת את שרירי הבטן. רובן ככולן טענו שזה קשקוש , שלא נותן שום דבר. אני מעוניין לקבל תשובה יותר מפורטת שתסביר בדיוק מדוע זה אינו פתרון יעיל. כלומר, מדוע אותן פולסים שמכריחים כווץ של שרירי הבטן, הם קשקוש.

אלי ו.

New member
הסבר

(למה הייתי צריך לפתוח את הפה הגדול שלי, עינת צדקה) מה שהחגורה עושה זה גורמת לכיווצים לא רצוניים של השריר. בה במידה יכולת "לעשות שריר" בבטן. זה יותר טוב מכלום, כך שהשיטה הזו יעילה לשיקום שריר (בזמן פציעה לדוגמא) אבל לא יעזור לחזק את השריר בצורה רצינית. חשוב על כך, אם תעשה שריר ביד (דו ראשי) 10 דקות כל יום, האם השריר יתחזק? האם הוא יגדל? אם לדעתך לא, למה אתה חושב ששריר הבטן יגיב בצורה שונה? עוד בעיה שיש לנו עם המוצר הזה, שהפרסומות שלו רומזות שהוא יכול לצמצם היקפים ולהוריד שומן מאיזור הבטן. זה כמובן שקר גס, שגורם למאות הודעות בפורום "איך להוריד שומן מהבטן?" אימון הבטן (או כל שריר) לא יוריד דוקא מהשומן שסביבו.

למעלה