חגואל מנסה לבנות עץ למשפחת חגואל שחיו בקוואלה תודה
א אביב וסתיו New member 10/1/07 #2 חגואל יש ספר על משפחת חגואל. על אחד מבני המשפחה שרצה לעברת שמו ובסופו של דבר לא עשה זאת
ק ק ו ד ק ו New member 10/1/07 #5 את הספר חגואל אני מכיר משפחתה של הסופרת עלתה מסלוניקי. וחגואל שאני מחפש עלו מקוואלה. תודה
ר רותי ב. New member 13/1/07 #7 יש בפורום מישהי שמצד אחד של משפחתה השורשים הם מקוואלה, וייתכן שיש לה רשימה של אחדות מהמשפחות מהקהילה שם. אנסה ליצור איתה קשר.
יש בפורום מישהי שמצד אחד של משפחתה השורשים הם מקוואלה, וייתכן שיש לה רשימה של אחדות מהמשפחות מהקהילה שם. אנסה ליצור איתה קשר.
R rifka1 New member 18/1/07 #9 מנסה לחפש לך שאלתי את שמואל - אחד מהבחורים שהיו עם צ'מינו בזמן השואה ועבדו במסילות הברזל של הרכבת. יליד קאוואלה. לא זכור לו שם כזה, אבל עוד יברר בעבורך אצל חבריו הבודדים שחזרו עמו מהשואה וגם הם מקאוואלה.
מנסה לחפש לך שאלתי את שמואל - אחד מהבחורים שהיו עם צ'מינו בזמן השואה ועבדו במסילות הברזל של הרכבת. יליד קאוואלה. לא זכור לו שם כזה, אבל עוד יברר בעבורך אצל חבריו הבודדים שחזרו עמו מהשואה וגם הם מקאוואלה.
ע ענת אדרת New member 18/1/07 #10 אני מכירה ממשפחת חגואל מסאלוניקי אשמח ליצור קשר בין המעונינים להכירם.