חבR!!! מה קוR???

moriss

New member
חבR!!! מה קוR???

הרבה זמן לא הייתי פה ואני רואה שהמנהלים החרוצים הספיקו למחוק אותי מרשימת החברים!
זה לא יסלח כל כך מהר!!! תגיגו מה קורה??? מה חדש??? מישהו קנה את הדיסק שהמלצתי עליו??? של אליסה??? אם כן אני רוצה תגובות! דרך אגב בג´יי לנו הוא אמר לפני כמה דקות שאלאניס תהיה מחר!!!

Rוית

New member
מוריססססססססס

מחקנו?! just for the record, אם אתה לא רושם בפורום מעל חודש או משהו כזה, אתה לבד נמחק מהרשימת חברים, זה אפליקציה של תפוז המנהלים לא קשורים לזה!!! לאן נעלמת?

moriss

New member
סליחה על ההאשמות...

היה לי חודש די לחוץ, אבל זה נגמר ועכשיו אני די פנוי אז אני כאן שוב!!! מקווה שלא להרבה זמן... לא שרע לי פה אבל היה לי מאוד טוב קודם. מה אתכם? ספרו משהו! משעמם לי!

moriss

New member
תודה רבה!!! אני שמח(ה) להודיע

שאני בחור, גבר, ממין זכר!!! טוב אני מגזים, אני לא... סתם אני כן אבל זו לא טעות כל-כך חמורה

moriss

New member
יש לי וידוי!!!

עכשיו, כשאני שוב כאן אני יכול לשתף אתכם... התחלתי לשמוע טורי איימוס... טוב תירגעו, זה לא הוידוי, לא הבטחתי לאלאניס אקסלוסיביות. המוסיקה של טורי ממש ממש מהממת, ואחרי תקופה (אם אפשר לקרוא ל-4 ימים תקופה) ששמעתי את טורי באובססיביות יום יום שעה שעה נזכרתי באלאניס והיא פתאום נראתה לי כמו ילדה קטנה ומעצבנת שלא מפסיקה לצרוח על כמה שהחברים שלה לשעבר עשו לה צרות (לעומת מה שטורי כותבת - הצרות של אלאניס נשמעות כמו מה שעובר על מיקי חימוביץ´ ביום שיער רע (אל תשאלו אותי מה הקשר- אני ממש לא יודע(שמתי סוגריים בתוך סוגריים, זה בכלל חוקי?))) ואפילו כשנזכרתי איך אלאניס נראית היא נראתה לי כמו גמדה בעלת עוויתות רציניות וצוואר קצר מדי (תנסו לשנוא את אלאניס וגם אתם תראו אותה בדיוק ככה(בעצם יש לה צוואר ארוך למדי, מעניין... אולי כששונאים אנשים מתקצר להם הצוואר...)) ובנוסף לכל, משהי מהעבודה שלי אמרה לי כמה שהיא שונאת את אלאניס וזה רק חיזק את ההרגשה שלי... וככה כבר הייתי מוכן לסיים יפה את התקופה הארוכה של אהבתי לאלאניס ולהמשיך הלאה, המוזר הוא שאפילו לא הצרתי על הפרידה, פשוט המשכתי הלאה כאילו מעולם לא התרגשתי מהסקס איתה, כאילו היא הייתה סתם חפוז, כאילו כשאמרתי לה I DO בהתמסרות כששמעתי את HOF לראשונה- בכלל לא התכונתי לזה ברצינות... כעבור כמה ימים (אם אפשר לקרוא לשבוע כמה ימים) החלטתי להחליף את המיני-דיסק של טורי באחר כדי שלא ימאס לי ממנה לעשור הקרוב ובגלל שאין שום סימון על המיני-דיסקים שלי שמתי (בטעות?) את זה של אלאניס (בשיר FRONT ROW למי שמעונין לדעת...) ופתאום הרגשתי שלוש גלים - אחד של נוסטלגיה, אחד של רגש ואחד של אהבה עזה לאלאניס. וחשבתי לעצמי "מענין מה היא לבשה כשהיא שרה את קולות הרקע" לא, סתם, חשבתי את זה: "איך יכולת לשנוא, אפילו לשבריר שניה את הדבר המדהים הזה"... סוף הוידוי

moriss

New member
יש לי שאלה!!!

האם גם לכם קרה שפתאום בלי הודעה מוקדמת ראיתם את כו---ל הפגמים בבן אדם שאתם אוהבים (לאו דווקא אלאניס)

Rוית

New member
אמממ שאלה טובה..

דבר ראשון אני שמחה שחזרת לאלאניס ולא זנחת אותה
דבר שני, לדעתי צריך להיות שינוי ממממממש דרסטי כדי שאני פתאום אראה רק את הפגמים של האדם, אבל אני מניחה שזה יכול לקרות וזה אממ אפשר להגיד קורה לי עכשיו, אבל לדעתי יש ניגוד בשאלה כי קשה לראות את כ-ו-ל הפגמים באדם שאתה אוהב.. אהבה כזו או אחרת מסנוורת..

FeastOnScraps

New member
זה קרה לי פעם ,אך...

לא בצורה חמורה כזו ,כלומר לא הגעתי לאורך הצוור שלה (על מה אתה מדבר יש לה גוף מדהים
), אבל לפני חצי שנה אחרי שהגעתי למנת יתר של URS,שמעתי שיר שהיה במקרה אצלי במחשב של זמרת בשם Suzanne Vega ,ואז התחלתי להוריד שרים שלה בטרוף ונהנתי מהמוזיקה שלה ,וגם היא כמו Tori נשמעה יותר בוגרת ורצינית מאלאניס עם תוכן פשוט אך פילוסופי באותו הזמן ,ואז נכנם לי לראש אותו רעיון מטומטם על אלאניס (שהיא בחורה מרירה וצעקנית שמתחבאת מאחורי מילים מסובכות) אבל עד מהרה הבנתי שאני לו אוכל להיתחבר למסר של אף אמן אחר... וחזרתי לחיקה של המלאכית שלנו (בוש ונכלם)

טורי איימוס מקסימה...

אבל היא לא תחליף לאלאניס!!! היחידים שכמעט "לקחו" ממני את אלאניס היו: פרל ג´אם ופיונה אפל אבל אחרי כמה פעמים ששמעתי אותם התגעגעתי לאלאניס!

avivs

New member
טורי איימוס...

ממש ממש טובה! גם אני התחלתי לשמוע אותה. אבל עם כל הכבוד לטורי ולשירים שלה, מה שאלאניס גורמת לי עם השירים שלה טורי לא ממש הצליחה לעשות. אבל בכל זאת ,אחרי אלאניס היא הזמרת הכי טובה לדעתי.

למעלה