הלא רלוונטי הזה. כל הודעה נוספת תימחק. יעל/גאולה - אין בסיס לטענותייך ואת מוזמנת לשטוח אותם איפה שתרצי - לא כאן. הבנו אחרי ההודעה הראשונה, כל הגולשות (ב"ה
) נבונות דיין. אגב - אני אישית חסמתי אותך פעמיים והתכתבת איתי בנדון כך שכל טענה אחרת מצידך אינה נכונה. ההתנצחות הנ´ל מעידה על העניין יותר מכל דבר אחר. עובדתית - צודקת טל - את זכורה בזכרון הקולקטיבי כמתריסה לא קטנה בנושאים שאינם קשורים לנושא הפורום. הנושא הוא פמיניזם ודעתך על המנהלות אינה קשורה אליו - אנחנו לא יותר ממנהלות, MIND YOU, אנחנו לא הנושא כאן. לטענות ומענות פני נא למנהלת הקהילות: [email protected] או לתפוז און-ליין. אני בהחלט מברכת על השתתפותך בפורום ויע"ז תמשיכי להמחק ו/או לקבל תגובות לא נוחות ו/או להחסם אם זה יהיה סגנון ההתמקחות וההתנצחות (במקום דיונים רלוונטיים). חנה
המתאימות. הסיבה היחידה לחזרתי הזמנית היתה הודעתך האוף טופיקית עליי. דיונים פמיניסטיים (בניגוד לדיון שיצרת) מזדמנים לי כחלק מלימודי, ופעילותי הרבה בנושא.
לא נחסמתי ולו פעם אחת. ההודעות שעליהן "זכיתי" למשלוח מייל ממך היו תמיד בהקשר לדברים גזעניים שהפצת בפורום לא פעם ולא פעמיים (ראו הודעתי בהנהלת הקהילות). אני אף פעם לא קיללתי , העלבתי פגעתי בכבודו של כותב בפורום. היו מספר נושאים בהם נפשי סערה , וזאת כאשר הושמעו דברי גזענות מצד מנהלות הפורום.ולכן נירדפתי (עד היום) על ידן , גם בלי כול סיבה. ראו המקרה הנדון וזאת בלי נוכחותי כלל בפורום!!!!. אכן רוב הגולשות\ים עמדו "טיבן" של מנהלות פורום זה.
זהו הסיכום שלי של כול הדיון המבזה הזה. בהחלט תעודת עניות לפורום . מעניין כי דרישתי למחוק את השירשור (בהנהלת הקהילות) בוצעה רק בחלקה . כמובן הצנזורה צינזרה רק את מה שלא נעים היה לה לשמוע על עצמה. ואם בפוקו עסקינן , מי קובע מה הנורמלי\נורמטיבי בפורום ומה לא? אכן, אין דין ואין דיין על הדיין.
למיטב ידיעתי - אני הוא היחיד שהודעתו שונתה... שזה סוג של מחיקה. אני מתקשה לזכור מתי גאולה תקפה / השמיצה / העליבה (אולי מתבלבלים עם מישהי אחרת ??) גם לי היתה ויש ביקורת על הנהלת הפורום. אבל מלחמה בתחנות רוח איננה תחביב שלי. השירה - תעבור...
לכל מטבע יש שני צדדים. קשה לומר שאתן עקביות... השאלה היא - מי ישפוט את השופט ??? ולא שאין כאן כותבות שאני מתנגד לחלוטין למה שהן אומרות אבל הסגנון.... הסגנון ....
העקביות. והתשובה לשאלתך - הממונה על השופט ישפוט אותו. הממונה על מנהלי הקהילות היא הנהלת הקהילות. ואכן כשקראתי את הודעותיה של גאולה - הסגנון.... הסגנון....
בעבר לא בשל תקיפות/השמצות/והעלבות. על סעיף זה של "דברי בלע" היא זוכה למקום של כבוד מפוקפק בהווה... אלא על התעקשות על נושאים שלא זה מקומם (כמו ביקורת על התנהלות הפורום שביקשנו מכלל המשתתפים וממנה בפרט כמה וכמה וכמה פעמים לשים את זה במקום הנכון, והיא לא רק שלא שמה במקום הנכון, בניגוד לבקשותנו המפורשות ממנה על גבי הפורום ובאימייל, אלא הציבה את ההודעה שוב ושוב ושוב לאחר שנמחקה). קשה מאוד לבלבל התנהגות כזו יוצאת דופן וחריגה עם מישהי אחרת.