חבר

שלגיה 101

New member
חבר

אני בת 13 וחצי , והכרתי מישהו . החברים הקודמים שלי לא היו רציניים בקושי דיברנו כי התביישנו , והיינו קטנים . ועכשיו אני מרגישה שהתבגרתי , והילד שהכרתי הוא בגילי בדיוק ובאותה רמת כיתה , רק שאנחנו לא באותו בית ספר ולא באותו עיר . וקבענו לצאת לעוד איזה שבועיים לסרט , ואני ממש אוהבת אותו ונראלי שגם הוא אוהב אותי . ועד היום אני עדין לא התנשקתי , והפעם אני רוצה , כי אני גם מרגישה שאני מוכנה לזה ואני יותר גדולה מפעם , אז איך אני גורמת לזה לקרות ? איך אני ארגיש שזה הזמן להתנשק ? בזמן הסרט , מחוץ לסרט איך בדיוק מתנשקים ? תוכלי לתת לי טיפים ? ואיך אני עושה שהקשר הזה יחזיק למרות שאנחנו לא באותו בית הספר ולא באותו עיר בכלל ? ועוד דבר , לקיים יחסי מין זה נקרא לעשות את זה בלי בגדים ? או שגם עם בגדים זה נחשב ? כי אני לא ארצה לקיים איתו יחסי מין בגיל כזה , אבל אני כן ארצה לדוגמא להתנשק איתו במיטה . אז אם תוכליח להסביר לי מה זה נקרא יחסי מין , והאם להתנשק במיטה זה בסדר ? זה לא נקרא לקיים יחסי מין . נ.ב. מה נהוג לעשות עם בני הזוג ? לאיזה עוד מקומות בילוי אנחנו נהנה ביחד ? והאם להמציא כינויים אחד לשני ? כי לא בא לי לקרוא לו בשם פרטי , אז איך לקרוא לו מאמי ? כינוי ? איך ? תודה רבה על העזרה !

גרא.

New member
שלגיה 101,יש לך המון שאלות,ובצדק.בדרך כלל על

שאלות כאלה מדברים עם חברות בנות גילך,וזה בהנחה שעם אמא שיודעת הכל,קשה לדבר על כך. בכל מקרה כדאי שתכנסי לפורום המתמקד ביחסים בין בנים בנות בגיל הזה,"אהבה בגיל ההתבגרות", המצ"ב,תשאלי שם את השאלות הללו,וללא ספק תקבלי תשובות מענינות מבני גילך.

למעלה