חבר שנשר מהלימודים...

Full Of Holes

New member
חבר שנשר מהלימודים...

טוב, אז ככה..יש לי חבר כבר שלושה חודשים ואני מאוד מאוד מאוד אוהבת אותו..
. אחרי פסח הוא פרש מהבצפר..אל תגידו לי להכריח אותו לחזור ללמוד כי שום דבר לא יעזור...כבר ניסיתי הכל. וזה רק יגרום לריבים..הוא בן 17(י"א), ואחרי שהוא פרש הוא עובד כל יום עם בני דודים שלו בהעברת סחורה.. אז ככה..הבעיה היא, איך לספר להורים שלי? ההורים שלי מאוד מאוד דואגים לעניינים של לימודים ואני בטוחה שהם לא יקבלו אותו יפה בגלל שהוא פרש. למרות שאמא שלי כבר מכירה אותו, אבל אבא שלי לא..אמא שלי לא יודעת שהוא פרש. איך הם יגיבו?..אני יודעת שאני צריכה להוכיח את עצמי בעניין של הלימודים ולהראות להם שאני לא מתדרדרת בגללו..ואני עובדת על זה כבר.. אבל מה עושים? איך מספרים? מתי כדאי?

ZBlaster

New member
תספרי מתי שאת מוצאת לנכון

אבל תמיד תזכרי שבסופו של דבר הוא חבר שלך, ולא שלהם. את זה תצטרכי להבהיר להם. Z-Blaster

TheVillageIdiot

New member
זה לא סוף העולם.

גם אני נשרתי בי'. יש עוד אופציות. הוא יכול ללכת לאקסטרני, אפשר להשלים בגרויות גם דרך הצבא, ואולי הוא לא יצטרך בכלל בגרות. אני לומדת עכשיו רפואה משלימה, לא צריך בגרות לזה, וזה מקצוע מכובד ומשתלם. ויש הרבה אנשים שנשרו מבית ספר ואני רואה אותם כל הזמן.. לא עושים כלום, מעשנים סמים ושותים אלכוהול כל היום. לפחות יש לו עבודה, והוא בן אדם רציני. ולא משנה בכלל אם יקבלו אותו או לא. אם לך לא אכפת, אז דעתם לא משנה.

Full Of Holes

New member
הוא בכלל לא חושב על להשלים בגרויות.

הוא לא רוצה...הוא לא מסתדר עם לימודים..\: אולי הוא באמת לא יצטרך בגרות.. תודה לכם, גרמתם לי להרגיש יותר טוב

Mike A

New member
אז למה להכריח אותו?

יש מלא דברים שאפשר לעשות בלי בגרות. בן אדם חכם יצליח בחיים, בלי קשר לאם יש לו פיסת נייר או לא.

TheVillageIdiot

New member
גם אני לא.

ואולי הוא צריך זמן, לקח לי שנה ללמוד איך יושבים על תחת ולומדים. אני עדיין לא מבינה את זה עד הסוף. אפשר לעשות את זה בכל שלב בחיים.

למעלה