חבר של מישהי.. היה בקורס מכים? או עכשיו יוצא? יש למישהי מושג מה יהיו היציאות שלו?
ל ליהי1110 New member 9/6/10 #1 חבר של מישהי.. היה בקורס מכים? או עכשיו יוצא? יש למישהי מושג מה יהיו היציאות שלו?
X XxMidnightxX New member 9/6/10 #2 לי... אממ.. יציאות סבבה...זה היה כמעט לפני שנה אז לא ממש זוכרת את היציאות... הם אל היו נוראיות... שו''שים.. פעם בשבועיים או שבוע...
לי... אממ.. יציאות סבבה...זה היה כמעט לפני שנה אז לא ממש זוכרת את היציאות... הם אל היו נוראיות... שו''שים.. פעם בשבועיים או שבוע...
T Tolch New member 9/6/10 #3 חבר שלי עוד שבועיים בערך מסיים קורס מ"כים... שו"ש פעם בשבועיים, מדי פעם קצת יותר... (בשבועות הוא יצא שלוש פעמים ברצף באותו שבוע ) ... ורק פעם אחת כל הקורס הוא סגר 21... לא כ"כ נורא...
חבר שלי עוד שבועיים בערך מסיים קורס מ"כים... שו"ש פעם בשבועיים, מדי פעם קצת יותר... (בשבועות הוא יצא שלוש פעמים ברצף באותו שבוע ) ... ורק פעם אחת כל הקורס הוא סגר 21... לא כ"כ נורא...
S sl92 New member 9/6/10 #4 גם אח שלייייי אממ..שו"ש פעם בשבועיים.. וTolch איפה הוא משרתת?איך קוראים לו?ונתראה בטקס
T Tolch New member 9/6/10 #5 יוווווו באמת תכננתי לשאול בימים הקרובים!! קוראים לו עידו... הוא בנח"ל, גדוד 50 אם זה עוזר.. אח שלך?