חבר שלם

חבר שלם

קיבלתי במייל מצגת חמודה של שירים כאלה על חברות, אהבה, נשיקות וחיבוקים ושני שירים שבו את ליבי אבל אחד מהם במיוחד ה"חבר השלם" בתקופה הזו של חיי הייתי רוצה להכיר/למצוא את הגבר שיהפוך ל"חבר השלם" אבל האם בן זוג, הגבר שאוהב יוכל להיות "חבר שלם"? האם הגבר שאוהב יוכל להיות החברה הכי טובה שלי? לא יודעת... מה דעתכם? חבר שלם כתבה: שולמית כה אסיף כל אחד צריך שיהיה לו חבר אחד לפחות חבר יותר מאח, יותר מאחות חבר כל הזמן, כל הימים לא חבר לפעמים. חבר שמקשיב שיודע לריב חבר בלי לשקר חבר שתמיד חוזר כל אחד צריך שיהיה לו חבר לא רבע חבר, לא חצי חבר שלם, אחד לפחות חבר יותר מאח, יותר מאחות.

ben 911

New member
חבר טוב, או כפי שאמרת "חבר השלם"../images/Emo13.gif

לא חייב להיות בן זוג. חברות לפעמים היא יותר מזוגיות, מגבר, ממאהב. במקרים מסויימים חברות בין גבר לאישה הופכת לזוגיות, ובעת פרידתם.. הלכה, אבדה החברות. אשרי אלו אשר זוכים לזוגיות שהיא גם חברות אמיצה.

באופן כללי

בן זוג[בעל למשל] יכול בהחלט להיות גם חבר נפש. צריך מזל שהבן זוג -הגבר האוהב יהיה חבר כזה. מאחלת לך מכל ליבי חבר לחיים שיהיה גם חבר נפש.

יש משהו

במה שבן כתב, שעדיף שבן זוג לא יהיה החבר השלם כי עם נפרדים הלכה לה החברות אבל... כשיש חברות שלמה, חברות אמיתית (אפלטונית לחלוטין)בין גבר לאישה היא הרבה יותר שלמה, חברות הרבה יותר יפה ולדעתי כן קיים דבר כזה... מה אתם חושבים, יכולה להיות חברות בין גבר לאישה בלי לערבב זוגיות, אינטימות, חברות שלמה נטו ?? המשך ערב נעים

miss peach

New member
לדעתי

אין דבר כזה חברות נטו בין גבר לאישה. תמיד יהיה מתח לאו דווקא מיני, אבל תמיד יהיה איזשהוא מתח. גם אם כן יש חברות כנראה שבסוף זה מתפתח לקשר זוגי..

ben 911

New member
MISS, לא תמיד מתפתח לקשר זוגי

אם להביע דיעה אישית אז יש מצב שחברה טובה מדברת אלי אינטלקטואלית. אבל מבחינה מינית, אינה "מושכת" כלל. על חברות כזו שיכולה לתרום ולהעשיר.. אותי, לא הייתי מוותר בשום פנים. לא יודע כיצד יתכן מתח, ולמה שיתכן מתח בכלל? מתח מיני בטוח שאין, אז איפה המתח? כמובן שהמצב יכול להיות הפוך.

למעלה