חבר שלי

חבר שלי

אני די מתביישת בחבר שלי. מה עושים? אני יוצאת איתו למקומות שאף אחד לא מכיר אותנו, אבל לא למקומות אחרים...

לפעמים אני לא מבינה את ההודעות בפורומים ..../images/Emo6.gif

מה זה למה? יש לך חבר ואת מתביישת בו. אתם לא יוצאים למקומות ציבוריים כדי שלא יזהו אותך רק לי זה נשמע ממש חולני ודוחה? תראי, אני לא יודעת בת כמה את אבל היית רוצה שיתביישו בך? אני משערת שלא. יפה. אז למה את מתביישת בחבר שלך ? ואם את מתביישת בו אז למה את נמצאת איתו? מעבר לזה- לחבר שלך מגיע מישהי שתאהב אותו ושלא תתבייש בו. פשוט מאוד.

לא הבנת אותי...

אנחנו יוצאים למקומות ציבוריים.... עוד לא נפגשנו עם חברים שלי, משפחה שלי וכו' - וכנ"ל גם לא שלו...

תלת חי

New member
תסבירי

למה התכוונת?? אולי את מרגישה נבוכה עצם המפגש ההכרחי בין משפחתך וחברייך אליו?? ולא מתביישת בו?..

זכוכיות

New member
כי את לא אוהבת אותו

ואני מרשה לעצמי להיות נחרצת. מבחינתי חלק מהרגש "אהבה" זו גאווה גדולה, זה ללכת ברחוב עם מושא אהבתך ולהרגיש שכולם מקנאים בך. גם אם זו סוג של "אשליה", היא חלק מהעניין, המחשבה שהאדם שבו זכית טוב מכל אחד אחר.

Hypnotize

New member
אני מרשה לעצמי להגיד שאת לא בהכרח צודקת

והצורך לגרום לאנשים לקנא במה שיש לך לא מראה על אהבה, אם כבר על חוסר בטחון.

זכוכיות

New member
אבל מי אמר שיש לי צורך לגרום לאחרים לקנא במה

שיש לי? הפכת את המשפט לחלוטין (וזו לא פעם ראשונה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא)

עזבי, העיקר שאני מבינה

ומסכימה איתך

idany100

New member
"שכולם יקנאו בך"????

אוישששששש..........איך לוקחים את המושג המדהים הזה של "אהבה"----והופכים אותו לדבר כ"כ מגעיל ואינטרסנטי. אני כל פעם נדהם מחדש! "שכולם ייקנאו בי"............... איזה מזל שאני מאמין בגילגולים....עולם הבא...תיקונים וכו'........

זכוכיות

New member
אני חוזרת- להרגיש-

זה בלתי נשלט אצלי כאשר אני מאוהבת. אני מרגישה שהעולם מקנא בי על האוצר שיש לי ביד. זה לא צורך, זה לא מתוכנן, וברור לי שבראית עולם אובייקטיבית (כי כאמור אדם אוהב הוא לא אובייקטיבי) רוב רובו של העולם לא מקנא. אבל לי ככה זה מרגיש. זה חלק מאהבה מבחינתי, ואם מישהו יתבייש בי ולא יתגאה בי, בלב שלם, מבחינתי הוא לא אוהב אותי.

Hypnotize

New member
למה את מתביישת בו?

מה יש בו שגורם לך להרגיש ככה? האם זה המראה, ההתנהגות?

זה באמת משנה **למה**??

השורה התחתונה שהיא מתביישת בו ונמנעת מלהפגיש את משפחתה וחברותיה (=הסביבה הקרובה) איתו.

אולי...

אין לי בעייה לדבר עליו עם חברותיי ומשפחתי. אני מדברת עליו ומספרת שכיף לנו יחד. אני פשוט חוששת מהתגובה שלהם. אפשר להגיד שאני עדיין לא רואה כוכבים וניצוצות, ככה שאני לא מרגישה צורך "להשוויץ" בו.

יש הבדל בין

זה שהקשר בינכם טרי ואת לא רואה צורך להפגיש בנתיים, עם חברותיך לבין זה שאת נמנעת מלהפגישם בגלל שאת מתביישת בו. את מתביישת שיצאו לו יציאות לא קשורות .. כאילו ..WTF ?? את כותבת שהוא לא חתיך או משהו .. ואת? את ממש חתיכה? בנזוג לא צריך להיות כליל השלמות. אף אחד לא כזה. גם את לא. איך היית מרגישה אם היה נודע לך שהוא לא מפגיש אותך עם משפחתו וחבריו בגלל שהוא מתבייש שיצאו לך יציאות לא קשורות או שאולי את לא 1.80 ושוקלת 50 ק"ג? אותי זה היה נורא אבל נורא מעליב ולא הייתי נשארת דקה עם בחור כזה.

למעלה