חבר שלי/ J o n n y

J o n n y

New member
חבר שלי/ J o n n y

והיה לי חבר... בן של דודה, חבר פלא הילדות ילד פרא כזה...מהרהר והייתה חזקה הרעות חזקה כמו שרק ילד מספר ויפה כזה... כמו פרא של בוסתן וחכם כזה...תמיד מבין ענין ומהיר כזה... כמו המחשבה ובלילות הלא נגמרים מול קסם הספרים נרו המאיר אף פעם לא כבה שלמות של ימים בהשתוללות ילדותית חורפים קרים מול התנור החמים מביטים בסלון, בצוותא בתכנית ובימי השמש ברחובות הארוכים היינו נלחמים, גיבורים בחלומות ובחיים ויום אחד היא באה כבתמים המחלה הזאת הנוראה, ארורה שהכבידה כל כך מבפנים ואתה דיברת על רוחות שדים ומרה שמוציאים ממך את רוע המעשים והאנשים אח יקר...הכי קשים חלקם היו מביטים בשעשוע צוחקים כמו תנים מול בוש פנים משקפיים כהים קנית, אני יודע להסתיר את המבטים הללו לצדדים חלקם חשב אותך משוגע מסתתר כך ימים בחדר החשוך כמי שאין לו צורך במגע לו רק הייתה לי הזדמנות חיבוק חזק הייתי נותן, שתדע סבתא שלי...יקרה סבתא חמה ואוהבת רק לא מזמן לפני לכתה גילתה לה אמו, בתה בזעקה ...שיניב שוכן עכשיו לידה לזכר עד של בן דודי האהוב...יניב שבימיו הקצרים לא ידע מנוח כי מחלת הסכיזופרניה אותו פקדה מצעירותו אוהב אותו כל כך... בחייו וכשבחר במותו. אנחנו נולדים לא שווים...וכך גם מתים

עצוב

סו

New member
ג´וני

מתים כחיים כל אחד בדרכו דרכים רבות לנו אך התודה על חום אנושי מקרוב מרחוק נובעת בכולנו אתה היית לו ברגעי האור המהבהב וזו גדולתך סו

למעלה