חבר שליי בגימלים!!! :]]

B o o o o M

New member
חבר שליי בגימלים!!! :]]

מצד אחד זה ממש נחמד כי אני יכולה לראות אותו, מצד שני הוא קצת חולה המאמי שלי וזה מבאס אותי קצת שהוא לא מרגיש טוב... ולכן רציתי איכשהו לגרום לו להרגיש יותר טוב כשאראה אותו.! רעיונות?

devilz

New member
אוי...

כזה באתי לכתוב תהנו... ןואז קלטתי.. זה הרי אומר שהבנאדם המסכן חולה... זה הזוי...

חולה זה לא קיר

תפנקי אותו... תבואי אליו עם סרט טוב אולי שתצפו יחד בנחת... ותלוי במחלה, אם הוא מצונן חזק אז תכיני לו מרק אולי, אם הוא פצוע פיזית אז תדאגי שיהיה לו נוח... גימלים או לא, מחלה או לא הוא בבית, ואתם יכולים להיות יחד קצת יותר מהרגיל... וזה גם אולי מה שיגרום לו להחלמה מהירה יותר.. רפואה שלמה.

B o o o o M

New member
ברור אני פשוט

ממש רוצה לשמח אותו קצת.. ממה שאני מבינה הוא לא מצונן חזק וגם לא פצוע פיסית אבל יש לו חום וסחרחורות וכאלה.. אז סרט לא ממש בא בחשבון.. אז לא יודעת חח

תעשי לו משמעת מים

חום וסחרחורות... הרבה שתיה המון שתיה ולאכול לעלות הלחץ דם.... ולהוריד את החום עם רטיה קרה או אקמול\אופטלגין הייתי לאיזה יומיים בתנועת נוער - חינכו אותי לשתות כשמישהו אומר לי 'מיקימיקימיקימיקימיקיק' ואסור להפסיק לשתות עד שמפסיקים להגיד ת'מיקי... תאמצי את זה חחחח תדאגי שהוא לא יסתובב הרבה שבי איתו בחדר\בסלון, תקראי לו שטויות מאיזה עיתון, תכיני לו מה שהוא הכי אוהב לאכול, דברי איתו על דברים שמשמחים אותו כמו שחבר\ה זה לא קיר, אז גם בחור חולה זה בהחלט לא סוף העולם
בהצלחה

B o o o o M

New member
חחח הוא גם חובש את יודעת?

העיתון זה רעיוןן נחמד האוכל- מקווה שיהיה רעב

אז הוא יידע להגיד לך שחובש טוב זה חובשת חחחח

סתם, בדיחות של חובשים איך הבריאות היום ?

McBlack

New member
חולה זה לא קיר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נחמד

OgaliO

New member
שירגיש טוב, תפנקי אותו ../images/Emo13.gif

ארוחת בוקר למיטה

למעלה