חבר שהתאבד

חבר שהתאבד

לפני שנה חבר מהיישוב שלי התאבד ואף אחד לא הבין למה. הוא השאיר מכתב, אך תוכנו מעולם לא פורסם. שבוע לפני שהוא התאבד אני והוא יצאנו מהבית כנסת בליל שבת אחר התפילה. בדרך עברנו בגן שעשועים, שם עצרנו, וקרה משהו די מעניין. הוא קצת נצמד אליי וחיכך בי קלות את איבר מינו. א. יכול להיות שהוא התאבד כי הוא היה הומו? ב. אם כן, יכול להיות שאני עוררתי בו את זה?

סבבב

New member
ממש ממש לא...

לפי דעתי, גם אם חלילה הוא התאבד (לא עלינו) בגלל הנטייה (אם היתה לו כזו), אז בוודאי שלא אתה עוררת זאת, אלא זה היה שם כל-הזמן. יהיה מעניין לדעת אם יש לך איזושהי גישה למשפחה וקירבה אליהם כדי לדעת מה כתוב במכתב? אולי זה יוכל להפריך את חששותיך...

W a r r i 0 r

New member
יכול להיות שהוא היה הומו.

אבל לא יכול להיות שאתה עוררת בו את זה. או שהוא היה הומו, או שלא. ואתה ממש לא הסיבה לכך. ישנם תאוריות רבות ומגוונות לגבי נטיות מיניות, החל מפסיכולוגיות, דרך ביולוגיות וגם גנטיות. אז הסר דאגה מליבך ידידי, ואנא ממך - אל תיפול לרגשות אשם על לא כלום.

BabyBoy1

New member
../images/Emo10.gif

אם אכן הוא התאבד בגלל הנטיות המיניות שלו. זה כנראה דבר שהוא ידע עליו והתחבט בו כבר הרבה זמן ושאין לזה שום קשר אליך. עצוב לשמוע על מקרים כאלו...

טוהרtoar

New member
דברים כאלה הם מורכבים מדי בשביל ניתוחים...

...שטחיים מה גם שהודעתך ממילא מספיק מתומצתת מכדי שניתן יהיה להתייחס לכך בכל אופן-כידוע "אדם יראה לעיניים"-"ה' יראה ללבב"

טוהרtoar

New member
אם כבר...

ארכב על הגל להערה צדדית האמת שיצא לי לחשוב על זה ממש הרבה ואני עדיין לא תופס מאיזה מקום אנשים מסוגלים להגיע לידי מעשה של נטילת החיים שלהם במו ידם פשוט לא נתפס אצלי נ.ב. כדי שלא אובן לא נכון- לו רק ידעתי איך לנחם אותך...אבל גם בזה אני לא טוב כנראה...

למעלה