השאלה היא לא מי רוצה סוס... השאלה היא מי לא רוצה סוס.. טוב.. חייבת לסוס! אני הולכת לעזור לדודה שלי עם העגלים המטומטים והחמודים שמוצצים לך את האצבעות בתקווה שחלב יצא
אוקיי לכול המעוניין המחיר רשום למעלה אבל אם לא ראיתם 13,500 הסוס הגיע כסייח מגרמניה הוא יודע דרסאג´ טוב אבל הצד החזק שלו זה קפיצות אנחנו גם יוצאים איתו לטיולים אבל זה לא קשור..... הסוס שקט וצייתן....... הסוס "לוגנו" נמצא באורוות הקיסר.....
אוקיי לכול המעוניין המחיר רשום למעלה אבל אם לא ראיתם 13,500 הסוס הגיע כסייח מגרמניה הוא יודע דרסאג´ טוב אבל הצד החזק שלו זה קפיצות אנחנו גם יוצאים איתו לטיולים אבל זה לא קשור..... הסוס שקט וצייתן....... הסוס "לוגנו" נמצא באורוות הקיסר.....
אני הבעלים של הסוס המדובר ועד עכשיו "דיווחץתי" לכם עליו מאין שם מקורי בגלל שלא ידעתי איך להשתמש בפורום לא משנה אז זה התמונה שלו עוד בגרמניה ב 3 ן עשרה חודשים...... תהנו!!
יש לי עוד סוסים להציע.....אתם מבינים גרנו בארץ ועכשיו אנחנו עוברים ואי אפשר להעביר את הסוסים ((((((((((( אז התמונה שלמעלה זה הסוס הכי טוב שאי פעם יהיה למישהו והוא לא עולה הרבה כי המשפחה שלי צריכה ל"היפטר" ממנו עד סוף חודש הבא.... יש לי גם את קיווי.... שהוא סוס מדהים והוא מתוק לאללה....... התחרתי איתו במטר והוא סוס טוב לדרסאג´..... הוא בן 8 עם פוטנציאל בשמיים....... אני כל כך אוהבת אותם אבל אין מה לעשות..... הוא ימכר בסביבות ה 11,000 הוא סוס מקומי אבל כל כך יפה אין לו בעיות בריאותיות אבא שלי היה פעם וטרינר אני יכולה להבטיח לכם שאין לסוסים שלי בעיות.... הוא סוס שבא לשריקה מסוימת והולך אחרייך לכול מקום... ממש מותק......