חבר ראשון...

עופריקו

New member
חבר ראשון...

היום אספתי את בתי המקסימה מבית הספר ,כיתה ג` ,זאטוטים רצים במסדרון, בקיצור אחרי אסיפת ההורים האחרונה שהמורה אמרה כמה שהיא התקדמה והיא תלמידה מקסימה,אז כאבא מה עושים ?......קונים מתנה בקניון... אז נסענו ביחד ובקניון שאלתי אותה ,מה חדש בבית הספר והיא חייכה חיוך ביישני כזה....חיוך של ילדה ביישנית ואמרה אבא אני לא יכולה לספר פה כולם שומעים....ששששש...אמרתי לה מי מכיר אותך פה ? אבא לא פה אני אספר לך באוטו....טוב אני במתח...וחוזרים לאוטו. ובאוטו נו... אז מה היא התחילה לדבר ``יש לנו בכיתה ילדה (בלי שמות..) וכל הבנים מחבבים אותה ,אז שאלתי אותה מה לעשות עם מישהו שאני מחבבת. היא אמרה תשלחי לו מכתב ותסבירי לו שאת מחבבת אותו, וכך בתי המקסימה עשתה היא שלחה לו מכתב וכתבה שהיא מחבבת אותו ושהיא מציעה לו חברות...,והוא הזאטוט הסכים....הזאטוט בכיתה ג הסכים... וכך הם חברים כבר יום שלם אחד ...וכמובן כאב אני שאלתי שאלת אב.. ומה אתם עושים כחברים ...(חסר לו שישים יד על הבת שלי.....)והיא אמרה אנחנו משחקים בהפסקה.. אבל אבא זה רק מאתמול...איזו מקסימה . וכך בגיל 8 וחצי התודעתי לחבר הריאשון..(ואני חשבתי שתלך עם רופא...) שלכם עופר מלא חיוך על הפנים.... :cool: ;-) :cool:

linet1

New member
עידן הפמניזם:)

אם סבתא שלי תשמע שהבת שלי מתחילה עם גברברים....מנוחתה כבר לא תהא שלווה - והיא תתחיל את עידן הסיבובים בקבר...;-) יפה, לא רע - תתחיל להכין את הנדוניה:)

מיה30

New member
ככה זה היום??

הבנות מציעות חברות לבנים ולא ההיפך? טוב, אתם יודעים, צריך להתכונן... עופריקו תשמור עליה טוב טוב לך תדע אם היא הציעה לו חברות...מה הוא יציע לה.... מיה30

דספרדו

New member
ענק!!!!!

נהדרת הילדה הזו בחיי ואני צחקתי וזה עוד יותר נהדר!! היא שלחה לו פתק... אני מגחך.. ממש מקסימה בחיי והכי הכי זה מזכיר לי שגם אני הייתי ילד קטן וזה עוד יותר נהדר!!! אבל כשחושב על זה.. אהמממ נישמע לי סיוט!!!!! זהו אני לא ילדות!!! רק ילדים!!! סתםםם ששש.. אני מת לילדה מחייך , יופי עופר! צחוק צחוק אבל אני הייתי תופס אותו {את זה שמתשחק איתה עכשיו בהפסקות} ומסנן לו ככה בשקט עם מבט נוראי בעיניים לא לגעת בסחורה!!!!!! היא שלי!!!! כשחושב על זה פתאום אני נזכר שאמרת שהילדה היא של האבא!!! חהההה חמוד, אהבתי!

עופריקו

New member
דספרדו...מחר בבוקר....

אני תופס את הבחורציק הקטן לשיחה של אבות....ונראה אח``כ אם יעז לשים יד על בתי...חה חה חה..... ובאמת בת הולכת עם אבא... שלכם עופר -שלובש את חליפת האיומים. ;-)

linet1

New member
הי - בלי אלימות

למה שלא תרכוש חגורת צניעות - ותשמור את המפתח אצלך. בזה ייגמר סיפור הדאגות, לא?:)

עופריקו

New member
לינטי ....

יש לך כתובת של החנות ? כי אצלנו נגמרו כל החגורות.... שיהיה לך שבוע מקסים עופר-רד פוינט ;-)

אני יודעת ש...

זה לא מקומי פה בפורום הזה אבל אני נהנית לקרוא את מה שאת כותבים בלי להגיב, ואני יודעת שאתה גדול ואני קטנה ו``אתה יודע יותר טוב`` אבל אני חייבת להעיר לך... קודם כל הילדה ממש חמודה ואל תדאג ממשיכים להציע חברות עד כיתה גבוה יחזית-ן` או ז`... אבל מה שלא נראה לי זה מתנות על ציונים טובים, כל החיים שלי גדלתי על זה שאני צריכה לקבל ציונים גבוהים בשביל עצמי ובשביל להצליח ולא בשביל פרס כלשהו, אני לא חושבת שצריך לתת מתנות לילדים על ציונים, כי ציונים גבוהים צריך לקבל בין כה-וכה... אבל כל הורה והדרך שלו יעל (בת 13...)

עופריקו

New member
יעל, תתפלאי אבל מקומך גם פה

יש חופש מדינה בדיבור הזה... ענין המתנה הוא ענין מורכב יותר מכפי שמפורט,אכן את צודקת בגישתך, שיהיה לך שבוע מקסים עופר -מורה ומחנך בישראל

אמיר.

New member
כמה הערות.

אניחווה את הענין הזה על ילד בן 4. לבני יש חברה כבר שבעה חודשים היו פרידות ומריבות אבל הם חזרו כל פעם.... :) בכל מקרה מענין למה אתם חושבים על כוונים `ביולוגים`

לי28

New member
רגע רגע.. עופריקו.. כנס לפה

אתה רשמת שהיא אמרה לך שהם משחקים בהפסקות, אני חלילה לא רוצה להדאיג אותך אך.. בוא ניזכר במשחקי ההפסקות שלנו - אחות ורופא, אמא ואבא.. וכו`, אז למה לא שאלת אותה מה הם משחקים בהפסקות... לי28 - שלא רוצה להכניס דאגה בלב אב דואג

נקיטה...

New member
עופריקו... יאוווווו...

אח... אהבה... אני בעדה!!! בעד האהבה , בכל גיל בכל מצב ו... בכלל. אני יכולה לדמיין את החיוך שלה מביטה בך... והלב שלך נמס... יאוווו... איזה כייף לקרוא אותך הבוקר... חשבת שהיא תלך עם רופא, אה? מי יודע... אולי הזאטוט הזה... יגדל להיות... ואז תוכל לספר לכולם... יודעים כשהבת שלי היתה בכיתה ג`... הם שיחקו יחד בהפסקה... עופריקו... מקסים!!! :cool: נקיטה (שממש לא אוהבת את כל ה... בנות שבני עתיד להביא הביתה... כל הבנות האלה...והדלת נסגרת... אנחנו בסלון, האיש שלי מחייך ואני... אני... אני... יאווווווווווו... פעם היתי אני סוגרת ת`דלת בבית של החבר לי ואמא שלו ממש לא אהבה אותי... יאוווווווווו גם אני אהיה כמוהה??? יאוווווווווווווו... מחליטה פשוט לשתוק!!!)

למעלה