חבר ראשון

I C E M A N 7

New member
למה הוא לא סיפר מההתחלה

בדיוק מהסיבה שהחברות שלך שמות פוש אף, איפור ונעלי עקב. כדי למצוא חן. כל יצירת קשר מתבססת על שקרים והונאות, במודע ושלא במודע, ושלך לא שונה. גם את סיפרת שקרים (כולל זה שהודית בו - את יודעת שהוא מתמסטל, אך את מעלימה ממנו את המידע הזה לצרכי תמרון). הדבר הכנה היחידי שהיה לו לספר לך במהלך שנת העינויים, המכונה בפיך "היינו חברים די טובים", הוא "אני רוצה לעשות אותך בדוגי". כל יתר הדברים שהוא אמר לך באותה תקופה היו הררי מילים, שתכליתן היחידה הייתה להסתיר את המשפט "אני רוצה לעשות אותך בדוגי". וזה שהוא הצליח להסתיר את הגראס במשך תקופה כה ארוכה מהווה הוכחה ניצחת שגראס לאו דווקא פוגע ביכולת להיות חד נחוש וחותר למטרה. הבחור אינו סטלן חסר תקנה, ויש ביכולתך לתקנו. דרך צלחה

אני נצמדת לגירסה הרומנטית

אילו רצה לעשות אותה בדוגי לא היה שולף מולה את הטיקט 'אני לא כזה מדהים כמו שאת מדמיינת'. זה קורה רק כשהבחור רוצה שהיא 'תדע מיהו באמת' ו/או 'תקבל אותו כפי שהוא, עם הג'יפה' וכל הקראפ הרומנטי הרגיל
. המקסימום שעבר לו בראש זה שהוא לא היה מתנגד שהיא תהיה האמא של הילדים שלו = לעשות אותה במסיונרית
. ומאחר שהיא לגמרי באותו ראש, ואין לה שום יכולת להציב גבולות אמיתיים- אין לה שום יכולת לתקן, פרט ללכת ולהדגים לו הלכה למעשה שסמים דופקים לו את הסיכויים עם בחורות נורמליות.

I C E M A N 7

New member
סבבה, אבל תצמדי גם לטקסט

אני התייחסתי לתמיהה למה הוא לא סיפר לא בהתחלה. את לעומת זאת מתייחסת לתמיהה למה הוא בכלל סיפר לה. לזה יש כמה אפשרויות. אחת מהן, אגב, היא שהוא עדיין לא עשה אותה בדוגי, ולתומו חשב שגילוי לב יקרב אותו ליעד. השקרים אמנם מקרבים, אך לחשיפתם לאחר יצירת המגע יש כמה נקודות זכות (המכונות בפיכן, רומנטיקה). ואל נא תהיי פסימית כל כך. בגיל הזה לנשק הקדום שלכן יש יכולת שכנוע מקסימלית. הוא לא צריך להוריד את הירח בשבילה, הוא כולה צריך להפסיק לקחת לריאות. פיס אוף קייק.

נראה לי אני צריכה

לחזור על הבחינה הפסיכומטרית
כי לא הבנתי איך גילוי הלב הדרמטי והפומפוזי שהוא מתמסטל אמור לקרב אותו לדוגי? לא אמרנו כל השנים שבשביל דוגי נשים דולקות אחר אלפא עוצמתי שמשכנע בהליכה קלה בפוטנטיות החברתית שלו? או לכל הפחות מתפשרות על בטא שחקן לתפארת שלמד לתמלל את עצמו בחיקוי מושלם לאלפא, כשאין אחד כזה בסביבה? פה יש לנו דגם 'סמרטוט' עם ריגשי וחוסר יציבות שההודעה הדרמטית אף מורידה מערכו. הטיעון שלך לכל הפחות 'לא משכנע'

לימאי123

New member
אבל

אני לא יודעת מה עם כל שאר הבנות אבל מה שהוא עשה גרם לי להעריך אותו פחות. אם פעם הערצתי אותו שהוא תמיד שמח, ולא אכפת לו מה חושבים עליו אז פתאום הבנתי שזה הכל ב"זכות" מה שהוא לוקח. הוא אפילו אמר לי שהסמים הפכו אותו למה שהוא, ושכנראה שאם הוא לא היה לוקח בכלל לא היה לו את האומץ להזמין אותי לצאת. ואני בטוחה שהוא לא סיפר לי את זה כדי להתקרב לדוגי. הוא ידע שאני אקח את זה קשה והוא גם סיפר לי פרטים ובידיוק כמה הוא לוקח ומה הוא לוקח ובהתחלה הוא גם אמר שהוא לגמרי יבין אם אני אבחר לקום וללכת ושמגיע לי משהו יותר טוב. אבל לא יכלתי ללכת, אין לי מושג למה. אז הוא בן אדם חכם והוא ידע שזה רק ירחיק בינינו. עובדה שמאז שום דבר כבר לא טוב כמו פעם, לפחות לא מבחינתי. ואני לא חושבת שאני אוכל להמשיך להתקדם בקטע הפיזי או הרגשי עם בן אדם שמשקר לי, כי שוב.. פחות מפריע לי מה שהוא עושה, הסמים.. יותר מפריע לי השקר. כי אם הוא משקר לי בזה הוא יכול לשקר לי בכל נושא. אז כנראה שבכל זאת הגעתי להחלטה.

אייבורי

New member
מה קרה

אני רוצה שתמצצי לי יא זונה! טוב נו, אני רוצה לעשות אותך בדוגי, שיהיה

לימאי123

New member
אבל

אני לא יודעת מה עם כל שאר הבנות אבל מה שהוא עשה גרם לי להעריך אותו פחות. אם פעם הערצתי אותו שהוא תמיד שמח, ולא אכפת לו מה חושבים עליו אז פתאום הבנתי שזה הכל ב"זכות" מה שהוא לוקח. הוא אפילו אמר לי שהסמים הפכו אותו למה שהוא, ושכנראה שאם הוא לא היה לוקח בכלל לא היה לו את האומץ להזמין אותי לצאת. ואני בטוחה שהוא לא סיפר לי את זה כדי להתקרב לדוגי. הוא ידע שאני אקח את זה קשה והוא גם סיפר לי פרטים ובידיוק כמה הוא לוקח ומה הוא לוקח ובהתחלה הוא גם אמר שהוא לגמרי יבין אם אני אבחר לקום וללכת ושמגיע לי משהו יותר טוב. אבל לא יכלתי ללכת, אין לי מושג למה. אז הוא בן אדם חכם והוא ידע שזה רק ירחיק בינינו. עובדה שמאז שום דבר כבר לא טוב כמו פעם, לפחות לא מבחינתי. ואני לא חושבת שאני אוכל להמשיך להתקדם בקטע הפיזי או הרגשי עם בן אדם שמשקר לי, כי שוב.. פחות מפריע לי מה שהוא עושה, הסמים.. יותר מפריע לי השקר. כי אם הוא משקר לי בזה הוא יכול לשקר לי בכל נושא. אז כנראה שבכל זאת הגעתי להחלטה

chenby

New member
הוא שיקר?

נשמע שהוא סיפר לך את כל האמת. זה פשוט הזמן שבו שמעת את זה גורם לך לחשוב שהוא ישקר לך אבל לא. גם את לא סיפרת לו עד היום הכל הכל עלייך, האם את משקרת לו? כל אחד חושף את עצמו בזמן הנכון לו. זה שאת מנסה לנהל זמנים זה כבר סיפור אחר, אבל זה חסר סיכוי יקירתי. בכל מקרה אני לא רואה איפה הוא שיקר.. אחרי חודש לקח אותך לשיחה וסיפר לך. אז חודש לקח לו לחשוף את עצמו. בעיני גרוע יותר שהוא לוקח.. אבל זו רק אני.

אמלי12

New member
נשמע שאת ילדה נבונה

את רק בת 18 וזה לא נורא אם תיפרדו, באמת מגיע לך מישהו יותר טוב, עם שמחת חיים אמיתית ולא כזאת שנגרמת מהסם. כנראה שזאת היתה התאהבות חולפת ואת ממש לא צריכה להישאר איתו בכל מחיר.

לימאי123

New member
אולי

אבל תמיד מפחיד לעזוב קשר כי תמיד יש את הפחד הזה שאולי זה עוד ישתפר. אני עוד מחכה שהוא יבוא ויספר לי, באמת שקיוויתי. אבל זה לא הגיע, ואני לא יודעת אם זאת התאהבות חולפת כי זה היה משהו מאוד חזק בשבילי ואני מפחדת שאני מוותרת על הקשר של החיים שלי. איך יודעים בכלל מתי צריך לוותר ומתי להמשיך להילחם על הקשר?

עם כל התמימות

יקירה, אם כתבת כאן את וודאי יודעת מה את צריכה לעשות, מה נכון , מה טוב. להשאר איתו ועם הסמים מבחינתי לא יהיה צעד נכון עבורך אז יש לך 2 אופציות: 1. לשים לו אולטימטום (אפילו שאני לא בעד אוליטימטומים בשם אופן- מדובר במקרה אחר....)- אם אתה רוצה צלהיות איתי אתה תלך לגמילה (כי הוא צריך את זה לא משנה מ ההוא יגיד- אין דבר כזה שולט בזה!) 2. לסיים את הקשר כל עוד הוא בהתחלה ולאפשר לעצמך זמן להחלמה והתחלה של זוגיות חדשה אני יודעת שבגיל הזה זה נראה לך הזוי ואיך תתמודדי עם לב שבור- וכאם הנקודה החשובה- הסיכוי הגדול הוא שתשכילי ותעזבי אותו אבל מהר מאוד בגלל שהוא יחזר אחרייך בגלל שאת תתגעגעי את תחזרי אליו והוא גם בטח יספר לך סיפורי סבתא ואת תאמיני להכל כי את אוהבת אותו ולכן כדי להמנע מכל זה עליך לאגד סביביך את כל מי שיכול לעזו רלך לעבור את השלב הקשה הזה- חברות להתקשר אליהן בכל שעה ביום, אמא להשען עליה, בילויים מרובים.... תכנסי קצת לאינטרנט ותקראי סיפורי חיים של אחרים שנמצאים במקרה שלך או שהיו במקרה שלך ותביני שהמקום שלך הוא לא להיות שם. נקודה. ואם הו ארוצה להיות חלק מחייך עליו לוותר על זה כי סמים זה רע והמצב רק יכול להתדרדר. ועוד משהו, בלי קשר לסמים- יש לכם בעיה קשה של אמון ואמון הוא בסיס חשוב מאוד מאוד במערכת יחסים!!! אז לא משנה על מה חוסר האמון העובדה שהוא קיים כבר מערער ומעל הספק באמיתות של הזוגיות "היפה" שאת מתארת! לא רק בגידה זה דבר רע!

למעלה