חבר ראשון

לימאי123

New member
חבר ראשון

אני עוד מעט בת 18. לפני כמה חודשים התנשקתי בפעם הראשונה עם בן אדם מדהים, שרציתי די הרבה זמן ומאז אנחנו ביחד. אנחנו עוד מעט שלושה חודשים ביחד, ובאמת שבהתחלה הכל היה מושלם. אין לי כל כך למה להשוות את זה כי הוא הקשר הרציני הראשון שלי, אבל הכל הרגיש לי טוב. הוא היה הכי חמוד, לא הפסיק להחמיא לי, הסיע אותי לכל מקום, שלח הודעות כל הזמן וכל הזמן היה לי כיף איתו. גיליתי שהוא עוד יותר מדהים ממה שחשבתי. נראלי שחשוב לציין שאני גם הקשר הרציני הראשון שלו, הוא איתי בכיתה.. אבל לפני שנהיינו ביחד היינו חברים די טובים במשך שנה בערך. אבל פתאום אחרי חודש מדהים, אחרי שהבנתי שזה הולך למקום רציני ואני כנראה אוהבת אותו.. הוא לקח אותי לשיחה וסיפר לי שהוא אוהב אותי, שהוא לא יכול לתאר את החיים שלו בלעדיי ודווקא בגלל שאני כל כך חשובה לו הוא אמר שהוא חייב לספר לי את האמת.. ואז הוא סיפר לי שהוא לוקח סמים. הוא יודע שאני הבן אדם הכי תמים בעולם, וברגע שהוא ראה שלקחתי את זה ממש קשה ולא ידעתי מה לעשות הוא אמר שאם זה מפריע לקשר שלנו אז הוא מוכן להפסיק, הוא בכה לי והתחנן שאני אתן לו הזדמנות. לא לפני שהוא ניסה לשכנע אותי שסמים זה לא משהו כל כך נורא כמו שזה נשמע, ושהוא שומר על עצמו.. אחרי שהוא ראה שהשיחה מתקדמת לכיוון לא טוב הוא אמר שאם זה מה שיציל אותנו הוא מוכן להפסיק. אני בן אדם מאוד תמים ומאמין, אני לא פרנואידית ובאמת שהאמנתי לו והחלטתי לתת לו הזדמנות. לא משנה איך, אחרי שבועים בערך גיליתי שהוא לא הפסיק. מאז, המצב רוח שלי על הפנים. אני לא יודעת מה לעשות עם המידע הזה, אני מפחדת לפתוח את הנושא איתו כי זה נושא מאוד כבד בשביל שנינו. ומאז אני פשוט כל פעם מתכננת לדבר איתו, קובעת איתו במטרה לפתוח את הנושא ואז הוא מתחיל להיות כל כך חמוד, והאווירה כל כך כיפית ויפה שאני פשוט מחליטה לשתוק כדי לא להרוס את הרגע. בנוסף לכך, אני גיליתי את זה בדרך לא כל כך טובה.. משהו שגם אני לא יצאתי כל כך טוב מזה ובגלל זה כל כך קשה לי לפתוח את הנושא. ניסיתי פעם אחת לשחק לו על המצפון ופתחתי את הנושא, ואמרתי לו מלא פעמים שאני אוהבת אותו ושלא חשוב לי מה הוא עושה העיקר שיהיה כנה איתי אבל הוא המשיך להכחיש, ואני לא יכולתי לספר לו שאני יודעת שהוא משקר לי, ובקיצור יצאתי מכל השיחה הזאת ילדה קטנה ופרנואידית.. כי תקפתי אותי בלי שום בסיס. ומאז, כבר חודש וחצי אני נמצאת במערכת יחסים הכי יפה וצבועה שיכולה להיות.. הדעות של האנשים מתחלקים ל-2: יש כאלה שאומרים לי לפתוח את הנושא כי אני רק נפגעת מזה והצד השני אומר פשוט להשאיר את זה ככה ולהנות מהרגע כי בגיל הזה צריך רק להנות וזה לא שהוא בגד בי או משהו כזה. אני באמת לא יודעת מה לעשות.. כי אי אפשר לתאר כמה שהוא מדהים, וכמה שמדהים לי איתו.. ואני יודעת שרוב הסיכויים שאחרי שאני אפתח את הנושא שוב הכל יגמר. או לפחות לא יחזור להיות מה שהיה פעם. אני יודעת מה הדבר הנכון לעשות, אבל אני צריכה להבין איך אני מתחילה שיחה כזאת.. איך מתחילים לדבר על נושא כל כך קשה וכבד כשכל הזמן האווירה טובה? אני פשוט לא מצליחה להגיע לאווירה מספיק אינטימית איתו בזמן האחרון על מנת לדבר איתו. אז.. להשאיר את זה ככה ופשוט להנות מהרגע? או שלפתוח את זה ולקחת סיכון מטורף שהכל יגמר?

שלום לך

אני מציעה לך לדבר איתו על זה משום שכל עוד את לא עושה את זה, לכאורה הכל טוב ויפה בקשר שלכם ולכאורה את סומכת עליו אבל זה לא כך באמת אם הקשר חשוב לך דווקא מהסיבה הזאת כדאי כן לפתוח את זה איתו זה לא אומר בהכרח שהקשר יגמר זה רק אומר שאת שמה על השולחן את האמת אחר כך תראו איך אתם מתמודדים עם זה תקשורת זה הדבר הכי חשוב בקשר, וגיל 18 זה גיל מעולה כדי להתחיל ללמוד את זה דעתי האישית - אני לא הייתי מציעה לך להשאר איתו אם הוא לא עובר גמילה או אם את מרגישה שאת לא יכולה להאמין לו מעניין האם מדובר רק בגראס או בדברים נוספים, ובאיזו תדירות הוא לוקח את הסמים

מה זה משנה? אין סמים קלים

זה מתחיל בגראס ..... השאלה אם היא מוכנה לצאת עם מישהו שמעשן בתדירות כזו או אחרת. לאט לאט יתחילו לו גם הקריזות.. כל עוד זה בהתחלה שתחתוך.

פעם אחת יותר מדי.

תתרחקי וכמה שיותר מהר. אין דבר כזה סמים זהירים. אתם רק בהתחלה. תחתכי עכשיו ואל תגררי. הוא ימשיך לעשות כרצונו ואת תיפגעי. אלא אם כן אין לך בעיה עם סמים. ולא משנה איזה ובאיזו תדירות. לא חסרים גברים ששולחים הודעות ומתוקים ושלא מעשנים סמים. תלוי מה את רוצה.

yehonatan7

New member
נכון מאוד !

אם הוא לא ייגמל, כדאי לך לחתוך את הקשר כמה שיותר מהר. זה חמור מאוד שהוא מעשן סמים, וזה עלול לפגוע בתפקוד שלו. העצה שלי-תתרחקי, אפילו שאת מאוד אוהבת אותו.

לימאי123

New member
אבל איך?

פשוט יש לי חולשה אליו. הוא מהאנשים האלה שתמיד שמח, ותמיד כשאני רוצה לספר לו על הבעיות שלי אני מרגישה לא טוב עם זה. זאת עוד בעיה רצינית בקשר הזה, אני לא מצליחה להיפתח אליו רגשית. עברו שלושה חודשים ואני מאוהבת בבן אדם שכרגע הבנתי שאני לא יודעת עליו כלום. שנינו באים מרקע דומה, שנינו יתומים מאבא. זה נושא שמאוד קשה לי לדבר עליו והייתי בטוחה שאיתו יהיה לי יותר קל וזה לא. עברו שלושה חודשים ואני חושבת שלא הייתה לנו אפילו לא שיחה רצינית אחת.. חוץ מהשיחה שבה הוא סיפר לי על הסמים ועכשיו אני מגלה שגם זה לא אמיתי. אחד מהסיבות שאני מושכת את זה ונשארת זה כי הוא מרתק אותי, אני מתה לדעת מה עובר לו בראש.. לא יכול להיות שהוא כל הזמן שמח.. לכל אחד יש בעיות והזמן עובר, והוא לא מספר לי כלום ובתגובה גם אני לא. אני לא מסוגלת להיפתח לבן אדם שלא נפתח אליי. אז מאוד קשה לי להגיע לנושאים רציניים איתו, ובגלל זה גם מאוד קשה לי לפתוח את הנושא הזה ספציפית. זה היגיוני בכלל שאני מאוהבת בבן אדם מבלי שאני מסוגלת לנהל איתו שיחה נורמאלית? אני יודעת שזה נשמע כאילו שאין שום דבר טוב בקשר הזה, אבל יכולות להיות מיליון סיבות לעזוב אבל אם אני מרגישה משהו כל כך חזק לבן אדם הזה.. איך קמים ועוזבים?

betalfa

New member
את לצערי נמצאת בפנטזיה שיש להרבה נשים

שהן יקלפו איזה מישהו ויגלו איזה אוצר בלום מתחת, בין אם זה בחור סופר מיוסר שהן ימצאו בשבילו את שמחת החיים או לחילופין מישהו שהן אלו שיגרמו לו להפתח. את עוד צעירה, ואלו קשרים שלומדים מהם (לפעמים, ולפעמים קופצים מ"פרוייקט" אחד למשנהו וסובלים כל הדרך). קחי בחשבון דבר נוסף - סמים גורמים לאנשים לשקר ואני מדברת מניסיון לצערי. גם אני שמעתי את הסיפורים וההבטחות האלה (ואני מוכנה להתערב שהוא נראה מה-זה סופר כנה ובוכה ומצטער מעומק ליבו בצורה הכי משכנעת). אם הנושא של הסמים הוא בל יעבור מבחינתך, את תצטרכי לעזוב. את לא תשני אותו, את לא תקלפי את הבצל הזה, את לא תגמלי אותו מסמים. כן, גם עם כל ה-היי של האהבה הצעירה והבוערת שיש, זה לא ריאלי. תהני ממה שיש, קבלי שזה לא יהיה הקשר של חייך, שהבחור לא בקטע של לשפוך את ליבו אליך והוא רוצה לעשות סמים. אם את לא יכולה, אז תמצאי את הכוח לעזוב כי את סתם תהיי אומללה ומתוסכלת מהשקרים ומזה שאין עם מי לדבר.

לימאי123

New member
אבל הוא שיקר

לפי מה שהבנתי הוא מעשן סמים קליםף מידי פעם. אבל זה לא מה שמפריע לי. אני יודעת שהוא לא ילד מפגר ושהוא שומר על עצמו, מה שמפריע לי זה שהוא משקר לי. אני בטוחה שהוא משקר לי כי הוא חושב שאני לא אקבל את זה, אבל פעם אחת אפילו הבהרתי לו שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, שאני לא אמא שלו ואני לא יכולה להגיד לו מה לעשות. אז למה הוא ממשיך לשקר לי? זה הדבר היחיד שמפריע לי. כי אם הוא משקר לי בזה הוא יכול לשקר לי בהכל. וחוץ מזה, העניין של הסמים הוא נושא שמאוד רחוק ממני, ובגלל זה גם מאוד מפחיד אותי. מאז שאנחנו קטנים עושים לנו הרצאות בבצפר, ושומעים מכל מקום שסמים זה רע. אז זה די טבעי שיהיה לי קשה עם זה. וכשאני מנסה להבין עד כמה המצב נורא, יש כאלה שאומרים שזה לא נורא ושאף אחד לא הופך לנרקומן מלעשן מידי פעם משו קל ויש כאלה שאומרים שזה תמיד מתחיל ככה ולקחת את הרגליים ולברוח. בגלל זה מאוד קשה לי להחליט. אבל בעיקרון מה שהכי מפריע לי זה שהוא משקר לי, ואני לא מבינה למה בהתחלה הוא בא וסיפר לי מיוזמתו על הנושא, ואמר שלא הצליח לישון בגלל זה, (ובאמת באותו יום הוא שלח לי הודעות כל הלילה) ופתאום הוא יכול לחיות עם זה ולשקר לי בפנים. אני באמת כבר לא עוקבת. כי אחרי השיחה הזאת אני הייתי בטוחה שאני יכולה לסמוך עליו, כי אם הוא סיפר לי את האמת פעם אחת אז הוא כנראה יספר לי תמיד. אז למה? זה מעצבן לגלות שאני צריכה ללמוד לחשוד בהכל.

לימאי123

New member
הוא שיקר

לפי מה שהבנתי הוא מעשן סמים קלים מידי פעם. אבל זה לא מה שמפריע לי. אני יודעת שהוא לא ילד מפגר ושהוא שומר על עצמו, מה שמפריע לי זה שהוא משקר לי. אני בטוחה שהוא משקר לי כי הוא חושב שאני לא אקבל את זה, אבל פעם אחת אפילו הבהרתי לו שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, שאני לא אמא שלו ואני לא יכולה להגיד לו מה לעשות. אז למה הוא ממשיך לשקר לי? זה הדבר היחיד שמפריע לי. כי אם הוא משקר לי בזה הוא יכול לשקר לי בהכל. וחוץ מזה, העניין של הסמים הוא נושא שמאוד רחוק ממני, ובגלל זה גם מאוד מפחיד אותי. מאז שאנחנו קטנים עושים לנו הרצאות בבצפר, ושומעים מכל מקום שסמים זה רע. אז זה די טבעי שיהיה לי קשה עם זה. וכשאני מנסה להבין עד כמה המצב נורא, יש כאלה שאומרים שזה לא נורא ושאף אחד לא הופך לנרקומן מלעשן מידי פעם משו קל ויש כאלה שאומרים שזה תמיד מתחיל ככה ולקחת את הרגליים ולברוח. בגלל זה מאוד קשה לי להחליט. אבל בעיקרון מה שהכי מפריע לי זה שהוא משקר לי, ואני לא מבינה למה בהתחלה הוא בא וסיפר לי מיוזמתו על הנושא, ואמר שלא הצליח לישון בגלל זה, (ובאמת באותו יום הוא שלח לי הודעות כל הלילה) ופתאום הוא יכול לחיות עם זה ולשקר לי בפנים. אני באמת כבר לא עוקבת. כי אחרי השיחה הזאת אני הייתי בטוחה שאני יכולה לסמוך עליו, כי אם הוא סיפר לי את האמת פעם אחת אז הוא כנראה יספר לי תמיד. אז למה? זה מעצבן לגלות שאני צריכה ללמוד לחשוד בהכל.

קארניו

New member
את מ ב ו ל ב ל ת !

מצד אחד יש לך חולשה אליו כי הוא מרתק אותך (לא סיפרת מה מרתק בו) טיפוס שמח (בניגוד אלייך?) ורקע משותף לשניכם - היתמות . מצד שני, הוא מעשן סמים , שקרן , סגור ונושאי השיחה ביניכם דלים . אין לי מושג למה את נמשכת אליו ויכולות להיות סיבות שונות ל"התאהבות" ולכן את צריכה לעשות סדר בראש (ולא בלב) ולחשוב בצורה עניינית כדי להגיע להחלטה מושכלת שטובה עבורך . רק זכרי את המשפט הבא : כשיש ספק אין ספק.....

puzz2002

New member
הוא מסתכל אל תוך נישמך, ונשימתך נעתקת.

האם זה מתאר את ההרגשה שלך? אם התשובה היא כן, דעי שאת מהופנטת. יש אנשים שבאמצעות מבט אל עומק נשמתך, ומילה שאת רוצה לשמוע, נותנים לך את ההרגשה, שאת מזה-מיוחדת-יפה-מדהימה-אין עלייך. זאת הרגשה משכרת ומהפנטת. אז, מה שאת באמת אוהבת זה את איך שהוא גורם לך להרגיש. כי, כמו שאמרת, את לא מכירה אותו בעצם. וזאת בעיקר כי ההפנוט הוא כמסך הטעייה. אנשים, לומדים מגיל צעיר להשתמש בכוח הזה כדי להשיג כמעט כל מה שהם רוצים. מאחורי המסך אפשר שיש ילד מפוחד במקרה הטוב. כך שאולי אין על מה לבנות זוגיות מבוססת שותפות, או על תכנים עמוקים כל שהם. העובדה שאת חוששת שאם תפתחי איתו את הנושא, "הכל יתפוצץ ובכל מקרה לא יחזור לקדמותו", מוכיח שאת מודעת לכך שהוא הקסים אותך לסטות מהנושא כשרצית לדבר עליו, ומכאן, שאת מודעת לכך שיש מסך, ואם את תנפצי אותו, מולך יהיה אדם אחר. תחשבי על זה לפני שאת פותחת את הנושא. אם את בכל זאת רוצה לדעת אם מדובר במשהו רציני, תפוצצי את הבועה. כך תוכלי לראות את האדם האמיתי שמאחור. אם הוא חשוב לך. תדעי, שבזוגיות בריאה כשפותחים דברים לא ברורים, הם מתבהרים והזוגיות מתחזקת. במידה ולא כך קרה, הוכחת שזאת היתה לחלוטין בועה. ואם הוא ינסה שוב את טכניקת הקסם, את כבר תיהיה מוכנה. בכל מקרה, אל תתפתי לאורך זמן לדבש המהפנט, כאשר הוא יתפוצץ מעצמו, זה יכאב הרבה יותר. בהצלחה, לידיה

יש הבדל בין מעשן צינגלה עם החבר'ה

לבין מזריק הרואין פעמיים ביום. אני מכירה המון אנשים שבהזדמנויות מסיימות יעשנו גראס ובמקביל ינהלו חיים נורמאטיביים לחלוטין. אף אחד מהם לא הפך לנרקומן. אם העישון הופך למרכז החיים זה בהחלט יכול להיות בעייתי. גם אם העישון הוא צורת בריחה ממציאות קשה והימנעות מהתמודדות זה יכול להיות בעייתי, אבל בעיני עישון חברתי הוא לא אסון. עכשיו, נסי לנתח למה זה כל כך מפריע לך: האם זה בגלל שאת חוששת לבריאותו ולתפקודו? (אם כן - אז זה קצת פטרוני מצידך - את רק חברה שלו, לא אמא שלו ולא הרופא שלו ולא נציגת משרד החינוך), האם זה פוגע באופן כלשהו ביחסים ביניכם? ביחס שלו אלייך? (לפי מה שכתבת - לא) האם זה בגלל שיש לו משהו אישי שלו אשר לך אין בו חלק? (שאלה טובה...) לדעתי אילו השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך ולא איך לגרום לו להפסיק.

אייבורי

New member
איזה סמים?

אם הוא מעשן פה ושם ג'ויינט הייתי ממליץ שתעשני גם, כי את לגמרי לחץ אם הוא מזריק הרואין, אני מציע שתקחי את הרגליים ותטוסיי משם (ואז תעשי ג'ויינט להרגע) ואני חושב, שיש פער גדול בין הפנטזיה שלך לאיך צריכה להיות זוגיות לבין המציאות, שם יש אנשים בשר ודם, שעושים גם טעויות שוגים ומידי פעם יש להם גם פאדיחות. וכן, כדאי שתסדרי מחשבות ותדברי עם הבחור לפחות תלמדי לתקשר

לימאי123

New member
טוב, אני לא מבינה כלום בפורום הזה חח

לפי מה שהבנתי הוא מעשן סמים קליםף מידי פעם. אבל זה לא מה שמפריע לי. אני יודעת שהוא לא ילד מפגר ושהוא שומר על עצמו, מה שמפריע לי זה שהוא משקר לי. אני בטוחה שהוא משקר לי כי הוא חושב שאני לא אקבל את זה, אבל פעם אחת אפילו הבהרתי לו שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, שאני לא אמא שלו ואני לא יכולה להגיד לו מה לעשות. אז למה הוא ממשיך לשקר לי? זה הדבר היחיד שמפריע לי. כי אם הוא משקר לי בזה הוא יכול לשקר לי בהכל. וחוץ מזה, העניין של הסמים הוא נושא שמאוד רחוק ממני, ובגלל זה גם מאוד מפחיד אותי. מאז שאנחנו קטנים עושים לנו הרצאות בבצפר, ושומעים מכל מקום שסמים זה רע. אז זה די טבעי שיהיה לי קשה עם זה. וכשאני מנסה להבין עד כמה המצב נורא, יש כאלה שאומרים שזה לא נורא ושאף אחד לא הופך לנרקומן מלעשן מידי פעם משו קל ויש כאלה שאומרים שזה תמיד מתחיל ככה ולקחת את הרגליים ולברוח. בגלל זה מאוד קשה לי להחליט. אבל בעיקרון מה שהכי מפריע לי זה שהוא משקר לי, ואני לא מבינה למה בהתחלה הוא בא וסיפר לי מיוזמתו על הנושא, ואמר שלא הצליח לישון בגלל זה, (ובאמת באותו יום הוא שלח לי הודעות כל הלילה) ופתאום הוא יכול לחיות עם זה ולשקר לי בפנים. אני באמת כבר לא עוקבת. כי אחרי השיחה הזאת אני הייתי בטוחה שאני יכולה לסמוך עליו, כי אם הוא סיפר לי את האמת פעם אחת אז הוא כנראה יספר לי תמיד. אז למה? זה מעצבן לגלות שאני צריכה ללמוד לחשוד בהכל.

אייבורי

New member
שיעור ראשון בגברים

מטרת הגבר, שקט זיונים ואוכל לפעמים גם לצפות בכדורגל. אבל יש בעיה, זיונים זה כולל אישה חופרת שמחוברת אליהם ולפעמים, לשקר זה הכי קל בכדי להרוויח שקט.

heyu24

New member
כמו שאיבורי אמר זה נכון

אף אחד לא אוהב אישה חופרת, ונשמע שאת כך. לעשן גויינט הכוונה ולחשיש או מריחאונה זה דיי נפוץ עד מאוד. לצערי את מאוד תמימה ואין לך מושג על העולם, כאילו את בת 10.

קארניו

New member
צודק שמצודק

ל-10 תוסיף 8 = אין לה מושג על העולם כי היא עדיין ילדה תמימה . ואתה יכול להמשיך להצטער כי אף אחד לא מת בינתיים מצער על תמימות ו/או ריחוק מעישון חשיש .

seeyou

New member
"מה שמפריע לי זה שהוא משקר לי."

לא נעים לי לבשר לך שבכול קשר יש גם שקר
כאשר יש רמות שונות של שקר גם כאשר לא מספרים את כול האמת "חצי אמת היא שקר שלם." נכון מאוד את צריכה ללמוד להיזהר(לחשוד) בהכל ובכולם עד גבול מסויים זה קצת דומה לנהיגה-לא מפסיקים לנהוג למרות שיש תעונות דרכים
יוסי בהצלחה נ.ב להקפיד(לוודא) שהחבר ישתמש בקונדום .

לימאי123

New member
עדיין לא הבנתם את הנקודה.

בשום חלק בקשר לא אמרתי לו שיפסיק עם זה. הוא אפילו לא נתן לי זמן לחשוב, הוא בעצמו יזם את השיחה, הוא סיפר וברור שבהתחלה חטפתי קצת שוק כי העולם הזה רחוק ממני והאמת שהייתי רוצה שהוא גם ישאר רחוק. כל מה שאני רוצה להבין זה את ההיגיון של הגברים בעולם הזה.. אם הוא מנסה להסתיר את זה ממני אז למה הוא סיפר לי על זה מההתחלה? וזה לא בידיוק עוזר לי עכשיו כל ההערות האלה, הוא יודע מי אני, עד לפני כמה זמן לא הייתי שותה והוא ידע את זה. ונראה לי שזה היה הרבה יותר טוב אם הוא היה מנסה להסביר לי על זה ולא ישר למצוא את הפתרון הכי קל שזה השקר. אבל אם אתם אומרים שכל הגברים ככה אז כנראה שצריך להתחיל להתרגל, זה קצת מאכזב.

על הורמונים וחרדות

יש לך בפעם הראשונה פרפרים בבטן, וזה מסעיר ומרגש ומסחרר את החושים, אך החיובי בעיני הוא הראש שיש לך על הכתפיים. למרות כל ההצפה החיובית את לא צוללת דוך בלי לחשוב
. הוא סיפר לך כי כנראה החליט לבחון אותך, כמה את מסוגלת לעמוד במידע כזה ומה עמדתך בנושא. ואולי מתוך תמימות של נער. וזה שאת לא יודעת עליו בעצם כלום חוץ מהגילוי הזה, זה מה שעושה אותו כל כך 'מדהים' בעינייך - הוא כולו פרי פנטזיה שאת רוצה שתתגשם, בשר ודם גועש, שמקרין רצון וכמיהה חזרה
. בדיוק מהסיבה הזו את מבולבלת. כי הקשר כולו בנוי על חלומות של 'מה שהיית רוצה' וגם על 'הרגשה טובה' שזה מצליח ולא על הכרות אמיתית, כשחלק לא קטן 'משמחת החיים' המתמדת שכל כך מושכת אותך הוא ללא ספק באחריות הסמים. את שואלת למה הוא משקר? השקר שלו לא נובע מהרצון לשקט, הוא נובע מפחד. פחד שתדחי אותו אחרי שהיה גלוי וכנה ו'התאבד' לספר לך, אחרי שראה את הזעזוע וברור לו שאת לא תקבלי את זה <וזה בסדר גמור!>. בהתחשב ברקע של הנער שאותו את מחבבת אני נוטה פחות להקל ראש בעישון העשב. אני לא אומרת שהבחור נרקומן, זו בהחלט יכולה להיות אפיזודה חולפת בחייו, אבל הבחירה בדרך הזו להתמודד עם סיפור חיים וגם עצם ההבנה והכרה שלו שהוא עושה משהו לא לעניין, ועדיין ממשיך בזה, מצביעה עליו לא מעט, ומאותתת לאן זה יכול להגיע. אם להמשיך או לא - תלוי בך, במה שאת מחפשת ממנו, או מהקשר הצעיר שלכם. אם את חושקת באהבה ענקית טהורה וזכה, ועניין הסמים מעיב על השמחה - נראה לי שכדאי לך לוותר עכשיו לפני שאת נקשרת חזק ועמוק וכואב.

למעלה