חבר פורום יקר חבר פורום חביב, למי יש את ההכי ארוך בעיר?
D DerBleistift New member 5/11/03 #2 חבר פורום חביב הנך מוזמן להתרשם מן התמונה התותחית הבאה! צולמה, כמו כל השאר, על ידי, כמובן.
D DerBleistift New member 5/11/03 #6 נראה בלתי מציאותי! מטיל צואה על הסיטי גייט באלכסון, הא? מה לעשות, מגדלים כ"כ יפים אין ולא יהיו בתל אביב.
נראה בלתי מציאותי! מטיל צואה על הסיטי גייט באלכסון, הא? מה לעשות, מגדלים כ"כ יפים אין ולא יהיו בתל אביב.
D DerBleistift New member 5/11/03 #12 הפעם אני לא אענה לצורת ההתבטאות הילדותית והמתלהמת שלך. הראת קבל עם ועדה את שטענתי תמיד. למד לנצור את לשונך ותגיב רק כשמדברים אליך. ואם נשאר אצלך קצת כבוד כלפי עצמך, ומעט רצון לא לפתוח בהתנצחות, קרא - הפנם - ועבור הלאה.
הפעם אני לא אענה לצורת ההתבטאות הילדותית והמתלהמת שלך. הראת קבל עם ועדה את שטענתי תמיד. למד לנצור את לשונך ותגיב רק כשמדברים אליך. ואם נשאר אצלך קצת כבוד כלפי עצמך, ומעט רצון לא לפתוח בהתנצחות, קרא - הפנם - ועבור הלאה.
K kyle New member 5/11/03 #11 יצא יפה.../images/Emo13.gif למרות שאני הכי אוהב את הצד השני, מגדל מילניום (רמז, רמז!!! ).
K kyle New member 5/11/03 #10 משהו חסר לי בתמונה הזאת. אולי הפסים האפורים שכל כך בולטים מעזריאלי. "זקפת האימפריה"?