חבר עובד...

חבר עובד...

החלטתי לכתוב פה כי ממה שאני קוראת יש אנשים מאוד דעתניים ואני צריכה חוות דעת כנה ואמיתית על מה שאני הולכת לתאטר אבל תהיו עדינים... אז ככה , יש לי חבר כבר שבוע... יש בנינו הפרשי גילאים, אני בת 18 עולה לי"ב (נישארתי שנה בגן) הוא במחצית השנייה של שנות ה20 שלו עובד בהגברה לאירועים, עד פה הכל טוב ויפה - הוא מתייחס אליי נהדר למרות שאני קטנה ממנו , לא נותן לי תחושה מזלזלת או אבהית . הבעיה היא העבודה שלו, כמו שאמרתי הוא עובד בהגברה , כמו שלא אמרתי ועכשיו אני אוסיף, הוא עצמאי... העבודה בהגברה היא עבודה משעות הצוהרים 15.00, 16.00 עד שעות הלילה הקטנות, אבל היא לא עבודה של כל יום, יש ימים שכן ויש ימים שלא , יש תקופות שיותר ויש תקופות שפחות . כרגע זה הקיץ , תקופה של יותר , הרבה יותר וזה קשה לי... אולי זה כי אני לא רגילה לזה ועוד שבועיים שאהיה כבר רגילה זה יהיה קשה הרבה פחות... אולי זה כואב במיוחד כי זה חופש ואני הרבה יותר פנויה מבחינת זמנים ובשנת הלימודים אני אהיה אסירת תודה על זה שיש לי בן זוג שעובד ככה ולא יכול להיפגש כל הזמן ככה שיש לי גם זמן ללמוד.... אבל זה אולי ... כרגע זה קשה וזה קשה במיוחד שזו ההתחלה, ההתחלה של מערכת היחסים וחשוב לי לומר שזה לא שאני טיפוס של ערבים... מפגשים בצוהרים נכון להיום זה אידיאלי בשבילי ועדיין הלשבת בערב לבד עם טלפון פעם בכמה שעות.. בעיקר ללומר לילה טוב... זה פשוט כואב.... תגידו זה טבעי?.... מערכת יחסים שמתחילה ככה יש לה המשך?... לדעתכם זה מסוג הדברים אליהם מתרגלים?... האם כדאי לי לשתף אותו?... האם לדעתכם יכול לצאת לי מזה משהו?.... ותגידו בכלל כל מה שעולה לכם בראש.... כי אני מתאהבת בו וזה קשה...

nate2000

New member
בחיים צריך לעבוד

כל עבודה היא קשה ודורשת שעות. והדבר נכון עוד יותר כשמדובר בעצמאי עם עסק. נכון זה קשה, יש לו עבודה ואתם לא יכולים להתראות כל יום. אבל אלה החיים. אם לא מתאים לך ואת רוצה חבר צמוד שיהיה איתך כמעט כל יום- וזאת דרישה מאוד לגיטימית לדעתי כדאי שתשימי עין על בנים בשכבת הגיל שלך. שיש להם סדר יום כמו אצלך.

זו לא הדרישה

הייתי עם קרובים לגילי - חיילים , לא התחברתי... אני באופי שלי נורא בוגרת ולכן זה שיש לי חבר בוגר , עצמאי , עם רכב , שלא גר עם ההורים זה יתרון עצום מבחינתי, זה כיף לי שהוא יכול לקחת אותי ואנחנו לא תלוים בהורים או בתחבורה ציבורית כמו שהיה עם האקס , זה נהדר... מעבר לזה שאני לא הזכרתי , אני לא לומדת בתיכון רגיל, אני לומדת בתיכון אומנותי דורשני מאוד מבחינת שעות ככה שבשנת הלימודים הרעיון של להיפגש כל יום הוא יהיה לי בעייתי ורבים מבני גילי לא יבינו את זה (אני מדברת מניסיון ) ככה שאני גם לא רוצה להיפגש כל יום... אני רוצה אותו רק לא רוצה את הכאב הזה שיש לי עכשיו...

בר39

New member
מתוקה הגברה ותאורה זו עבודה קשה

אבל כיף חבר כזה היום אני אומרת אחיר שלפני כמה שנים נשמעתי בדיוק כמוך על אותה העבודה הוא לא מלחיץ להיפגש כל יום כל היום וככה יש לך זמן להתאהב ולא להרגיש מחנק וכמו שאמרתי יצאתי עם חברה שעבדו בתחום אז אני יותר ממבינה אותך אם את מתאהבת תשארי שם כיף להיות מאוהבת

בר39

New member
מתרגלים ואפילו נהנים

נכון שהיום אני כבר לא איתם אבל זה מסיבות אחרות שלא קשורות לעבודתם במקרה שלי זה היה לא זה ...אבל....כשאוהבים /מתאהבים יכולים להתרגל להרבה מצבים מוזרים

smartblonda

New member
את יכולה לנסות לשוחח עימו אבל

זה רק יעביר לו את הרגשתך ותחושותייך,ועל סמך זה לא עוזבים עבודה.

angela8

New member
היי

קודם כל זה טבעי. טבעי שתרצי לבלות איתו הרבה, וגם טבעי שבמסגרת העבודה שלו הוא יהיה פחות פנוי... צריך קצת סבלנות. לתת לזה צ'נס. להינות מהזמן שכן יש לכם ביחד ולא להילחץ יותר מידי. בטח שלקשר כזה יש סיכוי. על פי מה שאת מספרת יש לה הרבה סיכוי.

PianoGirl20

New member
היי,

תשמעי, אני מבינה אותך מאוד. גם לי היה חבר שהעבודה שלו הייתה תמיד בשעות הלילה (מוזיקאי ונגן באירועים). ככה שהיו הרבה פעמים שפשוט ידעתי שאנחנו לא יכולים להיפגש כי הוא עסוק מאחה"צ. גם אותי זה ביאס כי אני בניגוד אליו הייתי דיי פנויה באותו הזמן ורציתי להיפגש הרבה יותר, אבל..אין מה לעשות. מתרגלים לדברים האלה ולומדים לקבל אותם. את יכולה לשתף אותו ולהגיד לו שזה קשה לך כי את רוצה להיפגש איתו יותר, אבל חוץ ממילות ניחומים, לא נראה לי שהוא יכול לעזור לך בהרבה. זו הבעיה בלצאת עם מישהו שחי בלילה...את צריכה פשוט לקבל את זה, או שאם לא, אז למצוא מישהו אחר... בהצלחה!..

וואו תודה

לפחות אני מקבלת הבנה וזה המון מבחינתי... אני מנסה נורא להחזיק את עצמי ולומר לעצמי שזו רק תקופה ואז ישר מתבאסת לחשוב שתקופת השפל בעבודה שלו תהיה אחת משתי התקופות הלחוצות בלימודים שלי (מועדי חורף והגשת אמצע שנה במגמה) אבל אני מנסה להישאר אופטימית. סופרת את כל היתרונות שלו, וכמה הוא כן בשבילי וכמה אני כן מתאימה לו וכמה אני לא אמצע מישהו כמוהו וכמה אפילו החיסרון הוא יתרון ולאט לאט...

PianoGirl20

New member
קודם כל,

שמחה שעזרתי לך, אפילו קצת...:) דבר שני, סתם שתדעי, גם החבר הזה שהיה לי, הייתי איתו כשאני הייתי בת 18, והוא היה בן 24...חח, ככה שאני דיי מבינה אותך גם בקטע הזה..(גם אני תמיד הייתי נורא בוגרת לגילי והעדפתי יותר גדולים..). בכל מקרה, אל תחשבי בינתיים על החורף, גם אני הייתי חושבת על הדברים האלה ובסוף לפני שהספקתי להגיע לשם כבר נפרדנו..
בקיצור, כל מה שאני אומרת זה שאל תחשבי רחוק מדיי, כי את לא יודעת מה יקרה..בינתיים תהני ממה שכן יש לך, תהני מהפגישות שלכם, תהני מהשיחות טלפון, פשוט קחי את הכל באיזי.. אם אתם נפגשים, סבבה. אם לא, תפגשי אעם חברה, או סתם תעשי איזה משהו אחר. אל תהפכי להיות תלויה בו! זה כלל שתקחי לחיים- אף פעם אל תהיי תלויה מבחינה רגשית בחבר!... אל תהפכי להיות מבואסת בגלל שאת יכולה לראות אותו פחות, פשוט תהני ממה שיש.

omer73

New member
היי נסיכה קטנה וביתית

יש לי מס' דברים שרציתי להתייחס אליהם: הדבר הראשון זה שאני באמת מבין את הצורך שלך שתפגשו יותר, ושהוא יותר זמין בשבילך, זה צורך טבעי ולגיטימי, אבל מצד שני, כשלא תפגשו כל יום, כל מפגש יהיה מיוחד, יהיה לך למה לצפות. הדבר השני זה שאתם ממש בתחילת הקשר, וזה שאת מסתכלת רחוק ומתכננת זה יופי, אבל אתם ממש בהתחלה, אולהים גדול מה יהיה בעתיד, ואם אתם לוקחים ברצינות את הקשר, עדיף שתעבדו עליו, זה הכי חשוב. ודבר אחרון, את יכולה לשתף אותו לגבי זה שהמצב מפריע לך, אבל זה משהו שלא ישתנה, כי אל תצפי שהוא עכשיו "יסגור את הבסטה" ויחפש משהו אחר, במיוחד שהוא עצמאי וזה עסק פרטי שלו, מה גם שאתם רק בתחילת הקשר. צעדים קיצוניים בדר"כ עושים (וגם לא תמיד) וכשנמצאים בקשר מבוסס ועמוק. אז אני מקווה שתקחי את כל העניין הזה בפרופוציות הנכונות, ושלמרות הכל יהיה לכם בהצלחה:)

אני מנסה לקחת את הדברים בפרופורציות

אני לגמריי לא מצפה שהוא בגללי (חברה שלו כולה שבוע ויום) יקום ויחליט לסגור את הבאסטה... זה לגמריי לא הכוונה שלי במיוחד שלו טוב בעבודה שלו... העניין ופה זה קשור לשיחה שהיתה לי איתו אתמול בערב ... הוא עובד ברצף כל יום עד אחד הימים שבוע הבא, ואז לגביי אותו יום הוא לא יודע עדיין אז ביקשתי ממנו שיתחשב ומכוון שהוא עובד במילא כל כך הרבה שיחשוב פעמיים אם הוא רוצה לעבוד באותו יום , אולי הוא יעדיף לשמור על היום הזה כיום חופשי שלו-שלנו .... הוא לא מוכן.... האמת זה דיי שובר אותי... אני לא אומרת כל יום ואני באמת מנסה הכל אבל יש את הרגעים האלו שאני פשוט רוצה לדעת שגם אני נמצאת אצלו בסדר עדיפויות....

omer73

New member
זה טוב

שאת לוקחת את הדברים בצורה חיובית ובפרופוציות, זה קודם כל משפר לך את ההרגשה, וזה גם יותר טוב לקשר. תראי, אני יכול להבין את הרצון שלך, זה הכי טבעי בעולם, אבל תביני משהו- יש המון יתרונות בלהיות עצמאי, אבל יש גם חסרונות, ואחד מהם זה החוסר ודאות, ז"א שהיום הוא יכול להיות מוצף בעבודות, וחודש הבא הוא לא יכניס שקל, ואני יכול להבין אותו שהוא לא רוצה לפספס הזדמנויות.

למעלה