חבר נפש או חברת נפש??

חבר נפש או חברת נפש??

שאלה לי אליכם. האדם הכי קרוב אליכם.. זה שאתם מגלים לו הכל.. מתחלקים, משתפים, מתפרקים אצלו. האם זה בן אותו מין או בן המין השני?? ספרו למה.. למה לפעמים לאישה קל יותר להתחבר אל גבר כחבר נפש ולא אל חברה? ולהיפך..

חבר/ת הנפש שלי

היא אחותי זו שקרובה אלי בגיל קל לי להתחבר אליה כי היא הכי מכירה אותי ואוהבת אותי ולא שופטת אותי על אף שלא תמיד מסכימה וחברות נפש עם גבר? יש לי חברים טובים גברים, שאפשר לדבר איתם מהנשמה וזה לא קשור לזה שהם גברים אלא כי הם אישיות הם פשוט בני אדם שמתחברים אלי כמו חברות טובות שלי ואין לי הרבה מאלה מעגל של 4-5 קרובים וטובים (גברים ונשים) וזהו. דינה.מית חברת

אז ככה,

כמובן שתלו באדם ולא בא במין שלו
אבל הסיבה שנשים מתחברות לגברים בתורי חברי נפש זאת אותה הסיבה למה לא משכירים דירה עם בחורה,
מה לעשות לנשים יש אותו קו מחשבה וזה משהו שרק יכול להתנגש אחד בשני. ועם בחור, דווקא בגלל שהם שונים במחשבה אז ההתחברות היא יותר קלה ונוחה, אין אינטרס, הדעות שם אוביקטיביות וזה לא שאני אומרת שאין נשים כאלו , כמובן שיש, אבל אני אישית מסתדרת יותר עם גברים מאשר עם נשים בעניין הזה. מלאכית כחולה

כשהארי פגש את סאלי

אני מאמינה במסר של הסרט הזה. לא חושבת שחברות נפש טהורה - ללא ספיחים מיניים - יכולה להתקיים בין גבר לאישה. בסופו של דבר החברות הקרובה מביאה לאהבה או מינימום לקרבה גופנית. לא מאמינה בקשר שכזה. אני כשלעצמי אדם מאוד גלוי ופתוח. אין לי חברת נפש אחת ספציפית. יש לי כל מיני חברות לכל מיני מצבים. יש את החברה של לבכות ויש את החברה של לצחוק ויש את החברה שלרכל ולקטר וכדומה בפני כל אחד/ת אני בוחרת להתפרק בנושא מסוים. למעשה אני בכלל לא בן אדם של סודות. אני לא חושבת שיש איזה משהו אחד בחיים הללו שלי שאין לפחות בן אדם אחד שיודע עליו. חברת נפש אחת ומיוחדת אין לי מזה תקופה ארוכה. ולמעשה זה דיי חסר לי. ומי אשם? אני כמובן. והסיבות ארוכות ומפורטות מדי וחלילה שאעיק עליכם עם השגעונות שלי :)

נפש?

סקס זה נפש? משום מה על סקס רק עם גברים. על כול שאר הנפש רק נשים. אבל אני מוצא את עצמי מדבר הרבה עם הכלבה. בחצר. בלילה. מאוחר. שעות מלב אל לב. על הנפש. דניאלץ מתי פרח מתחברת?

אני חושבת שהיא לא מתחברת היום

יש לה אורחים לסוף השבוע. וסקס זה לא נפש. למרות שזה יכול לתרום לבריאות הנפש :)

חברת הנפש שלי

היא אישה היא מדברת בשפה שלי היא מכירה את נפשי מבפנים אני מדברת איתה על כל נושא היא מבינה אותי לפעמים לפני שאני מבינה את עצמי היא מרגישה מה עובר עלי, לפעמים לפני שאני מדברת אני יודעת שתמיד היא לצידי אהבה ללא תנאי תמיד בכל עת כן, היה לי חבר נפש גבר אבל זה נגמר בכאב גדול כנראה שבשבילי חברת נפש יכולה להיות אישה ולא גבר. ענת

קורין1

New member
דווקא לא חבר נפש........

לי יש חברה שיודעת עלי הכל, אני יודעת עליה הכל, אנחנו מבשלות יחד, אנחנו מנקות יחד ולפעמים ישנות יחד (רק ישנות) היא החברה הכי הכי הכי שלי...... אין הרבה חברות כאלה.....

גלית34

New member
החברים הכי הכי טובים שלי../images/Emo20.gif

הם שני גברים, האחד בן 46 והשני בן 29,הכרתי את שניהם ברשת לפני 4 שנים. אף פעם בחיים לא היתה לי חברות נפש שכזו עם גברים.זה בן ה46 הוא ה חבר שלי.יודע עלי הכל הכל הכל וגם אני עליו,והשני יודע כמעט הכל
. הם לא ממש מתים האחד על השני {וזה סיפור אחר}אבל אני מאושרת על קיומם. ואני לא יכולה להגיד שהם ידידים שלי כי הם באמת באמת החברים הכי הכי טובים שלי. ולמה איתם ולא עם חברה?לא יודעת איך להסביר את זה אבל תמיד היו לי חברות טובות.אבל זה בן ה46 הצליח לקרוא אותי כמו שאף אחד לא הצליח בחיים,ידע עלי דברים שאפילו אני לא הודתי בפני עצמי. והכי כייף זה לספר לכל אחד מהם ולקבל זוויות שונות על מצבים בחיים. וכן שניהם הם רק חברים לנפש ולא מעבר לזה. ושמתי לב שבשנים האחרונות יש לי יותר חברים מחברות..

חבר נפש...

הוא האיש של חיי, הוא חבר הנפש שלי. הוא חבר, ויועץ, ותומך, וכותל, הכל הוא יודע עלי, הכל!!! אני יודעת, הכל עליו. הוא באיזה שלב אמר לי, שהוא מופתע שהוא סיפר לי את הכל... אני האישה שיודעת עליו הכי הרבה. אני עם האיש הזה דיברתי בשנתיים האחרונות, יותר משדיברתי עם בעלי בכל עשרות השנים שחיינו יחד... בכלל שמתי לב, בשנתיים האלה, שקל לי הרבה יותר לדבר עם גברים מאשר עם נשים. רשפים חברה של החבר שלה.

חבר הנפש שלי הוא...

...
...והוא מת, זהו...אז עכשיו אין לי חבר נפש, אני לבד...בודד... רע לי...הדמעות זולגות מעצמן... רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זה הפורום הנכון?...לא? כן?...כי רציתי לבדוק...לקבל אינטימיות (קוסמית) ותמיכה (כספית)...כי ניגמר לי הכסף לדלק המוצק לחללית...וניתקעתי לי...
שבת שלום...

../images/Emo110.gifמונק´ה, מה את עושה כאן?...

...הלכת לאיבוד כמוני, נתקעת בלי דלק?... מה קורה איתך?...עדיין בצלילה?...צריכה עזרה בחילוץ?...כי הזמנתי גרר אינטרגלאקטי "קרן לייזר" רבת עוצמה...אבל בוחטא כסף...לפי חוקי החלל, התשלום עבור חילוץ, אפילו ללא בקשת עזרה חל על המחולץ...
נ.ב. תיכף יעיפו אותנו מכאן, כי אנחנו לא מדברים על עניני הפורום... אז בואי נעבור לקודים מתאימים: את יכולה באופן אינטימי להזמין לי גרר שיתמוך בי עד הנמל חלל הקרוב?...

פחחחחחח.. ../images/Emo6.gif

כנראה שהפורום המזדיין הזה (ע"ע דניאל) בכל זאת מושך תשומת לב.. גם של חייזרים ומדוזות
שמחה לראות את שניכם מציצים לנו, צמד חמד..

הפורום המדיין של פסי

גרם לי להכפיל אותיות. שבוע הבא אני בריקודי עם. איזה פחד. דניאל מחפש את השד של פסי (זה שבבקבוק! - סוטה).

שוב אני

שאלת, ואני שאלתי אותה שאלה כמה פעמים. תמיד חשבתי שעם אישה אני יכול לגלות הכל. להיות איתה הכי הכי, לא כמו עם חבר. להפתעתי, באמצע חיי (אני מקווה שבאמצע), הסתבר לי שגם עם חברים ממין זכר אני מסוגל להיות פתוח. המצחיק שזה היה תלוי רק בי כל הזמן, לא באף אחד אחר. אז כעת אני מאושר מהבחינה הזו, יש לי חברות וחברים שאפשר לדבר איתם על הכל (לא להגזים במספר, אולי רק יד אחת בקושי) אמרתי שצריך לבטוח כדי לקבל חזרה? אה, כן, יש את העניין המיני בין גבר לאישה, זה יוצר רושם נוסף (לא אמיתי לדעתי) של קשר רציני יותר בחברות, רק רושם לדעתי. ביי, לא אבלבל לך יותר בשכל, את נשמעת כמו מישהו חכם לאללה, לא יודע למה באמת שאלת

למעלה