חבר לשיחה

קיסה

New member
חבר לשיחה

שלום לכולם, מה שאני רוצה לכתוב כאן לא מתאים להגדרה של זוגיות במשבר, אבל הפורום הזה נראה לי מאוד רציני בענייני המשפחה, אז מאוד אשמח אם תתנו את דעתכם. מה אתם חושבים על זה שלאישה יהיה חבר במקום חברה? אני מתכוונת לשיחה, להתבייכנות, לשיחות ארוכות. יש לי חברה טובה כמה שנים, אך היא לא גורמת לי להפתח ולשפוך את הלב וגם היא מצידה לא נוהגת להיכנס לפרטים אישיים מדי. אני לפעמים מרגישה חוסר בלספר למישהו וכל פעם נזכרת בידידי הוותיק, איתו הייתי בקשר מהצבא והיה החבר הכי טוב שלי. הקשר כמעט נותק ואנחנו רק נפגשים פעם ב... ולפעמים מנהלים שיחות התעדכנות כל כמה חודשים. אתמול דיברתי איתו ואמרתי שאני מתגעגעת לשיחות שלנו ורוצה לחדש את המסורת. השאלה הגדולה היא, האם נראה לכם שזה עלול לפגוע בבעלי? עד היום הוא קיבל את הקשר שלנו כמובן מאליו, אבל הקשר היה רופף. חייבת לציין שאין ביני לבין הידיד שלי שום משיכה מינית ומצידי גם לא היתה אף פעם. בעלי לא אדם דברן במיוחד וקשה לגרור אותו לשיחות נפש והאמת היא שגם אני כזו וצריכה פוש ממישהו גם כשאני רוצה לדבר. הידיד הזה שלי היה מצליח לדובב אותי במשך שעות. בדיוק לזה אני מתגעגעת. האם יש ביניכם כאלה שיש להם חבר ממין השני והבן/בת הזוג מקבלים את זה בהבנה וללא חשש? תודה מראש

seeyou

New member
חברות ממין השני?../images/Emo22.gif

אפשרי ללא מעורבות מינית באחד השלבים או ללא פגע ברגשות הבן-בת זוג? טאורתי? אפשרי מעשי? בספק הייתי בסרט הזה-לא פעם... נרצה או לא נרצה-ברגע שמתחילים לייצר כימיה באופן אוטומטי יתר הייצרים מופעלים-שוב מוקדם או מאוחר זה בא בגלל שסוף סוף מוצאים אוזן קשבת-כתף להתבייכנות-או פרטנר ל...סודות חברים סטרילים ? לא מאמין שקיימים

אני יכול להגיד לך מה דעתי

אבל מה שחשוב הוא מהי דעתך ומהי דעתו של בעלך. לגעתי הדבר אפשרי, אם מגדירים גבולות ושומרים עליהם ואם כל הצדדים מקבלים את העניין והקשר איננו הופך לקשר סודי. אחרת יכולות להיות כל מיני התפתחויות.

seeyou

New member
קשה לגרור את בעלך לשיחות?../images/Emo132.gif

תמונה שווה 1000 מילים?

ככה וככה

הכל תלוי יש לי חבר טוב הכל התחיל מ"יזיזות" לוהטת של גיל הנעורים,כל אחד פנה לדרכו הזוגית הנפרדת(כבר עשרים שנה!). כימיה נשארה.השיחות איתו הן סופר חושפניות, מה גם שלא פעם בעלי מקבל דווח לא מצונזר (אולי אפילו למגינת ליבו) על תוכן השיחה. אפשרי, בהחלט אפשרי.

קיסה

New member
לא מדובר בחבר חדש

אלא מישהו ותיק, איתו עברנו כבר את כל השלבים שהיו יכולים להוביל למשהו אחר. זה לא קרה, כל אחד עסוק בעולמו והאמת היא שעולמות אלה לא ממש מצטלבים, אבל הצורך בדיבור נשאר. לא הבנתי את המסר של see you , נא הסבר. בנוגע לבעלי, קשה לו לדבר כי לא חונך לדיבורים אלא לסגירות. ככה זה אצלו במשפחה - גברים לא מדברים. זה לא שהוא מתחמק, הוא פשוט לא יודע ליצור שיחות נפש ולא מרגיש בהן צורך. אני בטוחה שיש עוד הרבה גברים כמוהו. אני לעומת זאת, נפתחת יותר בזמן אחרון, אולי מתבגרת... סודות? לא היתה כוונה לשמור את הקשר בסוד. להפך, אנחנו רוצים להיפגש גם עם בני הזוג. בנוגע למה שנאמר במהלך השיחות - הרי גם כשמדברים עם חברה קרובה - זה יכול להתאים להגדרה של סודות. האם בעל צריך לקנא גם לזה? פתחתי כאן את הדיון הקטן הזה יותר בגלל סקרנות... תודה על התייחסותכם.

spivak12

New member
תלוי איך מציגים את הדברים

ראשית, אני רוצה לציין כי אני בהחלט מבינה אותך. הרבה פעמים ה"חברה" הכי טובה שלנו היא בן המין השני. עם זאת אנו חיים בחברה בה הסטיגמות שולטות וידידות בין אישה לגבר ישר מקבלת אינטרפטציות שונות. אני חושבת שכדאי שתזמיני את ידידך לכוס קפה אצלך בבית , בשעות בהן בעלך נמצא בבית. לפחות בהתחלה. אם הזוגיות בינכם טובה, נראה לי שאת גם יכולה לומר לו את מה שכתבת לעיל בגילוי ובפתיחות. לדעתי, ככל שיכיר יותר את ידידך ירגיש פחות מאוים ויקבל זאת. די הרבה תלוי באופן שבו תציגי את הדברים. בהצלחה

למעלה