חבר לבן יקר

clcl

New member
חבר לבן יקר

חבר לבן יקר - כמה דברים שאתה צריך לדעת: כשאני נולד - אני שחור כשאני גדל - אני שחור כשאני הולך בשמש - אני שחור כשקר לי - אני שחור כשאני מפחד - אני שחור כשאני חולה - אני שחור כשאני מת - אני שחור ואתה חבר לבן... כשאתה נולד - אתה ורוד כשאתה גדל - אתה לבן כשאתה הולך בשמש - אתה אדום כשקר לך - אתה כחול כשאתה מפחד - אתה צהוב כשאתה חולה - אתה ירוק כשאתה מת - אתה אפור ועוד יש לך את החוצפה לקרוא לי צבעוני...

clcl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמלך אחד גילה ש . . .

מלך אחד גילה שכל 4 בנותיו שוכבות עם כל מי שנכנס לממלכה... אז הוא החליט לבדוק את זה. קרא לבתו הבכורה, פתח את מכנסיו ושאל אותה: "מה זה?" ענתה הבת: "מז'תומרת אבא? זה זין" אז האבא העיף אותה מהממלכה. קרא לבתו השניה, פתח את מכנסיו ושאל: "מה זה?" ענתה הבת: "מז'תומרת אבא? זה זין!" העיף האב גם אותה מהממלכה. קרא לבתו השלישית, פתח את מכנסיו ושאל: "מהזה?" ענתה הבת: "מז'תומרת אבא? זה זין..." העיף האב גם אותה מהממלכה. מיואש האב קרא לבתו הצעירה, פתח את מכנסיו ושאל: "מה זה?" ענתה הבת: "אנילא יודעת אבא..." אמר האב: "תסתכלי יותר מקרוב, את לא יודעת מה זה?" ענתה הבת: "אני לא יודעת..." אמר האב: "תראי,את לא רואה שזה זין???" ענתה הבת: "זה זין זה???"

clcl

New member
יש אלוהים ../images/Emo8.gif

רב לא יוצלח מגיע הביתה ורואה את הבן שלו בוכה. הרב:"מה קרה" הבן:"אמא מתה"! הרב:"מאיפה את יודע"? הבן:"אמא מתה! אמא מתה"! הרב:"מאיפה אתה יודע"??? הבן:" לפני שעה באה אליה הרופא, ואז שמעתי אותה צורחת:"או אלוהים אני גומרת"...

למעלה