חבר חדש

אששש

New member
חבר חדש

הי מה המצב? יש לי חבר חדש ואני רוצה לפנק אותו. לא בקטע של מין. מה אפשר לעשות עבורו, או לקנות לו לדעתכם?

אלדד26

New member
הצעות

1. תזמיני לו טיפול - מסז´, שיאצו או משהו כזה - באחד מהמכונים הטובים (ספא על הים בת"א מומלץ). 2. תכיני לו ארוחת מלכים מפנקת ורומנטית, רק שניכם. 3. אמבטיית קצף מפנקת אחרי יום קשה?
4. סוף שבוע רגוע בצימר בצפון... אוח, אני מתחיל להיזכר בעצמי
ובכל מקרה, חפשי בתוכך ותמצאי מלא רעיונות.

N e l l

New member
רעיונות...../images/Emo62.gif

קפיצת בנג´י של 200 מטר בקיטו, אקוואדור. שווה כל שקל וכל דקת השקעה. האנדרנלין לאחר הקפיצה בהחלט יכול להשתוות בקלות לאופוריה אורגזמית, כך שהנה לך - 2 במכה אחת. גם בלי מין, ועדיין מהנה באותה המידה. אם עניין הטיסה לאקוודור קצת כבד עליך, יש גם יופי של גשר לקפוץ ממנו בצפון סידני, אוסטרליה. שניהם מומלצים באופן אישי! ועכשיו ברצינות... (נ.ב. 8:20 בבוקר עכשיו...אנא לקחת את דבריי בעירבות מוגבל ביותר!!!) ולמרות חוסר המעשיות שבעצה שלי (מה התקציב שאת מוכנה להשקיע?!), זה עדיין רעיון מעולה, גם אם הוא בר ביצוע בארץ.

אלדד26

New member
היא ביקשה פינוק,

לא סדיזם!!! טוב, מצד שני, אולי רק אני חושב שבנג´י זה לא דבר מפנק

N e l l

New member
אוף איתך...../images/Emo4.gif

קודם כל, עצם הסקפטיום שלך בנושא מעידה על העובדה שלעולם לא ניסית זאת! אז זה לא ממש פינוק...אבל זה PURE אנדרנלין, והתחושה שלאחר המעשה לא משתווה לשום דבר בעולם (חוץ מאורגזמה בת 5 דקות אולי, אבל הכותבת ביקשה לא לערב סקס) ובטח שלא מדובר על סדיזם. ו...ציינתי שיש לקחת את ההצעה בערבון מוגבל. על טעם ועל ריח... ואם אתה מתעקש ללכת על הבנאליות, אז לטעמי אמבטיית קצף, עם בקבוק יין תוך כדי, ו FOOT MASSAGE יכולים להיות חביבים גם כן. גם בלי סיבה מיוחדת למעשה...

אלדד26

New member
או. עכשיו את מדברת ../images/Emo13.gif

לא, לא ניסיתי. מפחידה אותי רק המחשבה על זה
הממממ. רק 5 דקות?

N e l l

New member
פחדן!!! ../images/Emo2.gif

זו חוויה לא נורמאלית...באמת מומלץ. שניה, אנחנו עדיין בעניין הבנג´י, או שמא עברנו לפאזה האורגזמית? האמת שעוד לא הגעתי ל-5, אבל לפחות עברתי את החצי (ואני מתערבת איתך שאתה לא יכול לומר זאת על עצמך!!!)

אלדד26

New member
נכון, פחדן ../images/Emo13.gif

ברור שאני לא יכול לומר את זה על *עצמי*. אבל מצד שני....... ואני לא ארחיב.

אלדד26

New member
לכי חפשי ../images/Emo13.gif

אבל זה באמת יכול להיות אחלה סקר. (בחור) כן, אני מזייף אורגזמות בקביעות (בחור) לא, אם אני לא גומר אני לא עושה כאילו
אבל בעצם, את הבחורים אפשר לשאול אם הם יכולים לזהות או לא...

N e l l

New member
לך תידע...

99.9% מהגברים לעולם לא יזהרו זיוף אורגזמה, במידה ןהבחורה כמובן יודעת לזייף (מה לעשות...החיים הקשים מכשירים אותנו גם בזה). אני אישית, נגד, אם כי לעתים זה בלתי נמנע. מענין לי אילו קריטריונים בדיוק, הגבר הממוצע קובע ב"וודאות" שבת זוגתו אכן גומרת...כולי תקווה שהם לא רק מסתמכים על השורה:"הנה זה בא...אני גומרת!!...אוי...היה נהדר...".

אלדד26

New member
חחחחחחחחח

אף גבר לא יוכל לזהות אורגזמה מזוייפת, לדעתי. נתחיל בזה שאנחנו לא באמת יודעים בכלל מה אתן מרגישות בזמן אורגזמה. מעבר לזה, אני יודע שיש חצי-אורגזמה ויש מה שנקרא "אורגזמה אמיתית". ובחצי אורגזמה הבחורה יכולה גם לטפס על קירות מרוב הנאה, והגבר יהיה משוכנע שהוא הזיון הכי טוב שהיה לה בחיים. בכל מקרה, מי שמבין שלא יוכל לזהות אורגזמה, פשוט עובר למוד אחר של פעילות. המטרה היא לענג את בת הזוג כמה שיותר, בכל דרך אפשרית ורצויה על ידה, עד שהיא תגיע לסיפוק כלשהו, עם אורגזמה או בלעדיה. לנסות להביא אותה לאורגזמה זה כמו לרדוף אחרי הזנב, ובסוף לא לדעת אם תפסת אותו או לא
גברים גם צריכים להבין שבחורות יכולות ליהנות מהאקט גם בלי להגיע לאורגזמה. אני מקווה - נל - שאת לא אומרת שנהנית כשבעצם לא נהנית

אלדד26

New member
ברור,

אבל זה לא קשר. נו, אין מה לעשות, זו דפיקות שלנו. כל החברה מחנכת אותנו לתחרותיות אינסופית. אנחנו צריכים להיות הכי גבוהים, עם הכלי הכי ארוך, הכי עבה, וכמובן - וזה הכי חשוב - הבחורה צריכה לגמור רק מלראות אותנו, עוד לפני שהורדנו את המכנסיים בכלל. שלוש פעמים, רצוי. ואח"כ, כל נגיעה שלנו חייבת להיות ממכרת. בקיצור, זיינוו לנו את השכל. או, איך אומר עברי לידר: "אני לוקח מעצמי את הרצון תמיד להיות ראשון ומהבוקר שאחרי אני מתחיל לחיות נכון". אני אימצתי

N e l l

New member
מה יהיה איתכם, גברים...../images/Emo150.gif

אתם מחנכים את עצמכם לתחרותיות המטורפת הזאת!!! GIVE ME A BRAKE...זו אך ורק אשמת הטסטסטרון שלכם, לנסות, בינכם לבין עצמכם, להוכיח מי הגבר. אנחנו רק נושאות בתוצאות. וזה, אגב, מה שגורם לרב לחוסר הבטחון הפטלוגי הזה בכם, ושאלות מהסוג: "נו...היה טוב? הכי טוב? הכי הכי טוב שיש?!" ותאמין לי, אתם לא צריכים להיות ראשונים בשום דבר. אתה יודע מה, אולי יש לנו בכל זאת חלק בזה, אבל נדמה לי, שאם רק יכלתם להוריד מעצמכם את התיק הזה לרדוף אחר הזנב שך עצמכם, יכלתם להיות הרבה יותר מוצלחים, ברב התחומים. לא חושב? אני שמחה שאימצת את השורה של עיברי (יש לו בכלל לא מעט שורות טובות לאמץ...), ורק שתידע, ותדעו כולכם, להיות ראשון זו לא מילת הקסם הנכונה. ממש ממש לא. ואגב, אנחנו מסוגלות ´לגמור´ מלראות גבר, לא רק אם אין לו אף שיערה על הגוף, והוא חטוב ושרירי, עם 25 ס"מ בתחתונים. תאמין לי או לא...

אלדד26

New member
אני יודע... מה שמצחיק זה ש...

מרביתנו חושבים שאתן מחפשות סט של תכונות מסוימות (כמו, למשל, 25 ס"מ בתחתונים), כשבעצם אתן מגורות מדברים אחרים לגמרי. כמובן שמדובר בעניין אינדיבידואלי ואין לי ספק שכל אחת וגירוייה, אבל בגדול נראה לי ששני המינים משדרים פה על תדרים שונים
בכל מקרה, אף אחד לא מחנך את עצמו. זה תוצאה של החברה, הבית, החברים, וכל שאר הדברים שמטפטפים לנו ש"לגבר צריך להיות זין גדול", למשל. ואני מסכים איתך שהפניית אנרגיה מתחרותיות לדברים יותר יצירתיים גורמת לנו להיות אנשים יותר מוצלחים. בהחלט

ליאן.

New member
תוכלי....

לעשות לו מסג´ בכפות רגליים, להביא לו ארוחת בוקר למיטה, לקנות לו דיסקים שהוא אוהב, להכין מאכל אהוב, לעשות ערב של כיף בבית עם סרט בוידאו/DVD או מוזיקה ברקע עם נרגילה או יין, לקשקש עליו בטושים כשהוא ישן (אופס, התפלק! זה להנאתך ולא להנאתו) תהנו לכם !

אבל כל אחד אוהב משהו אחר...

אני, למשל, לא מת על מסאז´ים (מה שכולם נורא אוהבים להציע)... אבל מאוד אוהב שמבשלים לי (בשאיפה שיודעים לבשל)... אולי הוא לא אוהב השקעות בומבסטיות ונהנה הרבה יותר מהדברים הקטנים (כמוני)... אני מציע שלפני שמתחילים להכנס להוצאות, כדאי לרחרח.

למעלה