חבר חדש

מטאטא

New member
אפשר להוסיף קצת...

על טאיקוונדו: Taekwondo is good for those who want to be Olympic athletes; but not for self defense. It approaches criminal incompetence to teach it for self defense. על קרבות מגע מלא בקיוקושינקאי: However, in order to hold down injuries, they do not allow punching to the head nor kicks to the groin; both of which are allowed in the "bogu kumite" of Real Karate. מעניין איך נראה "בוגו קומיטה"?

Kenshinkan

New member
בוגו

אתה מוזמן לבוא לראות, ןאף להתנסות: כל יום חמישי 20:30, במתנ"ס שמואל הנביא רחוב מגן האלף 3 ירושלים. (תביא מגן אשכים) נשים שרוצות לנסות - ליצור עמי קשר כי אנחנו מלמדים בקבוצות נפרדות (גם צריך מגן אשכים)

alexvals

New member
הגנה

הגנה עצמית הכי טובה זה שומר ראש עם אקדח ואפוד מגן

הו, מי יתנני שקל אחד בעד כל טעות

באתר הזה!! שימו לב לפנינה הבאה: As the Koreans never understood the old Kata, they must teach a form of Aikido they call Hapkido for self-defense. לגבי האייקידו אהבתי את ההארות הבאות: Aikido should not even be listed here as it has nothing to do with Karate or self defense. It is good for those who enjoy a cult like atmosphere איזה יופי!

isaacl

New member
ואני אפילו לא טרחתי

כמה חבל שהפסדתי את פניני החכמה האלה!

crane

New member
יש לי רעיון לאימון פורום 10

(מאחר ש-9 נמצא כבר בשלבי ריתוך מתקדמים) שגיא קשתי, עמנואל זיטנר ו-kenshinkan. נראה לי שיש לכם הרבה מן המשותף.

ואז כולנו נוכל לשבת בסזה ולהתאפק

לא לצחוק, וזה יהיה אימון רוחני חזק. אגב, מה יותר הארד-קור, בודו נינג'יטסו או קראטה אמיתי?

nitzano

New member
אוי , חבל ../images/Emo10.gif

אבל אני אפספס את אימון פורום 10 כי אני חייב לחזור לסין .

crane

New member
למה לחזור?

ניצן, כנס לאתר של הבחור, הוא מלמד את הדבר האמיתי (או בטולטקית: הדבר האמיתי " ").

Raffael

New member
חשוב רק לעשות את ההבדלה

בין הבחור הנ"ל ואולי גם המורים שלו לבין האתר הזה, שאולי לא מייצג אותם ואת השקפתם ב100%. בכל מקרה, "אימון" נשמע כמו הצעה מעניינת. אימון אמיתי כמובן.

nitzano

New member
ב בס בס" בס"ד - בסדר ../images/Emo4.gif

דרקון קטן לחש לי באוזן שכדאי להעיף מבט בפינה ימנית בראש עמוד האתר www.RyukyuKenpo.org לפני שנצעק
אנטישמים אולי כדאי שלא נשכח את 3 האצבעות תחת האצבע המאשימה .

מיקי יקירי פספסת את הפואנטה... ../images/Emo4.gif

נדמה היה כי התהיה של כולנו היא מאיין צץ לו האתר בעל הידע הרב באמנויות לחימה, שמחבריו אינם עוסקים בם אך מתיימרים לדעת. לרגע קט חשבנו, או אולי כדאי שאדבר בשם עצמי, כי מדובר ב"יודע כל" מחו"ל. אך מבט קצר שהעפתי בראש העמוד, עמוס הידע, חשף בפני עובדה קטנטונת: בראש העמוד, כפי שכתב ניצן, הופיעו שלוש אותיות בעברית!!! (בס"ד) קרי, ספק המידע הוא לא אחר מאשר דובר עברית או ייתכן והאתר עשה עלייה, הווה אומר: אומץ בישראל וכך נתווספו שלוש האותיות לראש העמוד. הנקודה היא כי מדובר באחד משלנו ואין זה משנה כלל וכלל אם מדובר ביהודי שומר מצוות או בחילוני. כך שמלכתחילה לא הייתה כוונה להשמיץ אף מגזר,חס וחלילה
נא לא להוציא דברים מהקשרם .

למעלה