חבר חדש

גם אני חדש

טוב בלא ממש, אבל שתקתי עד עכשיו ועכשיו החלטתי להצטרף. מת על דמעות, חיבוקים זה אני, רק מה, בהתחלה קאתי שרשור אחד, וחשבתי שאתם שטחיים אחר כך קראתי עוד שרשור, וחשבתי שאתם כעסנים ואז התיישבתי וקראתי את כל הארכיון, כל ההודעות והחלטתי שאני אוהב אתכם! אני בן 40, גרוש וכבר 10 שנים חילוני. עם אשתי והילדים יש לי קשר רופף אבל ללא ריב או שנאה. אני מרקע חסידי ובחיידר שלי לא הרביצו יותר מידי.... תזמינו אתי לטיש? אה, שכחתי, הנה אכתוב: בראשית ברא האדם את אלוהים.!

קונדיטוריה ובית קפה לכולם!

רגיל, הפוך, אספרסו, קפוצי´נו, קפה ברד, עם קצפת, עם סוכר, עם חלב, אפילו עם ממתיק מלאכותי. עוגות קונקורד, מוצרט, מרקיז שוקולד, קרואסונים, עוגות גבינה עם פירורים (כמובן), פאי אגוזים, שטרודל תפוחים וינאי חם, עוגות קצפת, עוגות יומולדת עם זיקוקים... יש מספיק לכולם! ברוכים הבאים!

old friend

New member
אם כבר אז כבר

כקורא וותיק מאוד, פעם אחת אני עושה אאוטינג לעצמי בן 35, כבר 17 שנה שעזרתי את האומץ להגיד את מה שאני מאמין בו. דתל"ש כפי שמוגדר אצלכם(ישיבות תיכוניות , בני עקיבא וההתנחלויות). קורא את הכל , שומר על זכות השתיקה, ומיידי פעם נפלט לי משהו לומר. ומי שמאמים שאלוהים קיים/קיימת או מה שלא יהיה, שיבושם לו זהו, חזרתי לשקט שלי

Le Fay

New member
זהו? פעם ב-17 שנים ואחר כך שוב שקט?

לא לימדו אותך ששקט הוא רפש? בטוחתני שז´בוטינסקי ימחל על השיבוש (מה יש, רק לנסיכים מותר לפרשן אותו?).

גל נעים

New member
אהלן =קפה+עוגת גבינה מסורתית.

שב בנחת (או שב בשקט-לבחירתך האישית). והצטרף נא אל מעגל הקסמים הקרוי בפי כל---"יוצאים בשאלה".

למעלה