חבר חדש באוסף!

tomdror123

New member
חבר חדש באוסף!

אז ככה!!! אתמול בערב (8.30) הלכתי לרפי אחרי שעתיים של התלבטיות החלטתי לקנות סובין קצת תולעי קמח כמה עכברים וכוח סוואנה קטן וחמוד.... בנוסף הבאתי עביד שחור ושחזרתי הביתה קיבלתי הפתעה שאמא שלי אמרה שיש עקרב צהוב בחדר של אחותי ושאני צריך לתפוס אותו! אני רק רוצה לאמר לרפי סליחה ששיגעתי אותו שעתיים עד שהחלטתי מה אני קונה.... עוד קצת על הביקור ! יש לי לרפי בואות מזה יפות בהירות! מתכדרים חמודים ועוד כרכנים הייתה לי החלטה קשה בין בואה מתכדר ובין כוח אבל בסוף החמוד ביותר ניצח! וגם לא יודע כולם אומרים שהם אגרסיביים וכדומה אבל אין הוא ממש רגוע חוץ מכמה פעמים שהוא הביא מין ריצה קטנה אבל הוא לא ניסה לנשוך או איים עליי אפילו פעם אחת! (וזה מדבר על כל הכוחים שהיו שם החזקתי כמה עד שהחלטתי את מי אני רוצה) אני רוצה להודות לרפי על כל העזרה שהוא נתת לי !!!(והסבלנות) ואני מקווה עוד יומיים לעלות תמונות....

Rea Livny

New member
תתחדש!

כוח סוואנה זו אחלה לטאה לדעתי שווה להשקיע בא... באיזה טרריום הוא עכשיו? איזה אורך הוא?הוא על מצע חול?

tomdror123

New member
תשובה..

עכשיו הוא ב50 על 30 מחר אני יעביר אותו ל60 על 60 האורך שלו לא בדקתי...

אילון פ

New member
תשמע, הוא לא שלי אבל...

מן הסתם הוא יהיה חייב להחליף לו מתי שהוא... אחרי הכל הם יכולים להגיע למטר עשרים...

tomdror123

New member
עוד חודש אני מאמין

שאני יעביר אותה למטר על 70... אני יבנה מעל הטרריום עץ של הבואה עוד טרריום מעץ...בשביל הכוח..

AB15

New member
תתחד ובהצלחה!

גם אני היה לי הטלבתות מתכדר\סוואנה טג'ו אבל אני אוהב נחשים יותר מלטאות אז זה מה שיצא חחח וגם להאכיל כול יום זנ מטריף אותי ונמאס לי עם הזמן אבל כשמאכיליפ פעם בסשבועה אני משתוקק לזה משבועה לשבועה חח מזל טוב ובהצלחהב נ.ב כמה עלה?

Rea Livny

New member
לי יש ספר...

מצויין על כוחים.. בני- הוא החליף והוסיף כסף לפי מה שהוא אמר לי, אבל המחיר הרגיל הוא 900 ש"ח לכוח..מכיוון שהם ילידי שבי אז המחיר גבוה יותר. תעלה תמונות..

למעלה