חבר זועק לעזרה

lana24

New member
חבר זועק לעזרה

שלום!
יש לי ידיד בצבא חימושניק בבסיס יומיות. אפשר להגיד שיומיות זה הכי פשוט וכו'.
ידיד שלי סובל מ2 פריצות דיסק
הוא בדרך כלל לא מפונק ויודע להסתדר בעצמו ואני שומעת בקול שלו את הכאב שיש לו בגב
המפקד שלו לא שם עליו. ידיד שלי מספר לי שהוא באמת סובל מכאבים ולפעמים אפילו קשה לו ללכת עד ששבוע שעבר המפקד שלו קרא לו להגיע למשרד והוא נפל מכאבים בדרך עד שמילואימניק בא ולקח אותו עד למשרד.
הוא פנה לרופאים בצבא, אף אחד לא היה מוכן לעזור לו
הוא שילם 750 שקל מכיסו על CT בשביל לבדוק מה הולך אצלו בגב, אך בצבא לא מקבלים את זה כמצב חמור.
הוא נחוש לצאת מהצבא בעקר בגלל הכאבים והצבא לא מספק לו את הטיפול שראוי וגם כי אף אחד לא שם עליו כשהוא ניסה לפחות 15 דרכים שונות לבדוק איך הוא יכול להגיע לטיפול, להוריד פרופיל, משהו או מישהו שיוכל לעזור לו!
למישהו יש עצות? איך זהשמפקד לא מתחשב במצב הבריאותי של חייליו כשרואים בעין שהוא סובל? לאן הוא כבר יכול לפנות? כל תשובה תתקבל בברכה

eliorr11

New member
שלום

שישלח מכתב מנוסח היטב ללשכת סגן הרמטכ"ל זה לוקח זמן עד שפועלים ורואים תוצאות , אם בכלל , כן כי בכל זאת זה צבא , המספר טלפון : 03-5691129 , 03-5691130

המספר פקס: 03-5698297
בנוסף האם הוא ניסה לראות קב"ן? היא בדרך כלל מאוד יכולה לעזור במקרים כאלה.

קצין העיר

ועדיף שאמא שלו תתקשר, ותכעס. הם כבר יפתחו טיפול ויפנו למי שצריך כדי שהוא יקבל את הטיפול הראוי. (הסיבה שהאם תתקשר זה כדי שלא יתנכלו לו הוא כביכול "לא ידע" שהיא התקשרה)
אם יש משהו שאני שונאת זה שמתעלמים מבעיות רפואיות של חיילים.
פריצת דיסק בדר"כ (אל תתפוס אותי במילה! זה החלטה של רופא וכל מקרה לגופו) מורידה פרופיל ל-24... ואין שום סיבה שאם זה קרה במהלך הצבא הוא ישלם על כך מכיסו.

למעלה