חבר ופורנו

avigimel

New member
חבר ופורנו

מפריע לי מאוד שחברי צופה הרבה מאוד בפורנו. הכל התחיל לפני שעוד עברנו ביחד, גיליתי במחשב שלו הרבה אתרי סקס, והוא אמר שכמו כל גבר הוא נהנה להסתכל על זה, וכשאני איתו, ברור שאין לו צורך בכך, הוא מסתכל בימים בהם אנחנו לא נפגשים. בינתיים עברנו לגור ביחד לפני מספר חודשים, וגיליתי שהוא עדיין ממשיך להיות באתרי הסקס. לא כניסה פה ושם, אלא כל יום באופן קבוע, למספר רב של אתרים. הדבר מפריע לי מאוד. אם היה מדובר מדי פעם, זה היה אכן נראה לי טבעי. השריצה הקבועה שלו, למעשה נראה כמו התמכרות, ממש מפריעה לי. מה דעתכם? כיצד הייתם מגיבים? דבר שעוד מפריע לי – כשאנחנו במיטה, רוב הזמן אני עם חולצה, וזה לא מפריע לו כלל. לא מבקש לראות את החזה שלי, נראה שמה שהוא רואה באינטרנט מספיק לו ומספק אותו.

אני חושבת שאת חייבת להעלות את זה

ואולי יהיו דברים שלא תאהבי לשמוע- באמת יכול להיות שהוא התמכר לשיטוט הזה באתרים הללו, ואולי הוא מרגיש שמשהו חסר לו איתך, ולכן פונה לאתרים. מה שהיה לי ממש מוזר זה ההרגשה שלך שהוא מסופק מהאינטרנט ולא נמשך אלייך- אולי תנסי ליזום את- תורידי את החולצה, תבקשי שיעשה לך מסג', תנסי להתקרב אליו יותר מבחינה אינטימית- תראי לו שאת שם, שאת ממשית ושאת לידו ושהוא לא צריך להיות דבוק לאתרים האלה. מקווה שהכל יסתדר...

אני לא בטוחה שיש לזה פתרון...

רק ברור שיש צורך להעלות את התחושה שלך "על השולחן". קל לדבר וקשה לעשות... למרות שכפי שאת מציינת זה אמור להיות דבר "נורמלי" אני בהחלט יכולה להתחבר לרגשות חוסר הבטחון והפגיעה שאת מעלה. אני מקווה שהשיחה בינכם תרגיע אותך

למעלה