חבר וחברה

מיטללל

New member
חבר וחברה

אני מכירה אותם בסביבות השנתיים וחצי (+-) אותו הכרתי קודם. הם כבר היו ביחד. במשך כל הזמן הזה הם כל הזמן חזרו ונפרדו וחזרו ונפרדו וחזרו ונפרדו. ... (לרוב ביוזמה שלו הפרידות) נפרדו סופית לפני חצי שנה. בכל מקרה הוא כל הזמן מלכלך עליה כל הזמן מעליב אותה והיא משתפת איתו פעולה (מחזירה לו. אבל בעיקר ממש נפגעת) (הוא עושה את זה בקלות פנים מול פנים. בגלל מקומות הבילוי שלהם והחברים המשותפים זה קורה לא מעט) אני לא שואלת "מה עושים?". כי אני יודעת שאין מה לעשות. אני גם לא נכנסת לזה. רק.. לי יש חוק לא כתוב כזה... אחרי שנפרדים ממישהו לא מכלכלים עליו (אולי רק עם החברות הכי טובות
) ובטח לא מעליבים אותו, אישית או ליד אנשים אחרים.. איך זה אצלכם?! ומה אתם עושים נגד אקס מפגר שכזה?

s h i r k u s h

New member
אוי מעצבן להיות תקוע באמצע ../images/Emo46.gif

אני גם אם אני אכעס, אני אשתדל לא להעליב את הבחור גם אם הוא פגע בי. לפני חודש וחצי יצאתי עם מישהו שבמהלך הדייט אמר דברים ממש לא במקום והעליתי את זה באחד מהפורומים וזה היה די טעות, כי זה די פגע בו וכתוצאה מכך הוא החליט שהוא בכלל לא רוצה קשר איתי, גם לא קשר ידידותי.

Akuna Matata

New member
מה עושים?

אפשר להעיר בעדינות שזה מאוד ילדותי. מאוד. אני חושבת שבמצבים כאלה צריך לפרוק את הדברים האלה בדרכים אחרות, כמו עם חברים קרובים, לכתוב הכל על נייר או סתם לקרוע דברים שמזכירים אותו, אבל להתחיל לריב בפומבי? זה בטח שם אותך ואת האנשים שלידם במצב ממש לא נעים.. אני הייתי מעירה להם על זה.

leok55

New member
ד"א יש לך באמת חבר ערבי והומו??

לא נראה לי אבל עדיין לדעת....

leok55

New member
חחחחחח

איזה באסה!!!! איך הוא חבר שלך והוא הומו? מה עשית לו.....חחחלחחחחחח

למעלה